[quote=Pupanr2,2014 11 04, 18:12]
[quote=austela,2014 11 04, 12:53]
Sveika, as ir gydaus homerton ligoninej, kaip smagu sutikt cia merginu

mano vyro spermos rezultatai neatejo I gp, mum ligoninej tik homerton pasake apie juos, tik tiek tepasake normal. Ner ko nerimauti.
Papildyta:
labai malonu, austela

gal kada susimojuosim ligonineje

o pacius rezultatus atsiunte jums? ar tikrai viskas taip gerai, kaip sake? Musu atsakymuose buvo parasyta, kad butina pakartoti po 3 menesiu, o taip nesinori dar laukti ir nieko nedaryti..
o kaip butu galima tiesiai tik su Homerton Hospital bendradarbiauti? noriu, kad isvis GP nesikistu, nes is ju visiskas 0... esu labai nepatenkinta jais, dabar kreipiuosi ir i GP ir i Baltic medical centre, o taip nesinoretu tu pinigeliu moketi, kai ir taip nemokamas gydymas priklausytu. Siandien kaip tik turim susitikima su gydytoja, tikiuosi kas nors paaiskes, nes kuo toliau skaitau forumuose, tuo baisiau darosi...

Beje, kokie atsiliepimai apie Homerton hospital?
[/quote]
siandien einat pirma karta pas daktara?

mes pirma karta susitikom su savo daktaru sitoj ligonine spalio 8d, ir jau tris kartus mate ji,lb dziaugiuosi. Dareis kokius tyrimus ir kokios bedos tavo?
As jau kita cikla stimuliacija pradedu. Turiu jau vaistus, dave ligonines vaistinej, na sake vyro sperma normal, daugiau nieko, jokiu pakitimu tai ka zinau pasitikt. Vistiek kaip darys iui naudos sperma tai jie nesiulytu gydymo zinodami kad spermai kazkas blogai manau.man patinka si klinika, tikrai po kol kas viskas greit vyksta ir net jau ivf uzrase mane,nors raso ivf tik po puses metu gydymo.