Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 24, 10:21)
Mum trinkeles deda  doh.gif

Kokios trinkelės? kokia nuogrinda?

Pas mus vakar lauko vandentiekis laistymui užšalo, tai dabar teks vežiot vandenį iš buto, kad būtų apdailininkams kaip visokius ten mišinius pasimaišyt.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 24, 09:21)
Mum trinkeles deda  doh.gif

Mum dar muryt Nebaige lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2014 10 24, 11:46)
Kokios trinkelės? kokia nuogrinda?

Pas mus vakar lauko vandentiekis laistymui užšalo, tai dabar teks vežiot vandenį iš buto, kad būtų apdailininkams kaip visokius ten mišinius pasimaišyt.

Pries garaza paprastos betonines, o viduje aplink nama klinkerines trinkeles.
Atsakyti
Rimti vyrai murija. lotuliukas.gif

Snd PC ziuriu vienas isikroves 10 litriniu Fairy. Aisku, matyt murija ar beonuoja ka nors
Susiveziojau H2O.
Nesumastom, kaip gyvatuka "uzmaitint" siluma... g.gif

QUOTE(Wejuske @ 2014 10 24, 09:46)
Mum dar muryt Nebaige  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 10 24, 16:02)
Rimti vyrai murija.  lotuliukas.gif

Snd PC ziuriu vienas isikroves 10 litriniu Fairy. Aisku, matyt murija ar beonuoja ka nors
Susiveziojau H2O.
Nesumastom, kaip gyvatuka "uzmaitint" siluma... g.gif

mano vyrai menesi atostogavo, perdangu ir kazkokiu geleziu meneis laukem blush2.gif siandien grizo i darba.... nu gal anktra auksta greitai... bet cjuju stogo jau nebespesim.....
Atsakyti
Tai blogai statybu vadovas "strategacija" vykdo, jei po menesi meziagu laukt reikia smile.gif

QUOTE(Wejuske @ 2014 10 24, 16:20)
mano vyrai menesi atostogavo, perdangu ir kazkokiu geleziu meneis laukem  blush2.gif siandien grizo i darba.... nu gal anktra auksta greitai... bet cjuju stogo jau nebespesim.....

Atsakyti
[quote=arkava,2014 10 24, 18:56]
Tai blogai statybu vadovas "strategacija" vykdo, jei po menesi meziagu laukt reikia smile.gif

Stoga spesit, mums per savaite isdejo gegnes, dabar laukiu skardos kazkur 2sav, o skarda isdeda per 3 dienas, todel jei viska susiorganizuosit tai dar stoga per lapkriti drasiai iskelsit

Mums perdanga pagal spec uzsakyma per 10dienu pagamino. Perdanga uzsakem kelias dienas pries murijima. Sienas turejom per 3savaites, bet is ju savaitgaliais ir per lietu niekas nedirbo.

Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2014 10 24, 18:20)
mano vyrai menesi atostogavo, perdangu ir kazkokiu geleziu meneis laukem  blush2.gif siandien grizo i darba.... nu gal anktra auksta greitai... bet cjuju stogo jau nebespesim.....

Mes antro auksto dar nepradejom, bet net neabejoju kad stogą uzdesim
Atsakyti
nu vilnieciai, visi uzsieme kad tylim? pasakokit kaip sekasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2014 10 28, 18:47)

Tyla cia smile.gif Mes baigem tinkuoti, lauko darbus dar darom doh.gif

Nusipirkom sofa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pakalimus baigiam, grindini jungiam, betonas kt savaite. Palangiu skardos laukiu, gal dar uzsidesim siemet
Pirti prades miestras NO lipdyt g.gif

QUOTE(Wejuske @ 2014 10 28, 16:47)

Atsakyti
Aš tai dar ant savo plytkių ropinėju, nusipirkau glaisto, bet dabar jis man atrodo per šviesus ir jau galvoju, kaip jį čia iš anksto išpurvinti, kad po to nervų negadintų lotuliukas.gif Tiesa, gal kas naudojot tokią papildomą priemonę siūlėms Atlas Delfin?
Dar buitinę techniką pamažu perkuosi ir kantriai, kantriai laukiu dujų, bet jaučiu tuoj kantrybė trūks mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 29 spalio 2014 - 21:59