Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

QUOTE(melutia @ 2016 02 03, 18:47)
4u.gif

Bet tai jei butu policistine kairioji kiauside, tai gi matytusi tos cistutes. Mano abi kiausides policistines ir per echo yra rode tuos "karoliukus". Viena karta yra sake, jog desine kiauside padidejusi, nors cistos abejose g.gif kelinta ciklo diena siandien buvo? Ar turi dar kokiu PKS pozymiu?

Taip mate kaireje kiausideje issidesciuses cistutes, ir ji yra padidejusi, del to itaria PKS, desinioji visiskai sveika. As jokiu pozymiu nejauciu,kad jas tureciau,o tu jauti kazkokius? Pas mane menesines reguliarios kas neturetu buti prie PKS, plius nutukimo irgi neturiu smile.gif Bet man LT gydytoja irgi kairiaja kiauside mate kaip PKS, tai gal neklysta g.gif Bet kaip pastoti su ta PKS? doh.gif O tau is skano irgi atsakymus I rankas atiduoda? ir turi I GP nunest? zesiu ka GP sakys gal irgi ka pakomentuos smile.gif vasario 12d. apoitenta turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 02 03, 19:54)
Taip mate kaireje kiausideje issidesciuses cistutes, ir ji yra padidejusi, del to itaria PKS, desinioji visiskai sveika. As jokiu pozymiu nejauciu,kad jas tureciau,o tu jauti kazkokius? Pas mane menesines reguliarios kas neturetu buti prie PKS, plius nutukimo irgi neturiu smile.gif Bet man LT gydytoja irgi kairiaja kiauside mate kaip PKS, tai gal neklysta  g.gif  Bet kaip pastoti su ta PKS?  doh.gif O tau is skano irgi atsakymus I rankas atiduoda? ir turi I GP nunest? zesiu ka GP sakys gal irgi ka pakomentuos smile.gif vasario 12d. apoitenta turiu  doh.gif

Tai tau gal ne PKS (policistiniu kiausidziu sindromas), o tiesiog PK (policistines kiausides) smile.gif
Mano ciklas buvo nereguliarus (dabar susireguliavo), spuogeliais beria skruostus, smakra, hormonu tyrimai ir rode PKS smile.gif dar gal kiek padidejusi plaukuotuma kai kuriose vietose prideciau prie PKS, virsvorio neturiu smile.gif
Dabar ir mm susireguliavo, ir su hormonais viskas gerai, bet cistos nedingo smile.gif
Nera baisu PKS. Pastoti tikrai galima, gal bedeles kazkur kitur 4u.gif

Man niekad nera dave atsakymu po scan'o smile.gif visad gydytoja pakomentuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melutia: 03 vasario 2016 - 19:04
Sveikos, parduodu imunoglobulina, jeigu kam reikia, rasykit a.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 02 03, 19:03)
Tai tau gal ne PKS (policistiniu kiausidziu sindromas), o tiesiog PK (policistines kiausides)  smile.gif
Mano ciklas buvo nereguliarus (dabar susireguliavo), spuogeliais beria skruostus, smakra, hormonu tyrimai ir rode PKS smile.gif dar gal kiek padidejusi plaukuotuma kai kuriose vietose prideciau prie PKS, virsvorio neturiu smile.gif
Dabar ir mm susireguliavo, ir su hormonais viskas gerai, bet cistos nedingo smile.gif
Nera baisu PKS. Pastoti tikrai galima, gal bedeles kazkur kitur  4u.gif

Man niekad nera dave atsakymu po scan'o smile.gif visad gydytoja pakomentuoja.

Tai sake,PKS, ne PK smile.gif plaukuotumas pas mane gal irgi bsiki rankos gana apzele biggrin.gif O tai aps tave PK, ar PKS, na man ta gydytoja kur dare scana siandien irgi sake,akd cia near didele problema, bet as esu skaicius,kad turint PKS sunkiau apstoti,bet imanoma, na issitirs vyras ziuresim... bet labai bijau,kad pas ji nebutu bedeliu unsure.gif O su tuo emialu geras, reiks ir man sakyt vyrui rasyk emaila, gal greiciau spermograma padarys biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kokios aktyvios biggrin.gif
as pradejau sapnuoti savo bedas, jauduli, nestumo testus ir pan...
sunku kazkaip.

QUOTE(melutia @ 2016 02 01, 17:58)
nezinau, ar visose klinikose taip pat, bet pas mus dar negalima tiesiai prisiskambint i klinika. Reikia skambint, palikt balso zinute ir jie tada perskambina kai turi laiko. Darbe rysio nelabai yra, tai viskas dar labiau uzsitesia del tikiu skambinejimusi smile.gif

drinks_cheers.gif pas mus tas pats.. palieki voicemail'a, o tada jie perskambina arba ne...

QUOTE(melutia @ 2016 02 01, 21:59)
O po kiek tikrino kiausintakiu pratekamuma? Ka pries tai tyre? Kaip suprantu nerado kas trukde naturaliai pastoti? Kiek IUI dare? smile.gif
Sekmingo IVF wub.gif  4u.gif

aha, kai gavome siuntima i vaisingumo klinika, profesorius pasiule IUI, bet pirmiau turejau pasitikrinti kiausintakiu pratekamuma. ir dar AMH liepe issitirti, nes jis pamane, kad pagal mano metus jis mazokas.
Bet kaip ir nerado prie ko prikibti..

Laukiu mmm.. turetu prasideti si savaitgali, tad kita savaite jau einu i scanna ir pradedu stimuliacija. baisu. bet baisu ne tik del nesekmes, baisu del savo sveikatos, nes zinau kad tokios stimuliacijos susije su kiausidziu veziu ir kitom ligom sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 02 03, 20:40)
Tai sake,PKS, ne PK smile.gif plaukuotumas pas mane gal irgi bsiki rankos gana apzele  biggrin.gif O tai aps tave PK, ar PKS, na man ta gydytoja kur dare scana siandien irgi sake,akd cia near didele problema, bet as esu skaicius,kad turint PKS sunkiau apstoti,bet imanoma, na issitirs vyras ziuresim... bet labai bijau,kad pas ji nebutu bedeliu  unsure.gif  O su tuo emialu geras, reiks ir man sakyt vyrui rasyk emaila, gal greiciau spermograma padarys biggrin.gif

Pas mane PKS, nes ne vien kiausidese cistos, bet ir kitu PKS pozymiu turiu smile.gif
Pas Tave viena kiauside policistine, tai tikrai PKS neturetu buti didele problema ax.gif

QUOTE(Stella1 @ 2016 02 03, 21:14)
sveikos  4u.gif
sunku kazkaip.
drinks_cheers.gif  pas mus tas pats.. palieki voicemail'a, o tada jie perskambina arba ne...
aha, kai gavome siuntima i vaisingumo klinika, profesorius pasiule IUI, bet pirmiau turejau pasitikrinti kiausintakiu pratekamuma. ir dar AMH liepe issitirti, nes jis pamane, kad pagal mano metus jis mazokas.

Laukiu mmm.. turetu prasideti si savaitgali, tad kita savaite jau einu i scanna ir pradedu stimuliacija. baisu. bet baisu ne tik del nesekmes, baisu del savo sveikatos, nes zinau kad tokios stimuliacijos susije su kiausidziu veziu ir kitom ligom sad.gif

Labai suprantamas Tavo nerimas rolleyes.gif Bet viskas bus gerai, negalvok apie jokias ligas smile.gif Kiek is viso jau stimuliaciju ir IUI turejai? Kokioj ligoninej lankotes?

Drauge jau penkta menesi nescia po IVF cia UK thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 02 03, 20:14)
sveikos  4u.gif
sunku kazkaip.
drinks_cheers.gif  pas mus tas pats.. palieki voicemail'a, o tada jie perskambina arba ne...

Stimuliacija issaukia vezi ar kaip? Na tikekimes uzteks pastimuliuoti ir nestuke.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(melutia @ 2016 02 03, 22:25)
Pas mane PKS, nes ne vien kiausidese cistos, bet ir kitu PKS pozymiu turiu smile.gif
Pas Tave viena kiauside policistine, tai tikrai PKS neturetu buti didele problema ax.gif
Labai suprantamas Tavo nerimas rolleyes.gif Bet viskas bus gerai, negalvok apie jokias ligas  smile.gif Kiek is viso jau stimuliaciju ir IUI turejai? Kokioj ligoninej lankotes?

Drauge jau penkta menesi nescia po IVF cia UK  thumbup.gif

Eina sau kaip faina smile.gif Po pirmo IVF pastojo? kiek laiko reikejo laukti? rolleyes.gif
Atsakyti
Svarbiausia, kad juda reikalai, daug blogiau butu tiesiog nieko nedaryti, tai nesijaudinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 02 04, 03:01)
Svarbiausia, kad juda reikalai, daug blogiau butu tiesiog nieko nedaryti, tai nesijaudinkit  4u.gif

Pritariu visu 100% ax.gif
Atsakyti
O as irgi pasitikslinsiu - stimuliacijos sukelia vezi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 02 05, 04:06)
O as irgi pasitikslinsiu - stimuliacijos sukelia vezi?  unsure.gif

Berods prie vaistu salutiniu poveikiu yra sitai irasyta, bet nereikia piknaudziaut stimuliacijom ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2016 02 05, 14:15)
Berods prie vaistu salutiniu poveikiu yra sitai irasyta, bet nereikia piknaudziaut stimuliacijom ir tiek smile.gif

Rekomenduojama atlikti 6 IUI ir jei moteriai nepavyksta pastoti tada daryti IVF, nemanau,kad nuo tiek kartu stimuliacijos ta vezi issauksi smile.gif
Atsakyti