Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

QUOTE(vitaleja @ 2014 10 17, 11:37)
Na o as siandiena laukiu savo vaistuku, zadejo nuo 9 ryto iki 13 val tame tarme pristatyti, laukiu nesulaukiu. Tikiuosi nebus kokiu nesusipratimu,kaip labai budinga uk  biggrin.gif  nenoreciau, pavieluoti. Beje fertility nurses irgi neoperatyvios, liepe informuoti jas apie menesiniu pradzia, kad atsiustu tikslu pakoreguota plana, liepe kreipti el pastu, taip ir padariau, viska surasiau ir nusiunciau, is karto gavau atsakyma, "aciu uz laiska, pasiziuresiu i jusu byla ir viska tiksliai informuosiu, jau savaite prabego, jokio atsakymo, tai vakar persiunciau tas zinutes, bet iki siol nieko. Na jei taip bendraus tokiais laiko intervalais bus sunki misija tas ivf. Juk klausimu kyla kiekviena karta, tai mano pirmasis ivf

kaip idomiai kad vaistus pristato i namus . Mes pasiemem tiesiai is ligonines , kai buvo paskutinis vizitas pries ivf. Dave palana , ir dave telefono nr 24 val per para dirbanti , jai kokiu klausimu kyla skambinti . Man irgi bus pirmas . Bet as nematau kolkas jokiu nusiskundimu . smile.gif sesele viska paisskino kas ir kaip , ir kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 17, 17:33)
kaip idomiai kad vaistus pristato i namus . Mes pasiemem tiesiai is ligonines , kai buvo paskutinis vizitas pries ivf. Dave palana , ir dave telefono nr 24 val per para dirbanti , jai kokiu klausimu kyla skambinti . Man irgi bus pirmas . Bet as nematau kolkas jokiu nusiskundimu .  smile.gif sesele viska paisskino kas ir kaip , ir kada smile.gif

Karalinda pamatysi bus pirmas ir sėkmingas 4u.gif esi jauna,problemos ne pastojimui kaip čia išsireiškė man o tokia jaunutė su tokiom mažomis bedelel negali nepasiekti,LB pozityviai nuteikė smile.gif tada buvau 27:) gi musu bedeles vienodos,ir bus tie patys daktarai tad linkiu kuo didžiausios sėkmės,ir didelio optimizmo nes jis dg ką reiškia smile.gif ir visom startojanciom sėkmės ir po virusiuka iš mano pilvuko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 10 18, 12:44)
Karalinda pamatysi bus pirmas ir  sėkmingas  4u.gif esi jauna,problemos ne pastojimui kaip čia išsireiškė man o tokia jaunutė su tokiom mažomis bedelel negali nepasiekti,LB pozityviai nuteikė smile.gif tada buvau 27:) gi musu bedeles vienodos,ir bus tie patys daktarai tad linkiu kuo didžiausios sėkmės,ir didelio optimizmo nes jis dg ką reiškia smile.gif ir visom startojanciom sėkmės ir po virusiuka iš mano pilvuko smile.gif 4u.gif

Na reikia tiketis wink.gif na man irgi jau bus 27 , gimtadienis uz 3 savaiciu . smile.gif as noriu buti optimiste , bet bijau smarkiai nuliusti , atrodo geriau pasiruosti blogiausiam smile.gif

puola nane visos ligos dabar , sloga gerkle , keleno skausmas, jauciuosi kaip senute doh.gif
Atsakyti
As tai galiu pasigirti, mergytes, siandien gavau laiska su paskirtais apointmentais biggrin.gif Tik galvojau, kad dabar apointmentas bus pas sesele, o paskirti 2apointmentai - 1asis kraujo tyrimams, 2asis pas sesele... Kazkaip keistai, kad vel kraujo tyrimus darys ir pan...
Na, bet ka padarysi, jei reikia, tai reikia g.gif
Kazkaip labai greit atejo laiskas, praita 6dieni gavau laiska, kad turiu paskambinti ir patvirtinti, kad noresiu to antro nemokamo FET, pasiskambinau 4dieni, o siandien jau gavau laiskuti. Sake, kad artimiausias apointmentas butu lapkricio pirmas 2savaites, pasakiau, kad mes busim isvyke atostogu, kad jau esu perspejus daktare apie tai ir pan...
Tai, kita 2dieni isvykstam atostogu i Kuba porai savaiciu mano 30mecio proga, griztame lapkricio 13d., o lapkricio 17d. jau apointmentas thumbup.gif
Tai tikiuosi, kad sis kartas bus sekmingas ir svenciu proga gausime ir mes dovanele nestuke.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2014 10 18, 18:15)
As tai galiu pasigirti, mergytes, siandien gavau laiska su paskirtais apointmentais  biggrin.gif  Tik galvojau, kad dabar apointmentas bus pas sesele, o paskirti 2apointmentai - 1asis kraujo tyrimams, 2asis pas sesele... Kazkaip keistai, kad vel kraujo tyrimus darys ir pan...
Na, bet ka padarysi, jei reikia, tai reikia  g.gif
Kazkaip labai greit atejo laiskas, praita 6dieni gavau laiska, kad turiu paskambinti ir patvirtinti, kad noresiu to antro nemokamo FET, pasiskambinau 4dieni, o siandien jau gavau laiskuti. Sake, kad artimiausias apointmentas butu lapkricio pirmas 2savaites, pasakiau, kad mes busim isvyke atostogu, kad jau esu perspejus daktare apie tai ir pan...
Tai, kita 2dieni isvykstam atostogu i Kuba porai savaiciu mano 30mecio proga, griztame lapkricio 13d., o lapkricio 17d. jau apointmentas  thumbup.gif
Tai tikiuosi, kad sis kartas bus sekmingas ir  svenciu proga gausime ir mes dovanele  nestuke.gif  4u.gif  smile.gif

Nuosirdzia linkiu,kad kaledine dovanele butu gyvibinga, stipri ir labai grazi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mes taip pat tikime,kad sios kaledos bus ipatingos wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Mane veikia tie vaisai i nosi.. visa diena galva plysta :ohryte atstikeliau slapia .. darbe irgi ismuse prakaitas doh.gif mmm jau turi ateit ryt ar poryt , tikiuosi neuzsivelins .. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 20, 19:40)
Mane veikia tie vaisai i nosi.. visa diena galva plysta  :ohryte atstikeliau slapia .. darbe irgi ismuse prakaitas  doh.gif  mmm jau turi ateit ryt ar poryt , tikiuosi neuzsivelins .. doh.gif

As labai bijau tu salutiniu poveikiu, nes ir taip kazkokia elergine sloga turiu. O ko tik nepadarysi del svajones :-) Uzjauciu tave KaraLinda ir linkiu kuo greiciau pasijausti geriau!
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2014 10 17, 02:49)
Siaures Airijoje 2nemokami FET (uzsaldytu embrionu isodinimas), bent jau mums tiek dave, gal irgi nuo kazko priklauso, nezinau... g.gif

Man buvo vienas nemokamas. Po pirmo IVF nesalde embrionu.,nes tipo neapsimoka vieno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiuke: 24 spalio 2014 - 23:04
QUOTE(uogiuke @ 2014 10 24, 22:00)
Man buvo vienas nemokamas. Po pirmo IVF nesalde embrionu.,nes tipo neapsimoka vieno.

tai kad turi buti maziausiai 3 kad uzsaldyti , kaip as supratau ir merginu pasisakymu .
Atsakyti
Laba diena, kyla klausimas dėl tyrimo rezultatų, nes kiek skaitinėju kitų rezultatus, atrodo mūsų esantys nėra tokie ir blogi, tad nerandu kur problema, prašyčiau pagalbos..

Rezultatai tokie:

-Rodiklis- -Norma- -Rezultatas-

Kiekis,ml >1,4ml 4
Spalva Gelsvai pilka Gelsvai pilka
Drumstumas Drumsta Drumsta
Suskystėjimo laikas,min Iki 25min. Skystėja
Tąsumas,mm <2cm 0cm
pH >=7,2 8
Spermijų kiekis:
Viename mililitre >15x10 6 62x10 6
Visame ejakuliate >39x10 6 248x10 6
Judrumas:
Progresyviai judrūs Progresyviai judrių >40% 38x10 6 61%
Judrūs vietoje 6x10 6 10%
Nejudrūs 18x10 6 29%
Bendras judrių spermatozoidų sk. >5x10 6 151x10 6
Patalogijų, %
Galvutės 23%
Kaklelio 20%
Uodegėlės 6%
Normalių formų, % >4% 51%
Apvalios ląstelės, vnt/ml <1,0x10 6 <1,0x10 6
Spermijų agliutinacija, % <5.0% <5.0%
MAR Ig G testas <50% 0%
MAR IG A testas <50% 0%
Diagnozė normospermija
Pastabos
Tyrėjas ZC

Jeigu kas turite pastebėjimų, labai būsime dėkingi, ačiū!!
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 24, 23:14)
tai kad turi buti maziausiai 3 kad uzsaldyti , kaip as supratau ir merginu pasisakymu .

Karalinda,kaip suprantu,lankaisi pas mano daktariuka,tai gal zinai kiek kainuoja isodint saldytus embrionus ir kiek tai uztrunka su visu pasiruosimu? Ar buna eiles? Sorry,uzverciau klausimais...
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2014 10 25, 13:05)
Karalinda,kaip suprantu,lankaisi pas mano daktariuka,tai gal zinai kiek kainuoja isodint saldytus embrionus ir kiek tai uztrunka su visu pasiruosimu? Ar buna eiles? Sorry,uzverciau klausimais...

okj zinok as tikrai sito nzn .. cia kazkuri mergina apie tai rase . Na bet kai bus puncija, ar skanas galesiu uzklausti smile.gif Pirmadieni kita , pirmas skanas bigsmile.gif Treciadieni jau Gonali pradedu lesitis .. smile.gif
Atsakyti