Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

QUOTE(inerga @ 2015 01 20, 16:51)
as matai rasiau i kita klinika (tas pats pastatas,bet klinka endometriozes), tai nepaleidziu tel is ranku,jei sugalvos paskambinti,o neatrasyti biggrin.gif
del ivf,jei  tik gerti vaistus reiks,tai jau tiek to,bet jei reiks leistis paciai, tai nezinau kaip tada bus  doh.gif dar aisku reikia prieiti iki to..
Melutia, o jums pirmiau IUI dar turi buti?  4u.gif

as visiskai dar zalia situose reikaluose.. ar visoms buna vienodi skatinimo planai, ar kiekvienai individualiai? ir kaip su IVF, ar visi vaistai visoms vienodi iki proceduros, ar skiriasi kiekvienai?Galbut kur nors yra koks issamus straipsnis apie visa IVF eiga? 4u.gif

Reiks susileist vaistukus ir susileisit vardan gražaus tikslo. Aš kažkaip nebijau to smile.gif
Mums nieko nesakė kolkas apie IUI - Įsitikinę, kad užteks stimuliacijų biggrin.gif Nors aš nesu tokia tikra, nes vyro turtelio tyrimai ne visai geri, morfologija žemiau normos ribų smile.gif

Man atrodo stimuliacijos panašios visoms. Tik jei vieni vaistai nesuveikia, skiria kitus smile.gif Bet mums toli iki to, tai tiksliai nežinau visko smile.gif

Jei rytoj iki pietų nieko neparašys, tada vėl bandysiu skambinti į kliniką...
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 01 20, 03:35)
Mes irgi skaitomės Camden rajonui. Gyvenam prie Swiss Cottage tube station 4u.gif

Optimizmas gerai thumbup.gif Tikėkimės, kad ir nereiks Jums ir mums IVF ax.gif Aš tai visai nenoriu visos tos chemijos gert, bet jei reiks, tai teks... Gerai, jog Jums bent greitai viskas turėtų vykti, jei iškart apie tai prakalbo smile.gif
Parašyk, kai atsakys į laišką. Aš rašiau penktadienį ryte, bet dar nesulaukiau atsakymo smile.gif

Austela, imk už nevisai nusisekusia IUI 4u.gif Jums dar pora kartu stimuliuos ir tada jau IVF? bigsmile.gif

aciu Melutia smile.gif
buvau tokia laiminga sio ciklo pradzioj! viskas augo super! o dabar is to dziaugsmo priaugo dvigubai daugiau nei reikejo, bijo tie anglai daugiavaisinio,ka padarysi... uz poros savaiciu startuosiu su nauju ciklu ir stimuliacija leidziamais vaistais bei jei bus ok viskas tai lauks -IUI.
IVF follow up appoitment balandzio 14d o balandzio 30d jau su seselem del vaistu parinkimo,skyrimo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austela: 20 sausio 2015 - 21:53
QUOTE(austela @ 2015 01 20, 22:52)
aciu Melutia smile.gif
buvau tokia laiminga sio ciklo pradzioj! viskas augo super! o dabar is to dziaugsmo priaugo dvigubai daugiau nei reikejo, bijo tie anglai daugiavaisinio,ka padarysi... uz poros savaiciu startuosiu su nauju ciklu ir stimuliacija leidziamais vaistais bei jei bus ok viskas tai lauks -IUI.
IVF follow up appoitment balandzio 14d o balandzio 30d jau su seselem del vaistu parinkimo,skyrimo:)

O jeigu ir sekanti ovuliacija nepavyktu? Vistiek IVF darytu? Na nereiks pirma butinai tris kartus IUI atlikt, kad prie IVF pereitumet? smile.gif
Labai labai dziaugiuosi del Jusu, kad taip greitai viskas vyksta. Taip ir norisi persikraustyti ir pas tuos pacius gydytojus lankytis biggrin.gif
Man siandien jau sona maudzia, turbut ovuliuosiu tuoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 01 21, 01:28)
O jeigu ir sekanti ovuliacija nepavyktu? Vistiek IVF darytu? Na nereiks pirma butinai tris kartus IUI atlikt, kad prie IVF pereitumet? smile.gif
Labai labai dziaugiuosi del Jusu, kad taip greitai viskas vyksta. Taip ir norisi persikraustyti ir pas tuos pacius gydytojus lankytis biggrin.gif
Man siandien jau sona maudzia, turbut ovuliuosiu tuoj lotuliukas.gif

kita cikla darys mazesne doze per puse ir mane pamatysi ne 10cd o 8cd kad sekti kaip auga ir matys didint doze ar ne. Siaip supratau, kad IUI skaiciuojas nuo stimuliacijos nesvarbu,kad buvo atlikta tai ar ne. bet sake jei butu visos trys IUI tik su stimuliacijom,tuomet IVF gauciau papildoma. Tiksliai zinosiu balandzio 14d kaip eisiu del IVF pokalbiui su savo daktare smile.gif
o tu is Londono?
negali pasikeisti ligonines?rolleyes.gif
taip, po kol kas super viskas. Lietuvoj eisiu pas Z.Zeba dar konsultacijai,bus grynai db pries mm vizitas pas ji ir matys ar tie foliai oviuliavo ar ne... gal si cikla taip kas bus uzkibia be ovitrell.. nes krutine kaip skaudejo! ir kaip maude pilvuka man, plius siskyros skaidrios ir tasios buvo...
o tau mm susireguliavo? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 21, 18:56)
kita cikla darys mazesne doze per puse ir mane pamatysi ne 10cd o 8cd kad sekti kaip auga ir matys didint doze ar ne. Siaip supratau, kad IUI skaiciuojas nuo stimuliacijos nesvarbu,kad buvo atlikta tai ar ne. bet sake jei butu visos trys IUI tik su stimuliacijom,tuomet IVF gauciau papildoma. Tiksliai zinosiu balandzio 14d kaip eisiu del IVF pokalbiui su savo daktare smile.gif 
o tu is Londono?
negali pasikeisti ligonines?rolleyes.gif
taip, po kol kas super viskas. Lietuvoj eisiu pas Z.Zeba dar konsultacijai,bus grynai db pries mm vizitas pas ji ir matys ar tie foliai oviuliavo ar ne... gal si cikla taip kas bus uzkibia be ovitrell.. nes krutine kaip skaudejo! ir kaip maude pilvuka man, plius siskyros skaidrios ir tasios buvo...
o tau mm susireguliavo? wub.gif

Taip, Londone gyvenam. Kazin ar galima lengvai pasikeisti gydymo istaiga. Nebent keistume gyvenamaja vieta smile.gif aij, kiek reiks, tiek palauksim smile.gif
Mm kaip ir "susireguliavo". Nera taip, kad ciklas vienodo ilgumo butu, bet per pastaruosius kelis menesius buna mazdaug 35-42 dienos ir jauciu ovuliacija ax.gif nezinau, pilnaverte ar ne, bet jauciu ir OT antra ryskia juostele rodo thumbup.gif va tik isskyru tai niekad nemaciau skaidriu ir tasiu smile.gif

Na laikom kumscius, kad naturaliai Jums pavyktu wub.gif kada mm turetu (ne)buti?
Atsakyti
Mums tai jau ryt poryt turetu daryti FET, tai labai jaudinuos ir bijau... fear.gif
labai norim, kad viskas pavyktu... nestuke.gif soske.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 01 21, 19:40)
Mums tai jau ryt poryt turetu daryti FET, tai labai jaudinuos ir bijau... fear.gif 
labai norim, kad viskas pavyktu...   nestuke.gif   soske.gif   smile.gif

Sėkmės Jums 4u.gif
Natūralu nerimauti, bet pasistenk nusiraminti ir atsipalaiduoti wub.gif parašyk po procedūros kaip viskas praėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melutia: 21 sausio 2015 - 19:42
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 01 21, 19:40)
labai norim, kad viskas pavyktu...  nestuke.gif  soske.gif  smile.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 01 21, 20:40)
labai norim, kad viskas pavyktu...  nestuke.gif  soske.gif  smile.gif

Sekmes! Lauksim ziniu:)
Tai kiek folikulu turejai? Ir kokius vaistukus naudojai?
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2015 01 21, 20:06)
Taip, Londone gyvenam. Kazin ar galima lengvai pasikeisti gydymo istaiga. Nebent keistume gyvenamaja vieta smile.gif aij, kiek reiks, tiek palauksim smile.gif
Mm kaip ir "susireguliavo". Nera taip, kad ciklas vienodo ilgumo butu, bet per pastaruosius kelis menesius buna mazdaug 35-42 dienos ir jauciu ovuliacija ax.gif nezinau, pilnaverte ar ne, bet jauciu ir OT antra ryskia juostele rodo  thumbup.gif va tik isskyru tai niekad nemaciau skaidriu ir tasiu  smile.gif

Na laikom kumscius, kad naturaliai Jums pavyktu wub.gif kada mm turetu (ne)buti?

Tai liux , kad mm pas tave yra! As jau lygiai metai naudoju progesterona. Kad butu mm. Reiktu nutraukt ir paziuret, gal butu tos mm ir be jo pakalbos,bet kaip lankaus pas gydytojus tai jie liepia ji vartoti .
mm turetu but sausio 31 - vasario 1d. Tai jei gerai iui bus atliekama iki vasario 17d.
O kaip tu jauti ovuliacija? Suduria kiausides ar tik maudzia? Man toks lengvas durimas... ir pastebejau apetitu nesiskundziu per ov:))) aisku jei vyksta ta ov:) keista kad daktarai nedaro mano ciklo gale kraujo tyrimo kad paziureti del ovuliacijos.
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 21, 23:33)
Tai liux , kad mm pas tave yra! As jau lygiai metai naudoju progesterona. Kad butu mm. Reiktu nutraukt ir paziuret,  gal butu tos mm ir be jo pakalbos,bet kaip lankaus pas gydytojus tai jie liepia ji vartoti .
mm turetu but sausio 31 - vasario 1d. Tai jei gerai iui bus atliekama iki vasario 17d.
O kaip tu jauti ovuliacija? Suduria kiausides ar tik maudzia? Man toks lengvas durimas... ir pastebejau apetitu nesiskundziu per ov:))) aisku jei vyksta ta ov:) keista kad daktarai nedaro mano ciklo gale kraujo tyrimo kad paziureti del ovuliacijos.

Progesterona Tau ir LT ir UK daktarai skiria? smile.gif aš gal bijočiau tiek ilgai jį vartoti...bandžiau du mėnesius ir mečiau, nes jei jaučiu O, tai tada žinau, jog maždaug po dviejų savaičių ir mm ateis smile.gif Tau irgi manyčiau taip pat turėtų būti g.gif Gal ankščiau O nevykdavo, todėl ir mm neateidavo?

Man maudžia pilvą prieš/per O. Praeitus du ciklus labiau dešinę pusę, dabar - kairę smile.gif Būdavo taip, kad einant skauda su kiekvienu žingsniu. Na, nebaisiai skauda, bet labai nemalonu. Tai vat, pradėjo skaudenti, pasidariau OT. Vakar toks jau teigiamas buvo, bet šiandien išvis kaip išryškėjo, kad atrodo tuoj nusprogs tas testas iš raudonumo biggrin.gif
O dėl tyrimų po O, tai ir aš norėčiau, bet nieks nieko nesakė. Jei pavyks prisiskambinti į ligoninę, tai gal užklausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2015 01 21, 21:33)
Sekmes! Lauksim ziniu:)
Tai kiek folikulu turejai?  Ir kokius vaistukus naudojai?
Papildyta:

jai daro feta , tai sodina saldytus embrionus , tai nestimuliuoja nieko ir foliu neaugina , ir punkcijos nebuna smile.gif 4u.gif mano supratimu
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 01 21, 23:32)
jai daro feta , tai sodina saldytus embrionus , tai nestimuliuoja nieko ir foliu neaugina , ir punkcijos nebuna smile.gif  4u.gif mano supratimu

Taip, KaraLinda, kai daro FET, tai isodina saldytus apvaisintus embrionus.
Ryt turiu 12val.paskambinti embriologei, kad pasakytu kas ir kaip, ar apvaisino, jei taip, tai kiek ir pan.
Atsakyti