Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(Baltupyte @ 2014 10 29, 22:54)
Aš tai dar ant savo plytkių ropinėju, nusipirkau glaisto, bet dabar jis man atrodo per šviesus ir jau galvoju, kaip jį čia iš anksto išpurvinti, kad po to nervų negadintų lotuliukas.gif  Tiesa, gal kas naudojot tokią papildomą priemonę siūlėms Atlas Delfin?
Dar buitinę techniką pamažu perkuosi ir kantriai, kantriai laukiu dujų, bet jaučiu tuoj kantrybė trūks mad.gif

As plyteliu niekaip negaliu issirinkti verysad.gif ir santechnikos. O su plytelemis reiktu paskubeti.

O, tiksliai dar buitine technika nusipirkau. smile.gif
Atsakyti
GAL KAMA REIKALINGAS GRUNTAS SKLYPO SUKELIMUI VILNIUJE IR APLINKINIUOSE RAJONUOSE? SKAMBINTI TEL. NR.: 862073900 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2014 10 30, 11:28)
GAL KAMA REIKALINGAS GRUNTAS SKLYPO SUKELIMUI VILNIUJE IR APLINKINIUOSE RAJONUOSE? SKAMBINTI TEL. NR.: 862073900  4u.gif

koks tas gruntas ir po kiek ?
Atsakyti
Vilnieciai! Uz keliu sav uzsisakinesim langus. Pasidalinkite kur gavote geriausias langu kainas???
Atsakyti
Kaune... smile.gif

QUOTE(Wejuske @ 2014 10 30, 11:45)
Vilnieciai! Uz keliu sav uzsisakinesim langus. Pasidalinkite kur gavote geriausias langu kainas???

Papildyta:
skambinaus - kosmines man kainos ten. Kaip smelio-zvyro doh.gif

QUOTE(vaikis_ @ 2014 10 30, 10:53)
koks tas gruntas ir po kiek ?

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 10 30, 11:54)
Kaune... smile.gif
Papildyta:
skambinaus - kosmines man kainos ten. Kaip smelio-zvyro  doh.gif

gal galima firmos pavadinima? galima ir i az jei nenorit viesinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2014 10 30, 13:45)

Iš mano patirties. Rinkomės tarp dviejų: Rehau Geneo ir Veka Alphaline. Buvo bendrauta su keliais Rehau ir keliais Veka gamintojais. Galiu pasakyti, kad kainos to paties gamintojo beveik nesiskiria atskirų tiekėjų. Nori mažesnės kainos - prašau, bet kažko nebus, kažkas bus prasčiau ir t.t. Mano patarimas - ieškoti ne kainos, bet kokybės(patikimas gamintojas, vokiški profiliai ir t.t.). Mes pasirinkom Alphaline 90 MD trijų stiklų paketas, kažkur apie 330 Lt/kv. be pvm. Nenoriu reklamuoti iš kur pirkom, jei domina į a/z.
Atsakyti
mes užsakėm rehau geneo iš megrame. Gal kaina ir neblogą davė, bet labai ilgai teko laukti kol išmatuos, suderins su konstruktorium ir paleis į gamybą
Atsakyti
QUOTE(Lanksti @ 2014 10 30, 18:40)
mes užsakėm rehau geneo iš megrame. Gal kaina ir neblogą davė, bet labai ilgai teko laukti kol išmatuos, suderins su konstruktorium ir paleis į gamybą

O kiek tas labai ilgai?kiek užtrukote nuo užsakymo iki sudėjimo?
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 10 30, 17:52)
O kiek tas labai ilgai?kiek užtrukote nuo užsakymo iki sudėjimo?

dar nesudėjo, užsakėm prieš beveik 3 savaites, tai tik šiandien paleido į gamybą. Vis derino konstruktorius ir derino, tai tas neaišku, tai anas
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 10 30, 12:54)
Kaune... smile.gif

Kokius langus dėsi? Koks stiklo paketas, kokia Uw vertė?
Atsakyti
Jau sudeti seniai, apklijuoti, apsiltinti ir t.t Liko vidaus siltinimas.
Kommerling 88plus.
Gamino 2 sav. Kadangi neskubejau, o jie profili (spalva) gabenosi is DE, tai viso uztruko apie menesi.
Tiksliu reiksmiu nepamenu, bet siltas remas, tarpai po 16-18mm, vienas vitr stiklas 6mm. Uw-?? reik ziuret. Nesureiksminu 0.7-0.8,,

quote=cibulis,2014 10 30, 18:34]
Kokius langus dėsi? Koks stiklo paketas, kokia Uw vertė?
[/quote]
Atsakyti