Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija namuose

QUOTE(kristar @ 2017 03 16, 19:57)
sveikos,

As gundausi pirkti sita : https://shop.silkn.e...8111.1489675609 . Gal kas turit, kokie atsiliepimai?

Turiu pati pirma silk'n pirkau pries 7 metus , bet pasirodo kad jau nebegamina keiciamu lempuciu jam verysad.gif.

Sis silk n infinity kiek suprantu naujausias, tinka visokiu spalviu plaukams ir odai, tai galima ir idegus kiek suprantu.. ir veidui, nes tuo pirmu nebuvo galima, gal kad lempute buvo didesne..
ir 400.000 , gal jau nereiks pirkt jokiu paskui biggrin.gif

Sveiki. Gal nusipirkote infinity? Gundausi , tačiau labai mažai internete randu atsiliepimų unsure.gif Ar tikrai veikia ir šviesius plaukelius? Ir kaip pats brandas Silk'n. Ar ne kaip koks Top Shop'as? Kažkaip keista, kad nei Philips, nei koks Braun tokio varianto, kad veiktų šviesius plaukelius neturi, o tik Silk'n? mirksiukas.gif
Atsakyti

Mergaitės, o gal užuot vargę namuose, norėtumėte pabandyti salone Vilniuje ar Šiauliuose su 50 proc. nuolaida I kartui? Dėl detalesnes info galėčiau pasidalinti per pm :4u:

Atsakyti

Susigundžiau ir įsigijau Philips prietaisą. Šiandien pirmą kartą apsišaudžiau (kojos, pilvo apačia ir bikini, tuoj dar eilė pažastims), labai nekantrauju, kiek ilgai reikės laukti pirmųjų rezultatų  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Keliautoja* @ 2018 04 21, 16:27)
<p>Susigundžiau ir įsigijau Philips prietaisą. Šiandien pirmą kartą apsišaudžiau (kojos, pilvo apačia ir bikini, tuoj dar eilė pažastims), labai nekantrauju, kiek ilgai reikės laukti pirmųjų rezultatų  wub.gif </p>

Reikia "šaudytis" reguliariai kas 2 savaites - tuomet patys geriausi rezultatai 4u.gif. Buvau išvykusi į keliones ir neapsiėmusi aparato, tai pasijautė, todėl geriausiems rezultatams pasiekti siūlau "užsivesti" dienoraštį ir nepraleisti "šaudymų". mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 balandžio 2018 - 15:06

Reikia "šaudytis" reguliariai kas 2 savaites - tuomet patys geriausi rezultatai 4u.gif. Buvau išvykusi į keliones ir neapsiėmusi aparato, tai pasijautė, todėl geriausiems rezultatams pasiekti siūlau "užsivesti" dienoraštį ir nepraleisti "šaudymų". mirksiukas.gif

Dėkui už patarimą, taip ir rašo instrukcijoje, kad pirmąjį etapą reikia šaudytis kas dvi savaites. Aš atsisiunčiau Philips IPL programėlę į telefoną, ten ir vedu šaudymosi dienoraštį. Už dviejų savaičių ji turėtų priminti, kad laikas sekančiai procedūrai  :super: 

Kiek laiko jau naudojiesi aparatu? Kaip rezultatai reguliariai šaudantis? Ar dažnai tenka skustis, o gal nebereikia visai?  :bigsmile: 

Atsakyti

Aš du metus šaudausi, dabar išvis retai kada, ant kojų mažai užauga, skutu kartą į tris sav, o ir tų nedaug išlenda, o reikėdavo kasdien, ryte nuskuti, vakare perbrauki ranka, jau būdavo dygliukai.  :oh:  Pažastis irgi nereikia skusti kasdien, bet dabar ne taip kaip su blauzdom, skusti reikia gal kas trečią dieną, nes jau pradeda lysti, su bikini nekas, lėčiau auga, bet sunkiai naikinasi. Bet vis tiek džiaugiuosi, kad pirkau, bent su blauzdom nebereikia vargti. 

Atsakyti

Super rezultatai dėl blauzdų, aš irgi pagrinde dėl jų pirkau, ir dėl bikini. Skutant vis išberia, tikiuosi, jog bus geriau, jei reikės rečiau skusti. 

Kaip dažnai šaudaisi, rezultatų palaikymui?  :4u:​ 

Atsakyti

Apie metus šaudžiau kaip priklauso kas dvi savaites, tik vasarą nieko nedariau, nes negalima, kai jau plikom kojom nėjau, pradėjau vėl, tai maždaug kas mėn ar rečiau, nes vis pamirštu.  :D O rezultatai pasimatė jau po dviejų kartų, pradėjo lėčiau augti. 

Atsakyti
QUOTE(Keliautoja* @ 2018 04 22, 13:14)
Dėkui už patarimą, taip ir rašo instrukcijoje, kad pirmąjį etapą reikia šaudytis kas dvi savaites. Aš atsisiunčiau Philips IPL programėlę į telefoną, ten ir vedu šaudymosi dienoraštį. Už dviejų savaičių ji turėtų priminti, kad laikas sekančiai procedūrai  thumbup.gif Kiek laiko jau naudojiesi aparatu? Kaip rezultatai reguliariai šaudantis? Ar dažnai tenka skustis, o gal nebereikia visai?  bigsmile.gif </p>

Šaudymo dienoraštis turėtu padėti siekiant tikslu. thumbup.gif
Turiu aparata jau apie 2 metus, bet paskutiniu metu nemažai keliavau, todėl šaudžiausi nereguliariai blush2.gif . Aparatas man geras atradimas, nes turiu vešlius, tankius, tamsesnius plaukus. Rezultatai akivaizdūs, nes žymiai sumažėjo plaukeliu ant koju ir kitur. Anksčiau galėjau skustis nors kas diena, o dabar tai darau rečiau ir ne visi plaukai atauga, sumažėjo ju tankumas. Stebuklo neįvyko, bet mano atveju, tikrai palengvino gyvenima. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 gegužės 2018 - 14:41

Jau du kartus apsišaudžiau: jau po pirmo šaudymo atsirado ant blauzdų keletas plotelių, kuriuose neauga plaukai. Kitose vietose kol kas nieko nepastebėjau (šaudausi blauzdas, pažastis, bikini ir po bamba). Laukiu tolesnių rezultatų  :4u:

 

Naudojančios Philips programėlę: ar čia tik man taip, ar iš tiesų neina pasižiurėti, kokiu intensyvumu buvo šaudoma ankstesnėse procedūromis?  :hm: Visuomet po procedūros įvedu datą, intensyvumą, bet sekantį kartą matau tik praėjusios procedūros datą.

Atsakyti
Gal kas žino ar turint venų varikozę (gydausi šiuo metu) galima naudoti fotoepiliatorių? Užsienio šaltiniuose rašo, kad šviesa veikia tik svogūnėlį ir galima, o pas mus kiek žiūri, tai rašo, kad negalima.
Atsakyti

Sveikos, kadangi man svarstant, ar verta pirkti fotoepiliatorių, padėjo apsispręsti atsiliepimai šioje temoje, tai pasidalinsiu ir savo patirtimi - gal kam pravers :)

 

Prieš pusmetį nusipirkau Phillips Lumea (pigiausias tuo metu Topo Centre buvęs modelis, skaičiuojant pagal €/blyksnis). Laidinis, penkių lygių intensyvumas, lempa nekeičiama - kai blyksniai baigsis, teks pirkti naują. 

 

Pradžioje porą mėnesių dariausi procedūras kas savaitę, nes labai nekantravau sulaukti rezultatų, nors rekomenduojama darytis kas dvi... Vėliau pradėjau darytis maždaug kas dvi savaites, labai griežto grafiko nesilaikau, pasidarau, kai prisimenu.

 

Šalutinių efektų jokių per visą pusmetį nebuvo. Ant kojų apmažėjo plaukų jau po mėnesio, bet greičiausiai plaukai išnyko nuo bikinio linijos - po pusantro mėnesio kirkšnyse jų visai nebeliko. Pažastys labiausiai užsispyrusios: ilgiausiai truko pamatyti rezultatą, o ir dabar likę siauri plaukuoti ruoželiai ties krūtinės raumens kloste - tik jau tie plaukeliai gerokai slipnesni, mažiau pastebimi. 

 

Iki įsigydama fotoepiliatorių daug metų naudojau paprastą epiliatorių - ant blauzdų ir kirkšnyse būdavo daug įaugusių plaukelių (pastoviai epiliatoriumi raunant plaukus jie ima ne visai tiesiai augti, dažnai įauga). Fotoepiliatorius šią problemą sutvarkė visiškai. Nors kai kurie spuogeliai su įaugusiais plaukais buvo labai užsispyrę, dabar jau nebėra jų.

 

Taigi, po pusmečio naudojimo:

Ant blauzdų ir pažastyse likę ~10% anksčiau buvusių plaukelių ir jie auga lėčiau nei anksčiau;

Ties bikinio linija likęs ~1% anksčiau buvusių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ežeruosna: 02 birželio 2019 - 23:57