Įkraunama...
Įkraunama...

UK nevaisingumo problemų plepesiai, 9 tema

labas rytas 4u.gif
vakar buvau nuejusi i pirmaji skana, paeme kraujo tyrima, nes mate maza cista. Vakare paskambino ir pasake, kad galiu startuoti.
Tad siandien mano pirma diena, kai susileidau Gonolio. Nefaina kazkaip save badytis smile.gif
Vyras turetu grizti is komandiruotes savaites gale, tai prasysiu jo, kad atliktu sia nemalonia procedura.
Antras skanas bus kita pirmadieni. Ech.. tikiuosi, kad viskas eisis gerai.

o del vaistu salutinio poveikio matyt geriau negalvoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erborista @ 2016 02 05, 16:03)
o kiek IUI UK daro? Jei neklystu 2?

manau, kad priklauso nuo moters amziaus ir sveikatos. Mums pasiule tik viena IUI, nes man jau 33 metai. jei buciau kokiu 27-28m, matyt pasiulytu daugiau.
Atsakyti
Stella, o kiek jums uztruko iki to daeiti? Nes nu as neatsistebiu kaip mums viskas ilgai, dabar vel dingo visi siuntimai nieks nezino kur ir kada sulauksiu ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 02 09, 09:13)
labas rytas  4u.gif
vakar buvau nuejusi i pirmaji skana, paeme kraujo tyrima, nes mate maza cista. Vakare paskambino ir pasake, kad galiu startuoti.
Tad siandien mano pirma diena, kai susileidau Gonolio. Nefaina kazkaip save badytis smile.gif
Vyras turetu grizti is komandiruotes savaites gale, tai prasysiu jo, kad atliktu sia nemalonia procedura.
Antras skanas bus kita pirmadieni. Ech.. tikiuosi, kad viskas eisis gerai.

o del vaistu salutinio poveikio matyt geriau negalvoti smile.gif
Papildyta:
manau, kad priklauso nuo moters amziaus ir sveikatos. Mums pasiule tik viena IUI, nes man jau 33 metai. jei buciau kokiu 27-28m, matyt pasiulytu daugiau.

Kokios smegios naujnos, tikiuosi pasiseks jums ax.gif ar ilgai reikejo laukti, kada pradejot minti kelius?
Papildyta:
QUOTE(erborista @ 2016 02 09, 12:18)
Stella, o kiek jums uztruko iki to daeiti? Nes nu as neatsistebiu kaip mums viskas ilgai, dabar vel dingo visi siuntimai nieks nezino kur ir kada sulauksiu ju biggrin.gif

As tai nesuprantu kaip gali dingti tie siuntimai, apsurdas kazkoks as vietoj jusu veja kelciau jei jau ne pirma karta taip blush2.gif
Atsakyti
Nu kad keliu verysad.gif

Siandien paskambinau aprekiau jau grynai sakau absurdas, puse metu laukiu SIUTNIMO nekalbant apie vizita. Tai tipo siuntimas yra, bet tiesiog mus numeta i saraso gala, nes per jauni. Nu zodziu absurdiska idiotiska sistema, o man siaip to laporoskopo reikia, nes yra cista, pati galvoju kad gal ir endometrioze, nors jie sake ne is echo sprendziant, bet ka jie ten mato is tikruju..
Atsakyti
mums viskas truko lygiai du metus. (2014 vasaris - dabar). Butu trumpiau, jei nereiketu man isoperuoti polipo ir jei klinikos apsisukimai butu greitesni.

jei butume tiesiai skride i Turkija, gal dabar jau turetume vaika.

jei nepavyks sis IVF ir bus ka saldyti, valstybe finansuos antraji bandyma.

QUOTE(erborista @ 2016 02 09, 16:58)
Nu kad keliu  verysad.gif

Siandien paskambinau aprekiau jau grynai sakau absurdas, puse metu laukiu SIUTNIMO nekalbant apie vizita. Tai tipo siuntimas yra, bet tiesiog mus numeta i saraso gala, nes per jauni. Nu zodziu absurdiska idiotiska sistema, o man siaip to laporoskopo reikia, nes yra cista, pati galvoju kad gal ir endometrioze, nors jie sake ne is echo sprendziant, bet ka jie ten mato is tikruju..

as tai neduociau jiems ramybes 4u.gif Cia taip jau yra. matyt visur tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2016 02 09, 17:58)
Nu kad keliu  verysad.gif

Tai kiek jums metu,kad taip nusprende,kad perjauni? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Stella1 @ 2016 02 09, 19:23)
mums viskas truko lygiai du metus. (2014 vasaris - dabar). Butu trumpiau, jei nereiketu man isoperuoti polipo ir jei klinikos apsisukimai butu greitesni.

jei butume tiesiai skride i Turkija, gal dabar jau turetume vaika.

jei nepavyks sis IVF ir bus ka saldyti, valstybe finansuos antraji bandyma.
as tai neduociau jiems ramybes  4u.gif  Cia taip jau yra.  matyt visur tas pats  doh.gif

Nu ziauriia ilgai du metai, o tai tau polipa iskart pamate ekoskopo metu?
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 02 10, 01:33)
Tai kiek jums metu,kad taip nusprende,kad perjauni?  doh.gif
Papildyta:

Nu ziauriia ilgai du metai, o tai tau polipa iskart pamate ekoskopo metu?

pamate, kai tikrino kiausintakius smile.gif tada laukiau operacijos. tad 2-3 menesius praradau.
Atsakyti
QUOTE(Stella1 @ 2016 02 10, 08:52)
pamate, kai tikrino kiausintakius smile.gif tada laukiau operacijos. tad 2-3 menesius praradau.

Bet vistiek 2 metai labai ilgas laiko tarpas,kad ir atmetus tuos 3 menesius smile.gif O kiek laiko reikejo laukti butent IVF?
Atsakyti
Na ka siandien buvau pas gydytoja su vyru, papuolem pas kita gydytoja nei pries tai, nes ta musiske gydytoja pasirodo atostogu isejo, issigandome,kad vel bus kas ne taip,bet viskas lb gerai,papuolem pas faina daktaryte, ji vyra siuncia darytis spermograma, dave indeli viska paaiskino, sake nuo santykiu turi buti susilaikymas 2-7 dienas ir turta pristatyti per valanda 36C temperaturos, tai jau antradieni vyras leks priduoti i labaratorija smile.gif Tada seke mano tyrimu apsziurejimas, kraujas pas mane kuo puikiausias jokios anemijos nieko, hormonu tyrimas irgi puikus, tik man keista,kad hormonu tyrimas buvo darytas 29CD ir sako jis geras. Po to paziurejo skano rezultatus, pamate,kad atrado policistine kiauside pas mane, tada mane apziurejo ir pasake,kadangi hormonu tyrimai geri, mano ciklas normalus, kiekviena menesi sergu menesinemi, padidejusio plaukuotumo pas mane nera sake, oda nespuoguota, svoris normalus, sako pas tave tos PSK labai mazai pasireiskia,kad tik tos cistos yra kiausidese. Po vyro tyrimo sius i vaisingumo klinika, reiks grizti siuntimo pas ja, bet sake turbut reiks ilgai laukti, nes jie nemato dideles problemos, kad butu skubos tvarka nes pasak ju dar jauni esam, nu laba diena, man 28m, vyrui 29m. tik tiek sake,kad jau 2m. nepastojat( na cia biski pamelavom) nujautem,kad gali kabintis, tai sake yra dvi vaisingumo klinikos cia kur mes gyvename, ir pabandys i ta kita, sako gal greiciau iseis, bet ziauriai susinervinau, net apsiasarojau, ji mane ramint, pradejo viskas gerai bus turesit vaikeli, sako jauni dar esat, nu blyn, jau 1.5, bet nera, na zesim gal su vyru problemos, o kaip jus manot normalu 2-7d, pries tyrima netureti santykiu? ar reiktu geriau 3d?
Atsakyti
As siusciau vyra spermatogramos tyrimui po 2 arba 3 dienu susilaikymo smile.gif 7 tikrai nelaukciau smile.gif nu nes realiai pagalvojus, tai vaisingom dienom mylimes kasdien, kas antra diena, tai logiskiausia butu ir daryt tyrima susilaikius 2-3 dienas smile.gif

Svarbu judat po truputi i prieki, laikas greitai praeis 4u.gif

Man ir 28m, vyrui 31. Visad pabrezdavo, kad jauni esam, nervindavo labai tai smile.gif
Tiesa, dabar truputi pristabdysim planavimus. Saugosimes kelis menesius, bet eisiu i appointmentus vaisingumo klinikoj. Tik prasysiuos issamesniu tyrimu, o ne stimuliuot iskart smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melutia: 12 vasario 2016 - 16:01
QUOTE(melutia @ 2016 02 12, 16:00)
As siusciau vyra spermatogramos tyrimui po 2 arba 3 dienu susilaikymo smile.gif 7 tikrai nelaukciau smile.gif nu nes realiai pagalvojus, tai vaisingom dienom mylimes kasdien, kas antra diena, tai logiskiausia butu ir daryt tyrima susilaikius 2-3 dienas smile.gif

Svarbu judat po truputi i prieki, laikas greitai praeis 4u.gif

Man ir 28m, vyrui 31. Visad pabrezdavo, kad jauni esam, nervindavo labai tai smile.gif
Tiesa, dabar truputi pristabdysim planavimus. Saugosimes kelis menesius, bet eisiu i appointmentus vaisingumo klinikoj. Tik prasysiuos issamesniu tyrimu, o ne stimuliuot iskart smile.gif

Mane irgi labai sunervino tas pasakymas jauni dar, tai keliu metu jie nori,kad gimdytume g.gif Na ziuresim, I kokio ilgumo eile jie mus pastatys, gal nereiks laukt puse metu kaip kazkam cia unsure.gif baisu darosi, aks juokingiausia apoitmento pas ta gydytoja laukeme menesi, ne sji sake butent pas aj ateiti, atejus siandien pasirodo bus kita gydytoja, nes ana matai atostogu isejo biggrin.gif O kodel jus sustabdete planvima? Aisku vaiksciok, ne svel nutrauksi, lieps vsika is naujo darytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Souri @ 2016 02 12, 14:14)
man 28m, vyrui 29m.

man atrodo, jei neiseina, tai neiseina.. nesvarbu koks amzius. Nesvaistykit laiko tiesiog laukdami, nepalikit gydytoju ramybeje smile.gif

as siandien turejau antraji skana. Viskas graziai auga, si penktadieni matyt jau vyks kiausialasciu isemimas. Pasiemiau laisva diena, tik nezinau kada ides ir ar reikia tam laisvos dienos ar uztenka tik pusdienio. ax.gif
Atsakyti