Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(Kava&arbata @ 2014 11 24, 09:42)
thumbup.gif bet turesi savo namus, o ne kazkieno sugalvotus  4u.gif

Jo, kai prisidarysiu kičo, tai nebus ko kaltinti apart savęs biggrin.gif

QUOTE(Kava&arbata @ 2014 11 24, 12:32)
Gal kas atsakys i klausimeli: ar bandete patys pasidaryti drabuzine, t.y. uzsakyti baldines plokstes supjovima ir susirinkti paciam? Su lentynom tai viskas aisku, o kaip su stalciais?

Man, tai atrodo, ten viskas labai paprasta turėtų būti cool.gif biggrin.gif tik su stalčių vidiniais matmenimis reiktų nenusigrybaut smile.gif
tikriausiai, matei Ikea turi visokių talpių priedų drabužinėms wub.gif stalčiukai papuošalams ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2014 11 24, 15:22)
Jo, kai prisidarysiu kičo, tai nebus ko kaltinti apart savęs biggrin.gif
Man, tai atrodo, ten viskas labai paprasta turėtų būti cool.gif  biggrin.gif tik su stalčių vidiniais matmenimis reiktų nenusigrybaut smile.gif
tikriausiai, matei Ikea turi visokių talpių priedų drabužinėms wub.gif stalčiukai papuošalams ir pan.

Nemanau, kad ir dizaineris padarys tobulai, kartais ju darbus kai paziuri, tai net komentuoti baisu smile.gif, bet kaip sako del skonio nesigincyjama.

reiks paziureti gal kokiu stalciu yra g.gif
Atsakyti
gal 3-4 tokios padarytos biggrin.gif Tik stumdoma dali galima , vidu - is daliu.

Projektuojant tarpus reikia atsizvelgt i stalciu ploti (ivertinus begelius, jie 1 cm siauresni nei lentynos) smile.gif

QUOTE(Kava&arbata @ 2014 11 24, 11:32)
Gal kas atsakys i klausimeli: ar bandete patys pasidaryti drabuzine, t.y. uzsakyti baldines plokstes supjovima ir susirinkti paciam? Su lentynom tai viskas aisku, o kaip su stalciais?

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 11 24, 15:36)
gal 3-4 tokios padarytos  biggrin.gif  Tik stumdoma dali galima , vidu - is daliu.

Projektuojant tarpus reikia atsizvelgt i stalciu ploti (ivertinus begelius, jie 1 cm siauresni nei lentynos)  smile.gif

thumbup.gif susipjaunat patys, ar kokiam uab? Kazkaip man baldininkai kazkokius kosmosus uz drabuzines priskaiciuoja doh.gif , o pas mane nei duru, nei galines sieneles, tik lentynos ir stalciu noriu, tik galvoju kaip cia tuos stalcius susipjauti.
Atsakyti
supjauna, kas plokstem prekiauja, priedu, juosteliu turi (norint gali uzlaminuot), arba su lygintuvu biggrin.gif
stalciai, galima tinklinius naudot, ar is tos pacios LMDP.

dabar, turim profi iranki, tai ir namie pjaustyt galima

QUOTE(Kava&arbata @ 2014 11 24, 13:42)
thumbup.gif susipjaunat patys, ar kokiam uab? Kazkaip man baldininkai kazkokius kosmosus uz drabuzines priskaiciuoja  doh.gif , o pas mane nei duru, nei galines sieneles, tik lentynos ir stalciu noriu, tik galvoju kaip cia tuos stalcius susipjauti.

Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 11 24, 15:42)
thumbup.gif susipjaunat patys, ar kokiam uab? Kazkaip man baldininkai kazkokius kosmosus uz drabuzines priskaiciuoja  doh.gif , o pas mane nei duru, nei galines sieneles, tik lentynos ir stalciu noriu, tik galvoju kaip cia tuos stalcius susipjauti.

drinks_cheers.gif gal drabuzines planu pasidalintumet? galima i AZ. Mes irgi jauciu patys uzsisakinesim, nes jau tie baldininkai blink.gif doh.gif susitaupo 50 proc.
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 11 24, 15:47)
supjauna, kas plokstem prekiauja, priedu, juosteliu turi (norint gali uzlaminuot), arba su lygintuvu  biggrin.gif
stalciai, galima tinklinius naudot, ar is tos pacios LMDP.

dabar, turim profi iranki, tai ir namie pjaustyt galima

Noriu is plokstes tu stalciu - uzdaru, o kai ispjauni stalcius reikia paprasyti, kad kazkokias skyles spec. ispjautu? (sorry uz durnus klausimus blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 11 24, 15:48)
drinks_cheers.gif gal drabuzines planu pasidalintumet?  galima i AZ. Mes irgi jauciu patys uzsisakinesim, nes jau tie baldininkai  blink.gif  doh.gif  susitaupo 50 proc.

Pasidalinsiu, kai atskanuosiu, nes pati piestuku nusipiesiau doh.gif , bet pas mane labai daug, nes drabuzine 8 kv
Atsakyti
a kam skyles?
ispjaus tik stalciu sieneles, reiks uzlaminuoti matomus sonus ir susisukti dezutes, ideti dugna smile.gif
begeliai 3 šriubais prisisuka prie stalciu sonu mirksiukas.gif
pvz http://komodos.eu/11...iais-stalciais/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 24 lapkričio 2014 - 15:23
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 11 24, 15:56)
Noriu is plokstes tu stalciu - uzdaru, o kai ispjauni stalcius reikia paprasyti, kad kazkokias skyles spec. ispjautu? (sorry uz durnus klausimus  blush2.gif )
Papildyta:

Pasidalinsiu, kai atskanuosiu, nes pati piestuku nusipiesiau  doh.gif , bet pas mane labai daug, nes drabuzine 8 kv

pas mus ne mazesne - 9 kv.m
Visur plokste negerai. turejom kol bute gyvenom spinta stumdomom durim - kur tik ventiliacijos maziau - iskarto pelesis. Manau geriau tinkliniai. Nors ne taip grazu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 11 24, 16:33)
Visur plokste negerai. turejom kol bute gyvenom spinta stumdomom durim - kur tik ventiliacijos maziau - iskarto pelesis. Manau geriau tinkliniai. Nors ne taip grazu. blink.gif

g.gif gal rekuperacija isgelbes nuo pelesio.

Siaip as nusipaisiau: keturis blokus lentynu po 60 cm, istaciau 4 stalcius, tada kur kampas - pakabinami rubai, apacioje batu lentyna, o virsuje antresole. Kita puse tokia pati. O galine siena du blokai lentynu ir 6 stalciai.
Atsakyti
Pelyja greiciausiai jai namas nesiltintas. Pas mus supelyjo ten kur baldas lietes su laukine siena bute..

QUOTE(Loreciukaz @ 2014 11 24, 15:33)

Atsakyti
Klausykit, o kokio gylio lentynas drabužinėse darot? Ar kad 2-iem eilėm drabužius dėt, ar tik 1-a?
Galvoju, kad patogu turėtų būti lentynos su bėgeliais?, tik švyst išsitraukei, kaip stalčių, ir nereikia ten knaisiotis giliai, nes kol pasieki kokį megztinį, tai po to visa priekinė eilė išsitąso...
Atsakyti