Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

ar RL yra taksai rankinėms?
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2014 10 22, 12:15)
ar RL yra taksai rankinėms?

yra
Atsakyti
Ar Lordandtaylor yra tax? 4u.gif
Ir kaip dydžiai RL megztukų? Su 95cm krūtine S būtų geras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 10 22, 10:56)
apie 30 lt banke kuno sviesto.

panos, nepirkot savo vaikams situ batu niekas? Kazkaip sitie ne tokie baisus buldozeriai biggrin.gif

http://www.ralphlaur...rentPage=family

As juos mastau pirkt ,dydi grizus pasitikslinsiu pagal turimus ir siusiu .
Man jie labai liuksiski atrodo ,tik mislinu ,kaip su tais raisteliais butu.. Bet gal nesuverzus ju isiautu ir neatsirises.. g.gif Maziui tokiu ir reikia ,sniegbatukus turi su guma davimuisi.
Dar stapuota striukute mastau paimt.grazios labai jos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 10 22, 14:10)
Man jie labai liuksiski atrodo ,tik mislinu ,kaip su tais raisteliais butu.. Bet gal nesuverzus ju isiautu ir neatsirises.. g.gif Maziui tokiu ir reikia ,sniegbatukus turi su guma davimuisi.
Dar stapuota striukute mastau paimt.grazios labai jos  wub.gif

Viena SM mamyte minejo, jog jus turit RL sniegbacius, kaip kokybe, nesalta? ir kaip dydziai?
Aciu
Atsakyti
Konkrečiau tai domintų šio megztuko dydis? Ar S būtų geras su 95cm per krūtinę? g.gif
http://www.ralphlaur...rentPage=family
Atsakyti
QUOTE(bordeaux @ 2014 10 22, 14:15)
Viena SM mamyte minejo, jog jus turit RL sniegbacius, kaip kokybe, nesalta? ir kaip dydziai?
Aciu

Mes turim- tikrai silti ir padidinti
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 10 22, 13:00)

kokio dydzio?
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 10 22, 14:10)
Dar stapuota striukute mastau paimt.grazios labai jos  wub.gif

zinok ir man jie labai faini, ne tie griozdai smile.gif ir ta simtasiule butu ciki ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 10 22, 07:20)
asmeniskai  jums  kreiptis  el.  pastu,  nurodytu  temos pirmoje zinuteje  4u.gif

O ka daryt jei neatraso?
Papildyta:
Kokie taxai perkant nordstrom? Pirkciau kvepalus uz 238Lt, kiek idomu nuskaiciuotu?
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2014 10 22, 14:06)
O ka daryt jei neatraso?
Papildyta:
Kokie taxai perkant nordstrom? Pirkciau kvepalus uz 238Lt, kiek idomu nuskaiciuotu?

Atrasys mergaites kai tik gales 4u.gif del taksu nzn bet esu pastebejus jei buna taxai kazkur 7% buna ju.
Atsakyti
man rodos tax visur, kur juos skaiciuoja, yra 7% ax.gif
Atsakyti