Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

QUOTE(austela @ 2015 01 11, 00:19)
Sekmes! Kelinta ciklo diena pradejai purkstis?
Mano daktare ir minejo teigiamai apie sita purskala, bet siuo metu naudoju leidziamus fostimon.
Kas keisciausia snd 4tad diena kaip leidausi sita vaista ir jauciu savo kiausides, tiesa sakant kaire, lyg dilgciotu, ar normalu?

Aciu, austela mirksiukas.gif
Na, jeigu neklystu, paskaiciavau, tai 22ciklo diena pradejau purkstis tuos vaistukus. Pirmaji kartaa, kai bandeme, taip pat naudojau ta pati purskala. O leidziamus taip pat naudojau, tik dabar jau nebepamenu pavadinimo (reiktu jau Bilobila pradet gert doh.gif ). Po leidziamu man juk ir buvo hyperstimuliacija, todel ir teko daryti FET.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 01 12, 19:58)
Aciu, austela  mirksiukas.gif
Na, jeigu neklystu, paskaiciavau, tai 22ciklo diena pradejau purkstis tuos vaistukus. Pirmaji kartaa, kai bandeme, taip pat naudojau ta pati purskala. O leidziamus taip pat naudojau, tik dabar jau nebepamenu pavadinimo (reiktu jau Bilobila pradet gert  doh.gif  ). Po leidziamu man juk ir buvo hyperstimuliacija, todel ir teko daryti FET..  unsure.gif

supratau 4u.gif
man db biski jaucias kiausides kaip vartoju situos leidziamus vaistus,bet sako normalu, jei neskauda nesijaudinti,nes turiu PKS bijau kad nebutu hyperstimuliacijos man... unsure.gif
3ciad einu ziureti kas priaugo man ,koks derlius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 12, 18:57)
supratau 4u.gif
man db biski jaucias kiausides kaip vartoju situos leidziamus vaistus,bet sako normalu, jei neskauda nesijaudinti,nes turiu PKS bijau kad nebutu hyperstimuliacijos man... unsure.gif
3ciad einu ziureti kas priaugo man ,koks derlius rolleyes.gif

austela, zinok, man irgi labai jautesi kiausides, i pabaiga leidziamam Gonaliui, jau praktiskai man buvo lovos rezimas, nes taip pilva skaudejo, kad oi oi... verysad.gif gerai, kad turejau kaip tik tuo metu iseiginiu pasiemusi... bet, nesijaudink, viskas turetu but ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 01 13, 19:31)
austela, zinok, man irgi labai jautesi kiausides, i pabaiga leidziamam Gonaliui, jau praktiskai man buvo lovos rezimas, nes taip pilva skaudejo, kad oi oi...  verysad.gif  gerai, kad turejau kaip tik tuo metu iseiginiu pasiemusi... bet, nesijaudink, viskas turetu but ok  mirksiukas.gif

Na man ner taip, kad skaudetu, bet toks tempimas kartais:) ryt einu I scana ,duosiu zinoti kaip kas . Gal dar duos vaistu, kaip manai iki kelintos
Dienos galima naudoti stimuliuojamus vaistus? Kazkas minejas buvo, kad net iki 15d ar tikrai?
Atsakyti
siandien 10cd ir scano metu rado 9.4mm gimdos gleivine,sake super!
kairej kiausidej ner dominuojacio,o kairej 2 x 12mm ir 3x 10mm, sake viskas auga super,tik galetu nebut tu 10mm folikolu. snd nesileisiu vaistu jau, ryt leisiuos puse dozes kitu vaistu t.y. merional. sake sitie biski tobulesni nei fostimon. kitas scanas 5tadieni. 4u.gif
Atsakyti
oi, zinok, austela, net nezinau del tu stimuliuojamu vaistu iki kada galima juos naudot, as tiesiog naudoju tuos purskiamus pagal daktaru duota plana g.gif
siandien buvom skane, tai sake viskas labai gerai, kita savaite darys planuota FET i savaites gala 4u.gif thumbup.gif laukiu nesulaukiu geru rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 01 17, 07:00)
oi, zinok, austela, net nezinau del tu stimuliuojamu vaistu iki kada galima juos naudot, as tiesiog naudoju tuos purskiamus pagal daktaru duota plana  g.gif
siandien buvom skane, tai sake viskas labai gerai, kita savaite darys planuota FET i savaites gala  4u.gif  thumbup.gif  laukiu nesulaukiu geru rezultatu  smile.gif

Tie purskiami vaistai kaip stimuliuojantys skaitosi?
Man vakar atsauke iui :/ nes 12cd turejau 1x18mm, 2x16mm ir dar viena 15mm, sako per daug tu foliu ir neapsimoka daryti nebus kokybiski.bandziau aiskint kad gi vienas 18 mm ,bet sako pas tave Pks ir vaistu doze per didele buvo parinkta reik mazesnes.kad taip greit neaugtu, butu daromas ivf butu kas kita, atrinktu. .. tai vasario pirma savaite pradedu kita stimuliacija ir iui.
Na o kiek foliu tu turejai scano metu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 17, 07:25)
Tie purskiami vaistai kaip stimuliuojantys skaitosi?
Man vakar atsauke iui :/ nes 12cd turejau 1x18mm,  2x16mm ir dar viena 15mm, sako per daug tu foliu ir neapsimoka daryti nebus kokybiski.bandziau aiskint kad gi vienas 18 mm ,bet sako pas tave Pks ir vaistu doze per didele buvo parinkta  reik mazesnes.kad taip greit neaugtu, butu daromas ivf butu kas kita, atrinktu. .. tai vasario pirma savaite pradedu kita stimuliacija ir iui.
Na o kiek foliu tu turejai scano metu? smile.gif

zinok, net nezinau tiesa pasakius... blush2.gif pas mus kazkaip tie daktarai ten toj klinikoj labai nesismulkina... nieko labai nepasakoja smulkiai... sake, kad thickness is very good, all looking good ir viskas... scane uztrukom 5minutes... g.gif mums kadangi saldyta apvaisinta embriona des, tai nezinau, gal viskas kitaip... unsure.gif
o tie purskiami vaistukai, taip, kaip ir stimuliuojantys skaitosi, dar plius dabar jau esu pradejusi gerti tabletes, o ryt nustosiu purkstis ir pradesiu naudot Chrinone Gel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 01 17, 16:09)
zinok, net nezinau tiesa pasakius...  blush2.gif  pas mus kazkaip tie daktarai ten toj klinikoj labai nesismulkina... nieko labai nepasakoja smulkiai... sake, kad thickness is very good, all looking good ir viskas... scane uztrukom 5minutes...  g.gif  mums kadangi saldyta apvaisinta embriona des, tai nezinau, gal viskas kitaip...  unsure.gif
o tie purskiami vaistukai, taip, kaip ir stimuliuojantys skaitosi, dar plius dabar jau esu pradejusi gerti tabletes, o ryt nustosiu purkstis ir pradesiu naudot Chrinone Gel  smile.gif

tu purskies , tuos vaistus , kurie pristabdo hormonu veikkla gal , pamirsau kaip jie vadinas ,bet per ivf juos israso . juos reikia nustoti purkstis pries pat punkcija .
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif esu naujoke jusu temoj ir visuose siuose reikaluose ir noreciau susidraugauti 4u.gif perskaiciau sia tema- tiek daug ivairiu nesuprantamu trumpiniu..bet laikui begant manau su visais pati susidursiu.
taigi,esam is Londono (28-29 metu pora), nesulaukiam gandriuku jau 2metus.. Po puses metu planavimo pajutau skausma desiniam sone ir pamaniau,kad gal kokia cista atsirado (nors ju niekad neturejau), pradejau tikrintis ir LT, ir UK.
Su UK gydytojais kovojam turbut metus su puse. Tai jie ne ten nusiuncia, tai per anksti siusti tirtis del fertility, tai vyrui tyrimai, tai GP laiskas blogai parasytas... tuo metu tikrai vargino sono skausmas ir jau itare endometrioze, zodziu,nesulaukus cia-pasidariau LP Lietuvoj. Turiu endometrioze iki siol-galbut vel uzaugo,galbut ne viska pasalino,nebezinau. Tiesa sakant tikrai tikejausi, kad po LP tikrai pastosiu,bet nieko..
Ir pagaliau sausio 14 sulaukem app i UCLH Reproductive Medicine Unit. Perzvelgus visus mano popierius gydytoja pasake,kadangi laukiau per ilgai ir tiek nesamoniu cia buvo su visais daktarais, ir LP jau padaryta, endometrioze nedingo,tai nelieka nieko kito,kaip iskart eiti IVF keliu. Paklause ar zinau kas IVF ir nieko daugiau kaip ir neaiskino. Kadangi vyro tyrimai kaip ir normalus, tai abiems dave siuntimus kraujui (man du skirtingus, turbut kaip ir visoms del raudoniukes ir del lytiniu ligu tikriausiai) ir kitai dienai dar skanui siuntima gavau. Ir uzbukino kita app kovo 19 dienai. Tai idomu koks tas app bus kova? g.gif nes dabar vis is galvos neiseina, kodel nepaklausiau verysad.gif
Dar visvien neprarandam vilties naturaliai pastoti per tuos pora menesiuku,bet jau kaip ir galvojam apie IVF. Galbut cia yra merginu kurios taip pat gydosi toje pacioje ligonineje? 4u.gif

Kai nuejau skanui,tai padare gimdos nuotrauka,sake kad viskas atrodo gerai, kairej pusej folikulu 9-10 kazkur,desinej gal kokie 4. Sake,jei IVF darysim ,tai viskas ko reikia. Ka tai reiskia? Nes skaitau, kad visoms skatino, kad folikulai augtu, bet pas mane ju ir taip yra, ar cia nesiskaito ir visvien juos reikes auginti kazkaip? unsure.gif atsiprasau, jei mano klausimai kvailoki, bet kazkaip man nelabai aisku visa tai. Nes kiek paskaiciau jusu komentarus, tai pas kaikurias tikrai daug rimtesnes ir sudetingesnes problemos atrodo nei pas mane. Man mm visada laiku, reguliarios, visad tokios pacios, folikulu pastoviai yra (daugokai skanu turejau per siuos metus, tai visada ju ten budavo), todel ir kyla toks klausimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inerga: 17 sausio 2015 - 18:42
QUOTE(inerga @ 2015 01 17, 17:32)
Sveikos merginos 4u.gif

labutis , jai pasake kad eisit ivf keliu , tai per visa laukima bus kokia 3-4 app , tai kovo menesi , gal vel koks tyrimas ar dar kas , jau kai paskirs grynai del ivf , suprasi , sudarys plana ir t.t.
Tik nelabai supratau , kaip tau gali buti tiek folikulu nesistimuliuojant , naturaliai uzauga , max 2 , vienas vienoj pusej kitas kitoj .. tas va man nesuprantama .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 01 17, 19:49)
labutis , jai pasake kad eisit ivf keliu , tai per visa laukima bus kokia 3-4 app , tai kovo menesi , gal vel koks tyrimas ar dar kas , jau kai paskirs grynai del ivf , suprasi , sudarys plana ir t.t.
Tik nelabai supratau , kaip tau gali buti tiek folikulu nesistimuliuojant , naturaliai uzauga , max 2  , vienas vienoj pusej kitas kitoj .. tas va man nesuprantama .

g.gif keista,bet tikrai ir pati maciau ekrane ir man gydytojas skaiciavo, sako 9, almost 10 follicles and small cyst unsure.gif maciau,kad vienas buvo zymiai didesnis uz kitus, gal kiti sunyksta veliau?
3-4 app..siaubas,tai kokius metus ir uztruks tokiu tempu einant..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inerga: 17 sausio 2015 - 19:23