Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(newmind @ 2014 11 16, 23:20)
noriu ir aš pasirodyti su savo pirmais bandymais

gražu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtų pasufleruoti, kaip padaromi tokie balionai ant torto?

user posted image

foto skolinta
Atsakyti
Sveikos:-) labai reikia pagalbos. Savaitgaliui turiu padaryti torta 7 ir 0 formos, jubiliejui. Turiu issisaugojus kaip ispjaustyt skaiciukus. Kaip padaryt septyneta viskas aisku- kvadratinis biskvitas it tt. O kaip del nulio? Nesiprantu......patarkit prasau. As turiu ississugojus nuoroda is tos temos kuri nekomentuojama
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2014 11 16, 16:31)
Dėl skystų dažų - jei dažote nedaug ir nedažnai, ypač sau, puikiai tinka ir skysti, bet naito nupasakoti žymiai geresni.

o ką galima dažyti TIK su skystais dažais?
Juk gelinių dažų už tą pačią kainą nuperki žymiai daugiau. Atskiran šaukštelin ar šiaip kokion duobutėn įlašini vandens, įmerki geliniuose dažuose pamakaluotą šaukštelio galiuką, ir štai skysti dažai.

Prisiminiau biggrin.gif skysti dažai reikalingi, jeigu naudojat dažų purkštuką.. nepamenu kaip jis lietuviškai vadinas.. angliškai airbrush. Jeigu tiuninguojat tortus, tai tikrai, be skystų dažų neapsieisit.. 4u.gif

QUOTE(Märchen @ 2014 11 17, 15:40)

toks jausmas, kad čia konservuotos slyvos puselės, odelė nulupta biggrin.gif
arba šaukšte sustangdinta raudona žele.

QUOTE(zingeidi @ 2014 11 17, 15:47)
Sveikos:-) labai reikia pagalbos. Savaitgaliui turiu padaryti torta 7 ir 0 formos, jubiliejui. Turiu issisaugojus kaip ispjaustyt skaiciukus. Kaip padaryt septyneta viskas aisku- kvadratinis biskvitas it tt. O kaip del nulio? Nesiprantu......patarkit prasau. As turiu ississugojus nuoroda is tos temos kuri nekomentuojama

nulis.. tai pirmiausia išsikirpčiau reikiamo dydžio skaičius.
Nulį pjaučiau iš stačiakampio biskvito - padaryčiau ovalą. Vidury skylės nepjaučiau. Neva "skylės" imitaciją daryčiau puošime. Kaip čia, pav:
http://brucciani.co....t/number-cakes/

pagooglinkit "number 70 cake", manau, duos milijoną vaizdų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 17 lapkričio 2014 - 14:38
Sveikos, sausainiuku puosimui, skaitineju kad graziai atrodo Royal icing. recepta kaip pagaminti, lyg ir radau, taciau noreciau suzinoti, kokie maistiniai dazai tiktu jam nuspalvinti? nes lyg tie skysti kur pvz Rimi ar maximoje buteliukuose nedideliuose parduodami, netinka? ar tik man atrodo kad netinka?
beje, koki iranki naudojate, isspausti aisingui? jeigu reikia itin plonyciu linijukiu?
ziurineju kazka tokio http://www.amazon.co...SAC5AKNCX15M6N6 ar kazkas kazka panasaus turit? gal ir pas mus yra pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2014 11 17, 14:40)

user posted image

foto skolinta

Man tai atrodo,kad cia vynuoges
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 11 17, 10:02)
Ramune.v, gražūs visi, tik man klausimas kyla del to juodo torto.. uzsakove prase kad jis juodas butu? As kazkaip bijau kad  valgydami uzsakovai i budulius pavirs,niekada nesiulau juodos spalvos daug biggrin.gif

biggrin.gif ka praso ta gauna - visad perspeju kad raudona ir juoda - baisingos spalvos, bet... daznai gaunu atsakyma - kas nenori lai nevalgo mases smile.gif o mums grazu, taigi pasirodo zmones jau supranta kad pastilazas tai pakuote, nors buna tokiu kurie viska suvalgo, sako mums labai skanu tai darykit valgomos spalvos smile.gif

Siuo atveju, taip prase smile.gif uzsakove mano krikstadukra - kaip gi as galiu neklausyti ko vaikas nori, juk patys valgem ji, kas norejo mases tenkinosi rozine biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Märchen @ 2014 11 17, 14:40)

foto skolinta

man panasu i luptas vynuoges arba kaip NAITAS sake i slyvas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 17 lapkričio 2014 - 18:05
QUOTE(Märchen @ 2014 11 17, 11:40)

Paklauskit pas torto savinike 4u.gif
http://zaidziamevirt...su-migdolu.html
Tortas raso 24cm, tai vynuoges nemanau, kad bus, nes butu gigantiskos g.gif Zele gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 17 lapkričio 2014 - 20:02
QUOTE(tute28 @ 2014 11 17, 21:00)
Paklauskit pas torto savinike  4u.gif
Tortas raso 24cm, tai vynuoges nemanau, kad bus, nes butu gigantiskos  g.gif  Zele gal?

niu tai koks ten gigantiskumas, ant 24cm puseles vynuogiu kaip tik smile.gif
Papildyta:
niu pasispalvinkim smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Po atostogu smile.gif

vel maziukai lotuliukas.gif
sokoladinis 1,5 kg
user posted image

Sokoladinis 1,4 kg user posted image

Ir vienas padoresnis, 2,5 kg biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 11 17, 21:00)
Paklauskit pas torto savinike  4u.gif
Tortas raso 24cm, tai vynuoges nemanau, kad bus, nes butu gigantiskos   g.gif   Zele gal?

Va va smile.gif Tikrai žele, jos yra ir parašyta, kaip daryti, tame pačiame jos puslapyje yra, o man rodos, gal ir SM kažkur rašiusi, nes tikrai prisimenu.
Vynuogių tokio dydžio neteko matyti biggrin.gif O ir nulupus raudonas jos kitokios spalvos, kiek pamenu smile.gif

Kiek tortų pasipylė, gražu.
Ultika, ačiū 4u.gif Moki, ir viską 100 x geriau, nei aš... nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 17 lapkričio 2014 - 22:22
QUOTE(Rutele_S @ 2014 11 17, 17:54)
Sveikos, sausainiuku puosimui, skaitineju kad graziai atrodo Royal icing. recepta kaip pagaminti, lyg ir radau, taciau noreciau suzinoti, kokie maistiniai dazai tiktu jam nuspalvinti? nes lyg tie skysti kur pvz Rimi ar maximoje buteliukuose nedideliuose parduodami, netinka? ar tik man atrodo kad netinka?
beje, koki iranki naudojate, isspausti aisingui? jeigu reikia itin plonyciu linijukiu?
ziurineju kazka tokio http://www.amazon.co...SAC5AKNCX15M6N6 ar kazkas kazka panasaus turit? gal ir pas mus yra pirkti? 4u.gif

nežinau kas parduodama rimi ar bile kur LT prekybos centruose. Na nepabandžius, nesužinosite. Jeigu ten skysti, tai naudokit juos vietoj vandenio biggrin.gif Į cukraus pudrą, pagal royal icing receptą, pilkit dažų, ir kiek ten reik kiaušinio baltymo.. maišykit ir žiūrėkit, kokia spalva - ar tinkama- gaunasi.

aisingui išspausti naudojami antgaliukai apvalūs, Nr 1 arba Nr 2. Man kai blogai piešia, tai aš ir Nr 3 užsivarvolinu biggrin.gif Bet tada jau baisiai stora linija gaunas. naudokit antgaliuką Nr 1, jeigu gera cukraus pudra ir jeigu smulki citrinos rūgštis, ir ji ištirpus. O jeigu stambi cukraus pudra, ar citrinos rūgštelė naudojama kristalais, tai gal geriau Nr 2.

tų pypsiukų nepirkčiau, kur rodėt.. aisingas gi ne vanduo, kaip išspausit iki galo? o kaip pripildysit? žodžiu, aisingui naudoja arba tam skirtus konditerinius maišelius, arba susisuka tūteles iš popieriaus.

QUOTE(newmind @ 2014 11 17, 18:08)
Man tai atrodo,kad cia vynuoges

tiksliai doh.gif visai gera idėja..

tortų atskirai neminėsiu.. nu baisiai gražūs 4u.gif
Atsakyti