Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

Aš vakar dieną pragyvenau penktadienio nuotaikom, tai šiandien kažkokia kaip trenkta biggrin.gif greičiau ta diena baigtųsi, nes ji tooookia ilga doh.gif namo parsigrūsim su vaikais tik 8 doh.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 10 17, 11:29)
ant saves turiu 5buteliukus doh.gif

oho kiek daug blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 17 spalio 2014 - 12:59
QUOTE(virginp @ 2014 10 17, 13:18)
Oksaniux, mano irgi dviguba op  mirksiukas.gif ,  kitos po dvigubos taip pat iskarto buvo su korsetu, be to kruvina tikrai nebuvau  ax.gif
Maslauskas, Kaikaris, Viksraitis, Vitkus ir t.t. aprengia korsetu baige op., tad tikrai tai esme dviguba ar ne, tiesiog tai Astrausko tokia darbo specifika/ technika, net nezinau kaip pavadinti  blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Vau 5kg!  thumbup.gif
neperkyvenk del tu drenu, jei ir teks vaziuoti namucio su jais, nebus tragedijos.  mirksiukas.gif geriau su jais, negu veliau traukti...  blink.gif  blink.gif
viskas bus gerai  4u.gif

Na reiskias A daro taip, tik nesuprantu kaip ant tiek tvarsciu tuos korsetus uzdeti...? Nes atsimenu viskas uzklijuota buvo. Tai antra para viska nueme ir tada atsistojom ir uzdejo. Vienas is tavo minetu daktaru jo mokinys tarp kitko smile.gif Man paaiskino kodel taip daro, nieko blogo neatsitiko. Zinau kad vaikscioti negalima be korseto, o sedeti, atsistoti buvo galima. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 16, 19:41)
Labutis:)
As jau:)
Jauciuosi gerai neskauda biski jauciu tempima..buvau atsistojus bet viskas sutraukta,nesupratau to jausmo nutariau vel gult:)lb bijau ka nors isplest uzgaut istraukt neiprasta man smile.gif

Ir man taip pradzioj atrode.

QUOTE(Masianca @ 2014 10 16, 22:31)
mane 4val.Jie mane bande sodint kai valgyt atnese bet kai pasidare bloga atsiguliau,veliau vel bandziau atsisest ir atsistot bet traukia vidui bijau nesugadint gal negalima be gorseto nei sest nei stot?

Mane pasodino ir pradejo maitinti per anksti, tai buvo bloga, pykino, isikvieciau pagalba.

Op diena neleido stotis. Buvo du drenai ir slapimo kateteris, lasino gal 4 buteliukus laseliniu.

As atsibudau su korsetu. Tai dabar 5 savaite kaip antra oda
lotuliukas.gif .
Be korseto galima iki valandos - kol nusiprausi, isiskalbi ir isdziovini korseta.

Idomu, koks bus jausmas be jo.dabar dar ir susildo papildomai blush2.gif

Kodel taves M. neapsieme tvarkyti? blink.gif

Stiprybes ir greito sveikimo tau :4u

Kaip sekasi Tatankai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balande: 17 spalio 2014 - 14:32
tatanka matau tu cia,kaip tu!?
iseme man jau visus drenus paliko tik viena pilve..

turejau po viena krutinese nugaroi du ir ant pilvo.Nueme juos ir uzdejo korsetus..
biski skauda jau nugara ir nuo gulejimo ir vaikstant susirietus..

M.man patare numest svorio bent 5kg ax.gif

merginos jus man padakykit ar galima sedet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masianca: 17 spalio 2014 - 15:26
Niu sveikos!
Bandau jau nzn kiek laiko parasyt, bet tai skambina kas, tai daktarai, tai vyras, nesinorėjo atimti is jo laiko kuri jis su manimi bus..
operavo virš 3 val. Biski, paskui pooperacinej.. Nevemiau ir nepykina. Labai faina anesteziologe, tiesiog nuostabi!! Vis teiravosi kaip aš ir t.t.kad ar nepykina ir pan. Grizus į skyrių ramu pasidarė, na nes vienviete Mano palatą jauki man. Ramiau kažkaip.. Tada vyras atvare, paskui rezidentas, paskui V, va visai neseniai buvo.. Sako 8 cm buvo.. Sutraukė, kad bus skausminga ir nelaukciau nieko, vaistų prasyt.. Bamba norėjo mažytė padaryt, bet nesigavo, padarė gylesne biski, nei norėjo, nes odą nudegė nuo kažkokio aparato biski.. Nu kas dar..drenus trauks ryf, nes jie tušti, na biski yra, bet tai ten net sesutė sake- ramu bus.. Slapinuosi į basona. Ryt vyras kompa atveš, tai žiūrėsiu filmus kokius nors, kad nuobodu nebūtų kol viena būsiu..
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 17, 16:17)
tatanka matau tu cia,kaip tu!?
iseme man jau visus drenus paliko tik viena pilve..

turejau po viena krutinese nugaroi du ir ant pilvo.Nueme juos ir uzdejo korsetus..
biski skauda jau nugara ir nuo gulejimo ir vaikstant susirietus..

M.man patare numest svorio bent 5kg ax.gif

merginos jus man padakykit ar galima sedet?

Na del kg skaiciau, kad kartais rekomenduoja numesti iki op.

Del sedejimo - nerekomenduojama ypac pradzioje. Daugiau buti pusiau gulom sukeltom kojom.
As 2,5 savaites, kol nejau i darba stengiausi guleti.
Isejus i darba buvo labai sunku sedeti kokia savaite. Po to jau lengviau.

Daugiau gulek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2014 10 15, 08:31)
Siandien jau 7 d., istrauke antra drena, rytoj namucio  thumbup.gif

lengvo gyjimo 4u.gif
Papildyta:
va kiek nauju grazuoliu rolleyes.gif
Lengvo jums gyjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 10 17, 14:48)
Na reiskias A daro taip, tik nesuprantu kaip ant tiek tvarsciu tuos korsetus uzdeti...? Nes atsimenu viskas uzklijuota buvo. Tai antra para viska nueme ir tada atsistojom ir uzdejo.  Vienas is tavo minetu daktaru jo mokinys tarp kitko  smile.gif  Man paaiskino kodel taip daro, nieko blogo neatsitiko. Zinau kad vaikscioti negalima be korseto, o sedeti, atsistoti buvo galima.  thumbup.gif

Oksaniux, as gi nesakau, kad cia kazkas blogai? Tiesiog sakau, kad kiti (dauguma) daro kitaip mirksiukas.gif bet tai manau kiekvieno gydytojo specifika ir tiek thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
isprotesiu nuo gulejimo ant nugaros..tempos nera,laukia perrisimas ir siandien namo su drenuku..
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 18, 07:32)
isprotesiu nuo gulejimo ant nugaros..tempos nera,laukia perrisimas ir siandien namo su drenuku..

Oj, man taip pat nugarą skauda.. Vyras atveš pagalvę tą tokia ilgą su granulem, kur maitinimui skirta, gal sumastysim su ja kombinacijų kokių nors..
naktį sunkiai miegojau, dabar va lyg maust pradeda nzn ar vaistų gausiu.. Nors realiai manau turėtų leisti kiek reikia, ane? Gydytojo laukiu, turi atvykti perrisimui, tada gal ur stotis su juo meginsim.. Visi čia bijo ką daryt su manimi.. Tipo nzn ar gydytojas leistų.. O norėjau tiesiog su servetėlėmis apsivalyt, kad paduotų. Na va atvažiuos vyras arba tėvai ir susitvarkysiu.. Beja tempą ryte buvo 37.. :$
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 18, 09:14)
Oj, man taip pat nugarą skauda.. Vyras atveš pagalvę tą tokia ilgą su granulem, kur maitinimui skirta, gal sumastysim su ja kombinacijų kokių nors..
naktį sunkiai miegojau, dabar va lyg maust pradeda nzn ar vaistų gausiu.. Nors realiai manau turėtų leisti kiek reikia, ane? Gydytojo laukiu, turi atvykti perrisimui, tada gal ur stotis su juo meginsim.. Visi čia bijo ką daryt su manimi.. Tipo nzn ar gydytojas leistų.. O norėjau tiesiog su servetėlėmis apsivalyt, kad paduotų. Na va atvažiuos vyras arba tėvai ir susitvarkysiu.. Beja tempą ryte buvo 37.. :$

Man irgi po op. buvo tokia temperatura, bet sake cia nieko baisaus, tiesiog organizmas taip reaguoja i stresa.
Viskas bus gerai thumbup.gif sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 10 18, 08:21)
Man irgi po op. buvo tokia temperatura, bet sake cia nieko baisaus, tiesiog organizmas taip reaguoja i stresa.
Viskas bus gerai  thumbup.gif sveik  4u.gif

Dėkui mirksiukas.gif
laukiu kada kas parodys kaio judet pradėti.. Noriu pastovet pavaikščioti..
Atsakyti