Sveikos merginos

esu naujoke jusu temoj ir visuose siuose reikaluose ir noreciau susidraugauti

perskaiciau sia tema- tiek daug ivairiu nesuprantamu trumpiniu..bet laikui begant manau su visais pati susidursiu.
taigi,esam is Londono (28-29 metu pora), nesulaukiam gandriuku jau 2metus.. Po puses metu planavimo pajutau skausma desiniam sone ir pamaniau,kad gal kokia cista atsirado (nors ju niekad neturejau), pradejau tikrintis ir LT, ir UK.
Su UK gydytojais kovojam turbut metus su puse. Tai jie ne ten nusiuncia, tai per anksti siusti tirtis del fertility, tai vyrui tyrimai, tai GP laiskas blogai parasytas... tuo metu tikrai vargino sono skausmas ir jau itare endometrioze, zodziu,nesulaukus cia-pasidariau LP Lietuvoj. Turiu endometrioze iki siol-galbut vel uzaugo,galbut ne viska pasalino,nebezinau. Tiesa sakant tikrai tikejausi, kad po LP tikrai pastosiu,bet nieko..
Ir pagaliau sausio 14 sulaukem app i UCLH Reproductive Medicine Unit. Perzvelgus visus mano popierius gydytoja pasake,kadangi laukiau per ilgai ir tiek nesamoniu cia buvo su visais daktarais, ir LP jau padaryta, endometrioze nedingo,tai nelieka nieko kito,kaip iskart eiti IVF keliu. Paklause ar zinau kas IVF ir nieko daugiau kaip ir neaiskino. Kadangi vyro tyrimai kaip ir normalus, tai abiems dave siuntimus kraujui (man du skirtingus, turbut kaip ir visoms del raudoniukes ir del lytiniu ligu tikriausiai) ir kitai dienai dar skanui siuntima gavau. Ir uzbukino kita app kovo 19 dienai. Tai idomu koks tas app bus kova?

nes dabar vis is galvos neiseina, kodel nepaklausiau
Dar visvien neprarandam vilties naturaliai pastoti per tuos pora menesiuku,bet jau kaip ir galvojam apie IVF. Galbut cia yra merginu kurios taip pat gydosi toje pacioje ligonineje?

Kai nuejau skanui,tai padare gimdos nuotrauka,sake kad viskas atrodo gerai, kairej pusej folikulu 9-10 kazkur,desinej gal kokie 4. Sake,jei IVF darysim ,tai viskas ko reikia. Ka tai reiskia? Nes skaitau, kad visoms skatino, kad folikulai augtu, bet pas mane ju ir taip yra, ar cia nesiskaito ir visvien juos reikes auginti kazkaip?

atsiprasau, jei mano klausimai kvailoki, bet kazkaip man nelabai aisku visa tai. Nes kiek paskaiciau jusu komentarus, tai pas kaikurias tikrai daug rimtesnes ir sudetingesnes problemos atrodo nei pas mane. Man mm visada laiku, reguliarios, visad tokios pacios, folikulu pastoviai yra (daugokai skanu turejau per siuos metus, tai visada ju ten budavo), todel ir kyla toks klausimas