QUOTE(zingeidi @ 2014 11 20, 20:35)
pas mane 24 cm. kokiom proporcijom daryt ganasa, kad papuost tokio dydzio torta?
na neparasote tiksliai, cia juk konditere renkasi - visos mylim tiksluma

ok, jau aisku kad 24, bet neaisku koks puosimas bus, ar tik aptepsit ir dzibuosit sonus, ar tik krasciuka ir pan.
va keli puosimai skiriasi tas puosimas juk, jei tarkim rozytes suksit tai labai daug reiks...
santykis priklauso nuo sokolado, jei jis apie 65-70 ir daugiau proc. kakavos tai puses kiekio nei grietineles pilnai gana. kiekviena daro pagal save

kiek tiksliai reikes nepasakysiu nes nezinau puosimo ir jo sanaudu, bet pvz. 420g. grietineles+200g. sokolado uztenka tik 1 geram (neplonam

) pertepimui 24cm torto, tai ka ten su tiek...

aisku jei tik aptepinesit nestorai gal ir bus gana
val
Keila siuo klausymu manau tikrai patartu-ji spece ganaso puosimo, bet ziuriu mazai besirodo