Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(Loreciukaz @ 2014 11 24, 16:33)
pas mus ne mazesne - 9 kv.m
Visur plokste negerai. turejom kol bute gyvenom spinta stumdomom durim - kur tik ventiliacijos maziau - iskarto pelesis. Manau geriau tinkliniai. Nors ne taip grazu. blink.gif

pas mus bute ta pati problema. Nors niekad neturėjom pelėsio, pastačius koridoriuj sienine stumdoma spinta- atsirado pelėsis. Aš manau dėl to, kad spinta be nugarėlės ir visi daiktai prie sienos, nesivedina. O name tikiuosi nebus tiek daiktų prigrūsta ( lotuliukas.gif ) plius ventiliaciją normalią teks daryti.
Pelėsis baisiausias siaubas mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2014 11 24, 17:42)
Klausykit, o kokio gylio lentynas drabužinėse darot? Ar kad 2-iem eilėm drabužius dėt, ar tik 1-a?
Galvoju, kad patogu turėtų būti lentynos su bėgeliais?, tik švyst išsitraukei, kaip stalčių, ir nereikia ten knaisiotis giliai, nes kol pasieki kokį megztinį, tai po to visa priekinė eilė išsitąso...

Kaip tik ką tik drabužinę susiplanavau (mes su žmona). Iki šiol lentynų gylį darydavau 50-60cm. Tai dabar irgi taip pat. Drabužius kraunam viena eile, t.y. iš priekio žiūrint nėra "paslėptos" eilės. Ta viena eilė, kai susikrauna keli drabužiai vienas ant kito ir užima 40-50 cm gylio. Su ištraukiama lentyna išgrius drabužiai.

>>arkava. Esu padaręs ir aš ne vieną baldą iš plokščių. Ta prasme pasibraižau brėžinį ir užsisakau plokštes pagal tą brėžinį. Mane domina kas per prietaisas "profi irankis". Turiu siaurapjūklį, bet su juo nepavyksta "gamykliškai" nupjauti, vis tiek kažkiek plokšė pasidrasko.
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2014 11 24, 17:42)
Klausykit, o kokio gylio lentynas drabužinėse darot? Ar kad 2-iem eilėm drabužius dėt, ar tik 1-a?

planuoju vienos eilės
Atsakyti
siaurapjukliu nelabai imanoma tiesiai nupjaut.
geriausia diskinis su liniuote (grazus pjuvis gaunasi, kaip staklemis)
pvz. http://www.skelbiu.l...h-20348304.html

aisku pagrindines dalis ispjauna staklemis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 24 lapkričio 2014 - 21:02
QUOTE(arkava @ 2014 11 24, 22:01)
siaurapjukliu nelabai imanoma tiesiai nupjaut.
geriausia diskinis su liniuote (grazus pjuvis gaunasi, kaip staklemis)
pvz. http://www.skelbiu.l...h-20348304.html

aisku pagrindines dalis ispjauna staklemis

Diskinį turiu. Pagrindinis klausimas buvo ne apie pjūvio tiesumą, o apie atplaišas. Pvz. man su siaurapjūkliui pavyksta gražiau nupjauti (be abejo ir tiesiai) nei su diskiniu pjūklu. Diskinis labiau "išdrasko". Sakau, gal pavyko rasti kokybišką diską (diskiniam) ar pjūklelį (siaurapjūkliui)?
Atsakyti
Su liniuote praktiskai neisdrasko krastu.
Siaurapjukliu greiciio nera, neisivaizduoju tiesaus pjovimobent 1m schmoll.gif Ir paskui ta briauna pvz laminuoti ar klijuot HPL

QUOTE(Pupcis @ 2014 11 24, 20:40)
Diskinį turiu. Pagrindinis klausimas buvo ne apie pjūvio tiesumą, o apie atplaišas. Pvz. man su siaurapjūkliui pavyksta gražiau nupjauti (be abejo ir tiesiai) nei su diskiniu pjūklu. Diskinis labiau "išdrasko". Sakau, gal pavyko rasti kokybišką diską (diskiniam) ar pjūklelį (siaurapjūkliui)?

Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 11 24, 15:33)
pas mus ne mazesne - 9 kv.m
Visur plokste negerai. turejom kol bute gyvenom spinta stumdomom durim - kur tik ventiliacijos maziau - iskarto pelesis. Manau geriau tinkliniai. Nors ne taip grazu. blink.gif

Gal galetumet pavyzduka imesti kas tie tinkliniai ir kaip jie atrodo blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2014 11 25, 01:19)
Gal galetumet pavyzduka imesti kas tie tinkliniai ir kaip jie atrodo blush2.gif ?

va tokie va: http://www.furnitura...rubams/rec_2640
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 11 24, 17:35)
O name tikiuosi nebus tiek daiktų prigrūsta ( lotuliukas.gif ) plius ventiliaciją normalią teks daryti.
Pelėsis baisiausias siaubas mad.gif

Iš drabužinės būtinai reikia ištraukimo, jei darysit rekuperaciją.
O prie išorinių sienų,bet kokiu atveju, geriau didelių spintų nestatyt.

QUOTE(Pupcis @ 2014 11 24, 17:40)
Kaip tik ką tik drabužinę susiplanavau (mes su žmona). Iki šiol lentynų gylį darydavau 50-60cm. Tai dabar irgi taip pat. Drabužius kraunam viena eile, t.y. iš priekio žiūrint nėra "paslėptos" eilės. Ta viena eilė, kai susikrauna keli drabužiai vienas ant kito ir užima 40-50 cm gylio. Su ištraukiama lentyna išgrius drabužiai.

Niu nežinau, bet pas mane dabar spinta 60 gylio, tai dviem eilėm susikrauna kuo puikiausiai, o jei tik viena kraut, tai lieka kažkokie tušti tarpai biggrin.gif
Atsakyti
drabuzineje planavoj gamintis baldus, bet pastatem didele spinta su stumdomom durim (turejom is buto, apynauja, didele su daugybe stalciu ir gaila buvo su ja atsisveikintis), vieni pliusai biggrin.gif uzdarai spintos duris ir nesimato kas joje guli. O va metalini karkasa kabinimui gamino vyras. Panasiai kaip T forma. Dvi T + T kabyklos. Telpa LABAI daug rubu, kurias sukabinau ant pakabu. Savikaina isejo 80 lt 4u.gif (atstumai 2,5 metro ilgis ir ~ 3 metrai aukscio).
viskas pirkta ermitaze per akcija -25 proc. pigiau ir but negalejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2014 11 25, 09:46)
Iš drabužinės būtinai reikia ištraukimo, jei darysit rekuperaciją.
O prie išorinių sienų,bet kokiu atveju, geriau didelių spintų nestatyt.
Niu nežinau, bet pas mane dabar spinta 60 gylio, tai dviem eilėm susikrauna kuo puikiausiai, o jei tik viena kraut, tai lieka kažkokie tušti tarpai biggrin.gif

Aišku galima dviem eilėm. Man nepatogu krauti dviem eilėm. Paskui reikia "knisti" ir ieškoti. Tušti tarpai kažkur lieka, kažkur ne. Pvz. mano ūgis 186, sulankščius tvarkingai megztinį jis užima 40+ arba tarkim kelnes į tris dalis. Nuosavas namas tam ir yra, kad erdvės būtų 4u.gif
Išvis rūbinėje stengiausi, kad kuo daugiau pakabų būtų.
Atsakyti
Sveiki,gal kas nesenai daretes grindinio sildymo projekta?Kontaktus jei galite man i az,ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andren: 26 lapkričio 2014 - 19:24