Na ka siandien buvau pas gydytoja su vyru, papuolem pas kita gydytoja nei pries tai, nes ta musiske gydytoja pasirodo atostogu isejo, issigandome,kad vel bus kas ne taip,bet viskas lb gerai,papuolem pas faina daktaryte, ji vyra siuncia darytis spermograma, dave indeli viska paaiskino, sake nuo santykiu turi buti susilaikymas 2-7 dienas ir turta pristatyti per valanda 36C temperaturos, tai jau antradieni vyras leks priduoti i labaratorija

Tada seke mano tyrimu apsziurejimas, kraujas pas mane kuo puikiausias jokios anemijos nieko, hormonu tyrimas irgi puikus, tik man keista,kad hormonu tyrimas buvo darytas 29CD ir sako jis geras. Po to paziurejo skano rezultatus, pamate,kad atrado policistine kiauside pas mane, tada mane apziurejo ir pasake,kadangi hormonu tyrimai geri, mano ciklas normalus, kiekviena menesi sergu menesinemi, padidejusio plaukuotumo pas mane nera sake, oda nespuoguota, svoris normalus, sako pas tave tos PSK labai mazai pasireiskia,kad tik tos cistos yra kiausidese. Po vyro tyrimo sius i vaisingumo klinika, reiks grizti siuntimo pas ja, bet sake turbut reiks ilgai laukti, nes jie nemato dideles problemos, kad butu skubos tvarka nes pasak ju dar jauni esam, nu laba diena, man 28m, vyrui 29m. tik tiek sake,kad jau 2m. nepastojat( na cia biski pamelavom) nujautem,kad gali kabintis, tai sake yra dvi vaisingumo klinikos cia kur mes gyvename, ir pabandys i ta kita, sako gal greiciau iseis, bet ziauriai susinervinau, net apsiasarojau, ji mane ramint, pradejo viskas gerai bus turesit vaikeli, sako jauni dar esat, nu blyn, jau 1.5, bet nera, na zesim gal su vyru problemos, o kaip jus manot normalu 2-7d, pries tyrima netureti santykiu? ar reiktu geriau 3d?