QUOTE(Rutele_S @ 2014 11 17, 17:54)
Sveikos, sausainiuku puosimui, skaitineju kad graziai atrodo Royal icing. recepta kaip pagaminti, lyg ir radau, taciau noreciau suzinoti, kokie maistiniai dazai tiktu jam nuspalvinti? nes lyg tie skysti kur pvz Rimi ar maximoje buteliukuose nedideliuose parduodami, netinka? ar tik man atrodo kad netinka?
beje, koki iranki naudojate, isspausti aisingui? jeigu reikia itin plonyciu linijukiu?
ziurineju kazka tokio
http://www.amazon.co...SAC5AKNCX15M6N6 ar kazkas kazka panasaus turit? gal ir pas mus yra pirkti?
nežinau kas parduodama rimi ar bile kur LT prekybos centruose. Na nepabandžius, nesužinosite. Jeigu ten skysti, tai naudokit juos vietoj vandenio

Į cukraus pudrą, pagal royal icing receptą, pilkit dažų, ir kiek ten reik kiaušinio baltymo.. maišykit ir žiūrėkit, kokia spalva - ar tinkama- gaunasi.
aisingui išspausti naudojami antgaliukai apvalūs, Nr 1 arba Nr 2. Man kai blogai piešia, tai aš ir Nr 3 užsivarvolinu

Bet tada jau baisiai stora linija gaunas. naudokit antgaliuką Nr 1, jeigu gera cukraus pudra ir jeigu smulki citrinos rūgštis, ir ji ištirpus. O jeigu stambi cukraus pudra, ar citrinos rūgštelė naudojama kristalais, tai gal geriau Nr 2.
tų pypsiukų nepirkčiau, kur rodėt.. aisingas gi ne vanduo, kaip išspausit iki galo? o kaip pripildysit? žodžiu, aisingui naudoja arba tam skirtus konditerinius maišelius, arba susisuka tūteles iš popieriaus.
QUOTE(newmind @ 2014 11 17, 18:08)
Man tai atrodo,kad cia vynuoges
tiksliai

visai gera idėja..
tortų atskirai neminėsiu.. nu
baisiai gražūs