Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 17, 10:42)
Is ko pasidaret lauko laiptus? g.gif

išbetonuoti laiptai(pakopa ir aikštelė) bus "apsiūti" trinkelėmis, spalvą dar galvojam.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 16, 15:19)
Mano langai ir durys irgi antracitas  smile.gif

Gaudre, tai isvis kosmosus sako, vien tik uz sviestuvo dimeriavima 300 lt  blink.gif , as susiradau sviestuvus, Gaudreje vienas 1600 lt  blink.gif dimeriuojamas arba 1300 nedimeriuojamas, susiradau internete http://www.dmlights...._11030130~00PSX (tas pats sviestuvas ir gamintojas, dar susidedi i krepseli nuolaida pritaiko)  doh.gif

Brangininkai Gaudrė, ieškau ir aš kur pigiau. O šito tipo šviestuvai faini. Aš į vaikų kambarius noriu imti flat moon, jie gražiai žiūrisi, kai lubose sumontuoti keli skirtingų dydžių ir plius pamėtyta dar mažų lempučių. Gaudrės susirinkimų kambario lubos taip padarytos, jei norisi gyvai apžiūrėt ax.gif Tik kambariai turi būt pakankamai dideli. Man viskas netelpa smile.gif tai apsiribosiu vienu moon'u ir maženėm lemputėm.
http://www.gaudre.lt...vai-/blomma-85/

QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 16, 16:02)
As vidu dariausi balta,o pas Lakstingala nezinau  smile.gif

pas mane irgi vidus baltas. Man gražu, kai langų vidus tipo auksinis ąžuolas, bet tada ir grindys, vidaus durys turi jau būt tokie patys.

QUOTE(coco5 @ 2014 10 16, 16:07)
Na aš irgi apie baltą viduje galvoju, nors suderinus gal  ir tamsus gražu. Sakykit jei ne paslaptis, o kur gavot geriausią langų kainų pasiūlymą? Mes dar turim kažkiek laiko, bet jau pradėjau ieškotis

Sumeda

QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 17, 09:42)
Is ko pasidaret lauko laiptus? g.gif

Ir sos kokia kaina kampu tinkavimas su profiliu?????

Lauko laiptai pas mus paprastas kvadratinis 1-as laiptukas, tai jį darėm iš trinkelių. O sandėliuko laiptus t.y. pandusą, prieš tai kažkiek pabetonavo, o po to trinkelėm apdėjo. Nes jų konstrukcija sudėtingesnė.

Kampų tinkavimas?, tai čia atkosai?
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2014 10 17, 11:31)

Kampų tinkavimas?, tai čia atkosai?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 17, 10:37)

Už atkosus mokėjom 20 Lt už 1 m. O kas atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2014 10 17, 11:31)
Brangininkai Gaudrė, ieškau ir aš kur pigiau. O šito tipo šviestuvai faini. Aš į vaikų kambarius noriu imti flat moon, jie gražiai žiūrisi, kai lubose sumontuoti keli skirtingų dydžių ir plius pamėtyta dar mažų lempučių. Gaudrės susirinkimų kambario lubos taip padarytos, jei norisi gyvai apžiūrėt  ax.gif  Tik kambariai turi būt pakankamai dideli. Man viskas netelpa smile.gif tai apsiribosiu vienu moon'u ir maženėm lemputėm.
http://www.gaudre.lt...vai-/blomma-85/

Ir kiek paprase uz sita?
Papildyta:
QUOTE(Lakštingala @ 2014 10 17, 11:52)
Už atkosus mokėjom 20 Lt už 1 m. O kas atsitiko?

g.gif pasirode labai daug, bet jei tiek moka tai ka darysi doh.gif Su tinkuotojais susitarem ir atvaziavo vakar, o apie kampus pamirsom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 17, 10:55)
g.gif pasirode labai daug, bet jei tiek moka tai ka darysi  doh.gif Su tinkuotojais susitarem ir atvaziavo vakar, o apie kampus pamirsom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pas mus atkosus darė tinkuotojai, kurie sienas 1-ą kartą tinkavo. Dabar atėjo apdailininkai, tai vis tiek tuos pačius atkosus turi dailinti ir dabaiginėti. Man atrodo, kad teisingiausia, jei atkosus daro tie, kas atsako už galutinį rezultatą.
Atsakyti
atkosai bus XPS, iniai- vakar viena jau padariau. Liks nuarmuot...

kaip suprast-1-ma kart tinkavo? tai kiek tinkuos? Gal glaistys? g.gif

QUOTE(Lakštingala @ 2014 10 17, 10:10)
Pas mus atkosus darė tinkuotojai, kurie sienas 1-ą kartą tinkavo. Dabar atėjo apdailininkai, tai vis tiek tuos pačius atkosus turi dailinti ir dabaiginėti. Man atrodo, kad teisingiausia, jei atkosus daro tie, kas atsako už galutinį rezultatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 17 spalio 2014 - 11:32
QUOTE(arkava @ 2014 10 17, 11:30)
atkosai bus XPS, iniai- vakar viena jau padariau. Liks nuarmuot...

kaip suprast-1-ma kart tinkavo? tai kiek tinkuos? Gal glaistys?  g.gif

Taip taip, vienas tinkavimas, po to glaistymas ir t.t.
Atsakyti
Gal kas statetes is Lodes 25 blokeliu dviauksti....ar gali pasidalinti-ar daret monolitini zieda pries perdanga. Mums statybininkai sako kad reikia, kitaip skils blokeliai. Taciau konstruktorius sako, kad ziedo reikia tik pries stoga, o pries antro auksto perdanga nereikia. Perdanga monolitine....susiparinom, nes ziedas nemazai kainuoja, nesinori daryti del "viso pikto", ypac kai konstruktrius taip uztikrintai tvirtina, kad nereik, nes musu blokai ne 17,5, o 25
Atsakyti
[quote=Dizaster,2014 10 18, 21:50]
Gal kas statetes is Lodes 25 blokeliu dviauksti....ar gali pasidalinti-ar daret monolitini zieda pries perdanga. Mums statybininkai sako kad reikia, kitaip skils blokeliai. Taciau konstruktorius sako, kad ziedo reikia tik pries stoga, o pries antro auksto perdanga nereikia. Perdanga monolitine....susiparinom, nes ziedas nemazai kainuoja, nesinori daryti del "viso pikto", ypac kai konstruktrius taip uztikrintai tvirtina, kad nereik, nes musu blokai ne 17,5, o 25
Mes is Lodes 25cm statem, zieda pries perdanga neliejom, o plytas baltas murijo nepamenu kiek ten eiliu. Mums giminaitis konstruktorius pasake, kad musu perdangos plokstes nesiekia berods 6metru ir drasiai uztenka plytom muryti, o tada deti perdanga. Ta pati pasake ir musu statybininkas, kuris dirbes darbu vadovu, nes mes prisiklause apie tuos ziedus ir buvom uzsispire lieti zieda ir netaupyti, bet kai ir viena ir kita puse paaiskino - sutaupem tikrai sioj vietoj pinigeliu
Atsakyti
[quote=vanile87,2014 10 19, 10:40]
[quote=Dizaster,2014 10 18, 21:50]
Mes is Lodes 25cm statem, zieda pries perdanga neliejom, o plytas baltas murijo nepamenu kiek ten eiliu. Mums giminaitis konstruktorius pasake, kad musu perdangos plokstes nesiekia berods 6metru ir drasiai uztenka plytom muryti, o tada deti perdanga. Ta pati pasake ir musu statybininkas, kuris dirbes darbu vadovu, nes mes prisiklause apie tuos ziedus ir buvom uzsispire lieti zieda ir netaupyti, bet kai ir viena ir kita puse paaiskino - sutaupem tikrai sioj vietoj pinigeliu
[/quote]
Vanile87, aciu uz komentara. O plytu pamurijot del to, kad isgautumet reikiama sienos auksti (nes su blokeliais daznai buna, kad neina padaryti architekto numatyto aukscio), ar butent del tvirtumo, kad netrukinetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dizaster: 19 spalio 2014 - 13:40
QUOTE(Dizaster @ 2014 10 18, 21:50)

Mes dabar statomės dviaukštį su Lode 25cm, žiedą liejom. Visi sutarė, kad reikia. O šalia mūsų statosi iš tų pačių blokų, tai žiedas iš baltų plytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 19 spalio 2014 - 14:54