Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

QUOTE(Gintaleo @ 2014 10 15, 18:40)
matot, as gyvenu LT ir galvoju apie ivf pas jus, nes nei LT nei LV nepavyksta...

O kodel tau nepabandzius turku,juk ten labai geri rezultatai, o pinigu manau,kainuos tiek pat. Tad tau net neapsimoka i uk vaziuoti, jei zadi moketi, tai manau vietoje taves rinkciausi stambula. Man atrodo,kad yra net atskira tema,kur mergaites dalinasi savo patirtimi, butent ten,ir kiek yra teke paskaityti, tai girdejau tik gerus atsiliepimus. O kokios bedos nepastojimo, ir kiek kartu jau pandete?
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 15, 18:31)
labai paprastas , mes buvom vienoj klinikoi privacioj(pasidarem tyrimus , ir gavau laiska tada del nemokamo )  , susimoki uz visus tyrimus , paskui vaistus ir procedura , ilgiausiai 3 menesius truktu viskas . apointmentai, tyrimai ir t.t. visa procedura kainuotu apie 4500 svaru .

KaraLinda,o tu mokamai gydaisi? Ar tu is uk? Nes as tai gavau nhs gydyma, cia gyvenam ir mokam mokescius, man paskyre, tai labai dziaugiuosi, nes si procedura tikrai nepigi,o jei dar is pirmokarto nepasiseks, tai gali ir i bankrota iseiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 10 15, 22:43)
O kodel tau nepabandzius turku,juk ten labai geri rezultatai, o pinigu manau,kainuos tiek pat. Tad tau net neapsimoka i uk vaziuoti, jei zadi moketi, tai manau vietoje taves rinkciausi stambula. Man atrodo,kad yra  net atskira tema,kur mergaites dalinasi savo patirtimi, butent ten,ir kiek yra teke paskaityti, tai girdejau tik gerus atsiliepimus. O kokios bedos nepastojimo, ir kiek kartu jau pandete?
Papildyta:

KaraLinda,o tu mokamai gydaisi? Ar tu is uk? Nes as tai gavau nhs gydyma, cia gyvenam ir mokam mokescius, man paskyre, tai labai dziaugiuosi, nes si procedura tikrai nepigi,o jei dar is pirmokarto nepasiseks, tai gali ir i bankrota iseiti  doh.gif

Ne , nemokamai . Tik kai mane uzkniso laukti ( eileje) jokiu ziniu is ju negavau , nuejau i privacia klinika , pasidarem tyrimus ir tada gavau is ligonines laiska del nemokamo .as is siaures airijos smile.gif na taip mokamas cia kainuoja nemazai , tas pats kaip ir lietuvoje . Jai reikes ateityje ir mokesim , o kas belieka :/
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 16, 06:29)
Ne , nemokamai . Tik kai mane uzkniso laukti ( eileje) jokiu ziniu is ju negavau , nuejau i privacia klinika , pasidarem tyrimus ir tada gavau is ligonines laiska del nemokamo .as is siaures airijos smile.gif na taip mokamas cia kainuoja nemazai , tas pats kaip ir lietuvoje . Jai reikes ateityje ir mokesim , o kas belieka :/

O kiek airijoje, duoda nemokamu bandymu? As cia gavau 3 ICSI nemokamus ir jei bus ka uzsaldyti, ta prasmejei turesiu rezerva, dar nemokamai 3 kartu isodinimas ieina. Bet zinoma, jeigu pastosiu ir gims sveikas kudikis, likusiais kartais naudotis nemokamai nebegalesiu. Nes nemokamas yra iki tada kol negimsta kudikis. Net jeigu 12 savaiciu paaisketu,kad kudikis su apsigimimu, gali nutraukti nestuma ir toliau testi savo nemokama gydyma. As apie tai klausiau,nes turejau labai skaudzios patirties. Seip ne taip atsitiesiau ir kilau vel i sunkia kova su nevaisingumu ax.gif ir tikiu tik laiminga pabaiga nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kaip rasiau senoj temoj jau buvau pas fertility daktarus, db laukiu mm kad pasidaryt tube scana, bet jau kaip 6dienos veluoja mm po duphastono, niekad to nebuvo man. as geriu duphastona nuo 17cd 10dienu. si cikla sugeriau tik 8tabeletes vietoj 10nes kazkaip pamirsau blink.gif negi tai turejo itakos kad nesusergu?daktaras yra minejas minimum reik 5 dienu sugert duphastona, kad susirgti. g.gif spenelius skauda kaip visad pries mm, pilva vs pamaudzia.. NT neigiamas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2014 10 16, 10:32)
sveikos 4u.gif
kaip rasiau senoj temoj jau buvau pas fertility daktarus, db laukiu mm kad pasidaryt tube scana, bet jau kaip 6dienos veluoja mm po duphastono, niekad to nebuvo man. as geriu duphastona nuo 17cd 10dienu. si cikla sugeriau tik 8tabeletes vietoj 10nes kazkaip pamirsau  blink.gif negi tai turejo itakos kad nesusergu?daktaras yra minejas minimum reik 5 dienu sugert duphastona, kad susirgti. g.gif  spenelius skauda kaip visad pries mm, pilva vs pamaudzia.. NT neigiamas schmoll.gif

uzstrigo kazkas, man irgi kaip tycia kai reikia,kad memes ateitu laiku,ima ir veluoja.Jei testas neigiamas,tai vistiek turetu jos pasirodyti. Pms yra,tai jos neuzkalnu ;-)
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 10 16, 09:20)
O kiek airijoje, duoda nemokamu bandymu? As cia gavau 3 ICSI nemokamus ir jei bus ka uzsaldyti, ta prasmejei turesiu rezerva, dar nemokamai 3 kartu isodinimas ieina. Bet zinoma, jeigu pastosiu ir gims sveikas kudikis, likusiais kartais naudotis nemokamai nebegalesiu. Nes nemokamas yra iki tada kol negimsta kudikis. Net jeigu 12 savaiciu paaisketu,kad kudikis su apsigimimu, gali nutraukti nestuma ir toliau testi savo nemokama gydyma. As apie tai klausiau,nes turejau labai skaudzios patirties. Seip ne taip atsitiesiau ir kilau vel i sunkia kova su nevaisingumu  ax.gif ir tikiu tik laiminga pabaiga  nestuke.gif  4u.gif

Knip pacioj airijoj as nzn tikrai , o siaurineje , kiek zinau , jai turi kazka uzsaldyto ir pirmas kartas nepavyko , tus uzsalldytus deda nemokamai , na as dar su tuo nesuiduriau tai tiksliau negaliu psakyti
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 10 16, 16:19)
uzstrigo kazkas, man irgi kaip tycia kai reikia,kad memes ateitu laiku,ima ir veluoja.Jei testas neigiamas,tai vistiek turetu jos pasirodyti. Pms yra,tai jos neuzkalnu ;-)

Dar isbere spuogeliais:) duok dieve jos ateitu, nes jau ilgokai uzsibuvo uz kalnu;)
Tikiuos susirgt savaites begy. Bet keista kad duphastona geriu 8men ir visad ateina plius minus 3 dienos o db jau ilgokai. Per ilgas PMS.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 16, 16:16)
Knip pacioj airijoj as nzn tikrai , o siaurineje , kiek zinau , jai turi kazka uzsaldyto ir pirmas kartas nepavyko , tus uzsalldytus deda nemokamai , na as dar su tuo nesuiduriau tai tiksliau negaliu psakyti

Siaures Airijoje 2nemokami FET (uzsaldytu embrionu isodinimas), bent jau mums tiek dave, gal irgi nuo kazko priklauso, nezinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2014 10 17, 01:49)
Siaures Airijoje 2nemokami FET (uzsaldytu embrionu isodinimas), bent jau mums tiek dave, gal irgi nuo kazko priklauso, nezinau... g.gif

Na duo, dieve , kad butu ka uzsaldyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 17, 06:17)
Na duo, dieve , kad butu ka uzsaldyti smile.gif

Tikrai bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 10 17, 11:07)
Tikrai bus  4u.gif

Na o as siandiena laukiu savo vaistuku, zadejo nuo 9 ryto iki 13 val tame tarme pristatyti, laukiu nesulaukiu. Tikiuosi nebus kokiu nesusipratimu,kaip labai budinga uk biggrin.gif nenoreciau, pavieluoti. Beje fertility nurses irgi neoperatyvios, liepe informuoti jas apie menesiniu pradzia, kad atsiustu tikslu pakoreguota plana, liepe kreipti el pastu, taip ir padariau, viska surasiau ir nusiunciau, is karto gavau atsakyma, "aciu uz laiska, pasiziuresiu i jusu byla ir viska tiksliai informuosiu, jau savaite prabego, jokio atsakymo, tai vakar persiunciau tas zinutes, bet iki siol nieko. Na jei taip bendraus tokiais laiko intervalais bus sunki misija tas ivf. Juk klausimu kyla kiekviena karta, tai mano pirmasis ivf
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 10 17, 11:37)
Na o as siandiena laukiu savo vaistuku, zadejo nuo 9 ryto iki 13 val tame tarme pristatyti, laukiu nesulaukiu. Tikiuosi nebus kokiu nesusipratimu,kaip labai budinga uk  biggrin.gif  nenoreciau, pavieluoti. Beje fertility nurses irgi neoperatyvios, liepe informuoti jas apie menesiniu pradzia, kad atsiustu tikslu pakoreguota plana, liepe kreipti el pastu, taip ir padariau, viska surasiau ir nusiunciau, is karto gavau atsakyma, "aciu uz laiska, pasiziuresiu i jusu byla ir viska tiksliai informuosiu, jau savaite prabego, jokio atsakymo, tai vakar persiunciau tas zinutes, bet iki siol nieko. Na jei taip bendraus tokiais laiko intervalais bus sunki misija tas ivf. Juk klausimu kyla kiekviena karta, tai mano pirmasis ivf

Pagaliau sulaukiau 4u.gif jega, bet kaip visada su ivikais. Reikejopasirasyti, kad deliveri gavau, ir ka jus manot iskisau nosi pasirasyti, o mano namu durys sast ir uzsitrenke, tai basciausi aplink nama su chalatu,kol galiausiai begau paskaimynus prasytis pagalbos. Dave kopecias ir lipau per antro auksto maza lengeliuka kuris buvo praviras vedinimo sumetimais. Tai kaimynas prisijuoke, is apacios i mano plika uzpakali ziuredamas, ale kopecia laike biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti