Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

tada nenoriu 4u.gif aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 10 22, 10:20)
As lb linkus pirkt Ecco ar Superfit bet va dukryte dar maza, nors tokie sniegbaciai gal gerai i kiema i darziuka nzn kodel pirkau  lotuliukas.gif jottaute jei neklystu turi juos gal gales daugiau pakomentuoti

as jau 100% isitikinau, kad nieko geriau nera nei ecco ar panasus batai vaikams, bet va vis pataupau, ai kazka pigiau gal paimsiu, gal tiks...nu bet paskui perki vienus, kitus, trecius nes kazkas netinka, nepatogu, nesmagui vaikui, o galutiniam variante sumoki daugiau nei uz vienus gerus ecco batus
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 10 22, 11:20)
As lb linkus pirkt Ecco ar Superfit bet va dukryte dar maza, nors tokie sniegbaciai gal gerai i kiema i darziuka nzn kodel pirkau  lotuliukas.gif jottaute jei neklystu turi juos gal gales daugiau pakomentuoti

Aciu jums labai 4u.gif Jo, sniegbaciai gerai po kiema ir darziuky. Mes turim dar bearpaw verstos odos, tai kitu reiktu slapiam orui.
Tik nesuprantu kaip del dydzio, vieno sako jog pamazinti, kitos jog padidinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 22, 10:24)
tada nepirk jokio VS  lotuliukas.gif nes siaip tai jie nebais kazka daro, ir siaip vien chemija ten  biggrin.gif kvapas nugaruoja po minuciu 10, tik kad labai gerai geriasi. ne taip kaip tie body shopo sviestai. as pakest negaliu kai jauciu pleve ant kuno nuo kokio tepalo, brrrr biggrin.gif tai va biggrin.gif siaip lyg svelni ta oda paskui. bet kai paskui pagalvoji ka tepi ant saves tai ka as zinau smile.gif pernai ir dar uzpernai pirkau dovanu. kitiems patinka smile.gif bet jei turi problemine oda, tai sitie sviestai tikrai ne tam.

teisingai drinks_cheers.gif vs sviestai nelabai, as dabar isvis nusipirkau aveeno vaikiska lasiona, labai gerai odai ir sudetis gera. zodziu, fainas. pirkau mergaitei, bet ir pati pasiteplioju kartais.
Atsakyti
Old Navy nuo raudonu kainu dar -30% su koduku?
Atsakyti
maniskis jau turi superfit, lassie ir elephanten smile.gif gal tiek to apsieis ir be tu RL jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 10 22, 09:33)
kazin kaip sie.. jauciu lengvuciai butu

http://www.ralphlaur...rentPage=family

Sie labai lengvi, bet nera labai silti. As dabar dedu i darzeli. 4u.gif Ziema jau bus salta su jais. Man labai dailus wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mergaites, gal parinksite Landsend? yra - 20% off sale, ir 30%off reg.price
4u.gif
Atsakyti
gal kas gali parasyti kokia siu batuku kaina gaunasi,nes man idejus i krepsa 60$ rodo g.gif aciu
http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 10 22, 10:07)
4u.gif aciu imu tada 7 dydi, nes dukryte 22-23 dydi nesioja. Nors Polo kiek db turejom 5.5 buvo kaip tik gal nepaskes  biggrin.gif

na kiek as esu pirkus polo baciuku, tai man visi i didesne puse rodesi, bet sitie tikrai ne, sakyciau i mazesne. tikiuosi, kad nepaskesit 4u.gif

QUOTE(JMD @ 2014 10 22, 11:24)
tada nepirk jokio VS  lotuliukas.gif nes siaip tai jie nebais kazka daro, ir siaip vien chemija ten  biggrin.gif kvapas nugaruoja po minuciu 10, tik kad labai gerai geriasi. ne taip kaip tie body shopo sviestai. as pakest negaliu kai jauciu pleve ant kuno nuo kokio tepalo, brrrr biggrin.gif tai va biggrin.gif siaip lyg svelni ta oda paskui. bet kai paskui pagalvoji ka tepi ant saves tai ka as zinau smile.gif pernai ir dar uzpernai pirkau dovanu. kitiems patinka smile.gif bet jei turi problemine oda, tai sitie sviestai tikrai ne tam.

drinks_cheers.gif man bodyshopo labiau patinka nei VS, nes VS tiek parfumo prideta, kad as negaliu teptis net, visa nakti jauciu ta kvapa doh.gif ir bodyshopo nesuperiniai aisku, tik siaip, kai noriu pries vyra kvepet nakti biggrin.gif
geriausia man kokosas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bordeaux @ 2014 10 22, 12:30)
Aciu jums labai 4u.gif  Jo, sniegbaciai gerai po kiema ir darziuky. Mes turim dar bearpaw verstos odos, tai kitu reiktu slapiam orui.
Tik nesuprantu kaip del dydzio, vieno sako jog pamazinti, kitos jog padidinti smile.gif

O mums nepakeičiami Sorel Tivoli aulinukai - kai tik prasideda lietūs ir iškart traukiam (jau gera savaitė, kaip abi dukrytės avi), ir taip iki šaltuko, tada jau su Timberland ir kai dar šalčiau, su Bearpaw
Atsakyti
QUOTE(anzius @ 2014 10 22, 11:20)
gal kas gali parasyti kokia siu batuku kaina gaunasi,nes man idejus i krepsa 60$ rodo g.gif aciu
http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag

35.7
Atsakyti