Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

Nu nezinau kur jus ten buvot. Mano vyras daresi privacioje klinikoje senamiestuje, pakankamai rimta klinika viena geriausiu Kaune ir kazkur 150lt mokejo ir viska atidave visus tyrimus ir pakonsultavo.Nu buna jie prisimasto nesveiku kainu
Atsakyti
Ar kas naudojot injekcijas fostimon fsh?
Siandien 3cd pradejau leistis ir taip kiekviena vakara 7 dienas. Kita treciad einu I scana, bus 10cd. Snd kaip dare scana tai kiausides ok, gimdos gleivine 3 , 8mm bet vis kraujuoju as. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 07, 23:25)
Ar kas naudojot injekcijas fostimon fsh?
Siandien 3cd pradejau leistis ir taip kiekviena vakara 7 dienas. Kita treciad einu I scana, bus 10cd. Snd kaip dare scana tai kiausides ok, gimdos gleivine 3 , 8mm bet vis kraujuoju as. 4u.gif

Tiriausiai visom mes leidomes visus tuos vaistukus. Nelabai malonus procesas bet ka padarysi. Pirma kart kai dare ivf tai daug leistis reikejo. Po tris adatas per diena. Antra kart jau maziau. Tai kada tau zada daryt ivf?
Atsakyti
QUOTE(jurgita105 @ 2015 01 08, 23:20)
Tiriausiai visom mes leidomes visus tuos vaistukus. Nelabai malonus procesas bet ka padarysi. Pirma kart kai dare ivf tai daug leistis reikejo. Po tris adatas per diena. Antra kart jau maziau. Tai kada tau zada daryt ivf?

tai tikiu,kad visos leidosi daug vaistu rolleyes.gif kitaip ir nebus darant IUI ar IVF. rolleyes.gif
bet apie situs vaistus nesu girdejusi ir maciusi, kad kuri butu rasiusi, todel ir paklausiau:P
man db bus si cikla IUi, jei bus dominuojantis folikulas. Leidziuos po 75 tik pradziai, sake nenori nuo daugiau pradeti. 10cd einu darytis scana ir zes derliuka smile.gif)) 4u.gif
ivf bus balandi/geguzi. tuomet bus mano eile.
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 08, 20:54)
tai tikiu,kad visos leidosi daug vaistu rolleyes.gif  kitaip ir nebus darant IUI ar IVF. rolleyes.gif
bet apie situs vaistus nesu girdejusi ir maciusi, kad kuri butu rasiusi, todel ir paklausiau:P
man db bus si cikla IUi, jei bus dominuojantis folikulas. Leidziuos po 75 tik pradziai, sake nenori nuo daugiau pradeti. 10cd einu darytis scana ir zes derliuka smile.gif)) 4u.gif
ivf bus balandi/geguzi. tuomet bus mano eile.

Tikekimes kad nereikes ivf ir pavyks si karta ;-)
Tai parasyk kai zinosi rezultatus :-)
Atsakyti
QUOTE(jurgita105 @ 2015 01 09, 00:54)
Tikekimes kad nereikes ivf ir pavyks si karta ;-)
Tai parasyk kai zinosi rezultatus :-)

as ir tikiuosi labai,kad uzteks iui, bet zinant kad pas mane PKs ir kiausides veikia kada nori ir ovuliacija buna kada nori... doh.gif bet durniu motina kaip sakoma biggrin.gif
mano daktare fertility klinikos sake svarbiausia per daug nesusirgti su galvojimu,ar uzkibs ar ne,atsipalaiduoti ir tiek:)
o pas tave kokios bedos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 09, 15:45)
as ir tikiuosi labai,kad uzteks iui, bet zinant kad pas mane PKs ir kiausides veikia kada nori ir ovuliacija buna kada nori... doh.gif bet durniu motina kaip sakoma biggrin.gif
mano daktare fertility klinikos sake svarbiausia per daug nesusirgti su galvojimu,ar uzkibs ar ne,atsipalaiduoti ir tiek:)
o pas tave kokios bedos? ax.gif

Turejau nevietoje pastojima tai operavo ir kiausintaki pasalino, o kitas uzsikimses buvo tai ir ta pasalino.:-( tai daugiau nieko ir nebelieka tik ivf. Pirma kart nepavyko, tikiuosi si pavyk.
Atsakyti
QUOTE(jurgita105 @ 2015 01 09, 23:35)
Turejau nevietoje pastojima tai operavo ir kiausintaki pasalino, o kitas uzsikimses buvo tai ir ta pasalino.:-( tai daugiau nieko ir nebelieka tik ivf. Pirma kart nepavyko, tikiuosi si pavyk.

panasiai kaip man , tik man pirmas kairiam kiausintaki, pasalino. paskui pastojau kaip suprantu gimdoje tik persileidau 5 savsiciu ir tada po metu vel negimdinis desniajam , pasalino. :/ ir dar po pusantru metu sulaukiau eiles ir aciu dievui pavyko is pirmo karto . butu nepavyke butume tikrai vel bande smile.gif
tik nenuleisk ranku ir pavyks wink.gif anksciau ar veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita105 @ 2015 01 10, 02:35)

turi pavykt 4u.gif
o ivf dare uk ?ir nepavyko? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites mirksiukas.gif
Senai buvau neuzsukusi. Daug cia prisnekejusios, pasnekesiai vyksta aktyviai ziuriu - gerai smile.gif
Na, o as siuo metu naudoju purskala i nosi Suprecur ir Progynova, kita savaite 5dieni skanas, o dar kita savaite jau turetu daryti FET i savaites gala, bet dar nezinau kada tiksliai... Laukiam labai labai ir tikimes, kad si karta bus sekmingas 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 10, 17:00)
turi pavykt 4u.gif
o ivf dare uk ?ir nepavyko? rolleyes.gif

Jo uk dariausi. Nezino del ko nepavyko. Kazkokiu vandenu rado tai dabar pasalino ir vel bandys daryt.
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 01 10, 21:01)
Sveikos, mergaites  mirksiukas.gif
Senai buvau neuzsukusi. Daug cia prisnekejusios, pasnekesiai vyksta aktyviai ziuriu - gerai  smile.gif
Na, o as siuo metu naudoju purskala i nosi Suprecur ir Progynova, kita savaite 5dieni skanas, o dar kita savaite jau turetu daryti FET i savaites gala, bet dar nezinau kada tiksliai... Laukiam labai labai ir tikimes, kad si karta bus sekmingas  4u.gif  rolleyes.gif

Sekmes! Kelinta ciklo diena pradejai purkstis?
Mano daktare ir minejo teigiamai apie sita purskala, bet siuo metu naudoju leidziamus fostimon.
Kas keisciausia snd 4tad diena kaip leidausi sita vaista ir jauciu savo kiausides, tiesa sakant kaire, lyg dilgciotu, ar normalu?
Atsakyti