QUOTE(Aurute @ 2014 10 16, 21:33)
Aš irgi turiu mergytę, kuri jau du metus atsimokė Londone. Nei kiek ne protingenė už mūsų pirmokus. Nu per mėnesį pasodinau ją į suolą.
Nežinau ar padėsiu kuo... Jei vaikas tikrai smirdi, tai kitų nenutildysi. Lai nuprausia. Čia jau tėvų rūpestis. Lai nesiskundžia, o patys daro išvadas. Ir labai suprantu, kad nenori šokt su murzium.
Dėl išsikalbėjimo... duok dieve, kad pavyktų išsikalbėt.
Aš tai darydavau pokalbius dviese. Vaikai tai vadindavo: pasišnibždėjimu su mokytoja. Labai mėgdavo ateiti pasišnibždėti. Svarbiausia, kad išklausai ir nepertrauki. Mums tai buvo labai geras būdas. Ir kalbėti buvo galima apie viską, kas tik vaiką domina.
Pirmokams dar to neprireikė. Bet penktokai tai dar ateina ir klausia: ar galim pasišnibždėt? Juk vaikams svarbiausia išsakyt.
Deja, nepavyko man jų šiandien prakalbinti... Visi kaip vandens į burną prisisėmę... Papasakojo tik tokius dalykus, kad tas atstumtasis labai giriasi, atima iš vaikų kamuolį, kad šokti nenori, nes jis šokti nemoka (nejaučia visiškai koordinacijos) ir t.t... Taip ir palikau viską... Bet po to pati pradėjau galvoti, ar tikrai pirmokas gali smirdėti prakaitu??? Gi pati per pamoką n kartų prieinu prie vaikų ir niekada nieko neužuodžiau... Ir šiaip, reikės per atostogos paruošti kokią pamokėlę apie higieną, nes kartais pažiūri į vaikų nagučius, ausytes, tai vaje vaje... Jausmas toks, kad jos niekada vandens nematė...
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2014 10 17, 13:42)
Mergaitės, atsipalaiduokit, juk penktadienis.Kiek galima gyventi darbu. Gražaus savaitgalio.
Taip, taip... Galvoje jau skamba audito varpai...