Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

QUOTE(tatanka @ 2014 10 18, 10:14)
Oj, man taip pat nugarą skauda.. Vyras atveš pagalvę tą tokia ilgą su granulem, kur maitinimui skirta, gal sumastysim su ja kombinacijų kokių nors..
naktį sunkiai miegojau, dabar va lyg maust pradeda nzn ar vaistų gausiu.. Nors realiai manau turėtų leisti kiek reikia, ane? Gydytojo laukiu, turi atvykti perrisimui, tada gal ur stotis su juo meginsim.. Visi čia bijo ką daryt su manimi.. Tipo nzn ar gydytojas leistų.. O norėjau tiesiog su servetėlėmis apsivalyt, kad paduotų. Na va atvažiuos vyras arba tėvai ir susitvarkysiu.. Beja tempą ryte buvo 37.. :$

tatanka laikomes,uzknisa tas neigalumas biski,bet ar plokscia bent pas tave? bigsmile.gif Mano siluetas sulieknejes matau pilvas itrauktas tokia nuokalne tjesi bet mane cia taip matina eina nacert... doh.gif Namie sedesiu ant pasuku jogurtu..Siandien jau tiesesne as didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 18, 08:35)
tatanka laikomes,uzknisa tas neigalumas biski,bet ar plokscia bent pas tave? bigsmile.gif Mano siluetas sulieknejes matau pilvas itrauktas tokia nuokalne tjesi bet mane cia taip matina eina nacert... doh.gif Namie sedesiu ant pasuku jogurtu..Siandien jau tiesesne as didis.gif

Pilvo nerasta, bent jau per korsetą.. Tuoj ateis perristi- matysiu daugiau.. Istikujy tai keista, kaip kokua lenra jaučiuosi.. Nes buvo labai daug skuros ir laseko apnlink bamba.. O dabar bus visko tik tiek kiek reikia visko, na bent jau kuri laiką.. blush2.gif
kai paisė tai daug pjaut ruošėsi, turėtų būt nemažas randas ir sonuose nes norėjosi daugiau laisvos odos nuimti..
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 18, 09:30)
Pilvo nerasta, bent jau per korsetą.. Tuoj ateis perristi- matysiu daugiau.. Istikujy tai keista, kaip kokua lenra jaučiuosi.. Nes buvo labai daug skuros ir laseko apnlink bamba.. O dabar bus visko tik tiek kiek reikia visko, na bent jau kuri laiką.. blush2.gif
kai paisė tai daug pjaut ruošėsi, turėtų būt nemažas randas ir sonuose  nes norėjosi daugiau laisvos odos nuimti..

Kur operavotes jeigu ne paslaptis? Kazkaip praleidau blush2.gif

Nors ir skauda tikriausiai lentos jausmas viska atperka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2014 10 18, 10:14)
Kur operavotes jeigu ne paslaptis?  Kazkaip praleidau  blush2.gif

Nors ir skauda tikriausiai lentos jausmas viska atperka  rolleyes.gif

Operavausi pas V, santaruose. Liuks viskas!!
esu po perrisimo, mačiau grožį savo, vos ne duobė liko apskritai.. Išėmė drenus..
grįžus pasidarė negera, bet taip kad kalatotis visa pradėjau, prakaitas muzti,akyse marga, net nesuprantau, nes jaučiausi visai gerai. Tai pasirodo kai nueme man elastines kojines, kraujas plystelejo į jas, ir pritrūko smegenims. Va, toks Mano potyris
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 18, 10:29)
esu po perrisimo, mačiau grožį savo, vos ne duobė liko apskritai.. Išėmė drenus..
grįžus pasidarė negera, bet taip kad kalatotis visa pradėjau, prakaitas muzti,akyse marga, net nesuprantau, nes jaučiausi visai gerai. Tai pasirodo kai nueme man elastines kojines, kraujas plystelejo į jas, ir pritrūko smegenims. Va, toks Mano potyris

As irgi jau moraliskai kaupiuosi. Tik reikia kazkaip vaika nuo kruties atpratint. doh.gif. Labai papinis.
Gyvenu dabar sioje temoje, kad bent zinoti kas laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 18, 11:29)

Sveika 4u.gif su kiekvuena diena bus lengviau, pamatysi mirksiukas.gif smagu skaityt, kad duobe vietoj pilvo lotuliukas.gif labai bus idomu nuotraukytes paziureti.
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2014 10 18, 11:50)
As irgi jau moraliskai kaupiuosi. Tik reikia kazkaip vaika nuo kruties atpratint.  doh.gif. Labai papinis.
Gyvenu dabar sioje temoje, kad bent zinoti kas laukia  smile.gif

O tu pas ką ir kada kaupiesi?
Atsakyti
Tatanka, o ka konkreciai tau dare? Ar siurbe riebalus? Labai man smalsu kas ir kaip, juk ir as ten pat operavausi.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 18, 13:28)
Tatanka, o ka konkreciai tau dare? Ar siurbe riebalus? Labai man smalsu kas ir kaip, juk ir as ten pat operavausi.

Na ką, kiek žinau tai 1. Susiuvo 8 cm tarpą pilvo raumenų, sutvarkė bambos išvaržą, mėgino isviso ją mažą padaryt, bet sakė nelabai gavosi, na bus matyt kokia ji dabar, bet tikiu kad tikrai grazesne nei buvo, ir 3. Nuėmė odos perteklių su didelių kaseku apie bambą, kas dabar sudaro duobes įspūdį.. Aij nuo šonų tai sakė į priekį viską pastumpti mėgins.. Pirm. Pasiklausiu daugiau.. Sianduen perrisant buvo du daktarai ir sesutė, grožėjosi randu, aš bijojau ziuret.. Ištraukė drenus, nes jie pustuščiai buvo..

Buvau nuėjusi pati į tulika.. Jaučiuosi didvyre.. Na tėvai palatoje buvo... Bet po to blogumo kai po perrisimo grįžau, esu verta medalio už tokius poelgius ką išdarinėju.. Nes tėvams griežtai neleidau man padėti.. Noriu pati viską
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 18, 14:41)
Na ką, kiek žinau tai 1. Susiuvo 8 cm tarpą pilvo raumenų, sutvarkė bambos išvaržą, mėgino isviso ją mažą padaryt, bet sakė nelabai gavosi, na bus matyt kokia ji dabar, bet tikiu kad tikrai grazesne nei buvo, ir 3. Nuėmė odos perteklių su didelių kaseku apie bambą, kas dabar sudaro duobes įspūdį.. Aij nuo šonų tai sakė į priekį viską pastumpti mėgins.. Pirm. Pasiklausiu daugiau.. Sianduen perrisant buvo du daktarai ir sesutė, grožėjosi randu, aš bijojau ziuret.. Ištraukė drenus, nes jie pustuščiai buvo..

Buvau nuėjusi pati į tulika.. Jaučiuosi didvyre.. Na tėvai palatoje buvo... Bet po to blogumo kai po perrisimo grįžau, esu verta medalio už tokius poelgius ką išdarinėju.. Nes tėvams griežtai neleidau man padėti.. Noriu pati viską

Nemazai pasidarbavo su tavim thumbup.gif ir nepersitemk didvyre mirksiukas.gif geriau ramiau ir su pagalba, i wc galima, bet visa kita dar pasisaugok.
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 18, 13:22)
O tu pas ką ir kada kaupiesi?

Bandysiu irgi i santarus pas V.
Tikiuosi jau nutraukt maitinima po naujuju ir pavasari operuotis.
Noriu iki grizimo i darba susitvarkyti.
Ilgai siaip reikia laukti operacijos po konsultacijos?
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2014 10 18, 22:08)
Bandysiu irgi i santarus pas V.
Tikiuosi jau nutraukt maitinima po naujuju ir pavasari operuotis.
Noriu iki grizimo i darba susitvarkyti.
Ilgai siaip reikia laukti operacijos po konsultacijos?

As laukiau apie 2 menesius.
Atsakyti