QUOTE(Fainika @ 2014 11 25, 19:29)
patikslinu, kad dar apsidengs pastilažu... turiu 22x27cm formą bet nujaučiu kad gal nedatrauksiu tiek
peržiūrėjau visą praeitą temą ale kad beveik nei prie vieno stačiakampio svorio nėra parašyta, taip tai tik to torto paklausčiau išmatavimų ir viskas...

peržiūrėjau visą praeitą temą ale kad beveik nei prie vieno stačiakampio svorio nėra parašyta, taip tai tik to torto paklausčiau išmatavimų ir viskas...

Aš nedarau iš 5 biskvitų tortų, tai kad ir parašytas svoris būtų prie kvadratinių, nepadėtų jums vis tiek. Geriausiai žinosit pati, kokie tortų svoriai tokių aukštų tortų gaunasi.
ant šlapios beze puikiausiai laikysis visos gėlytės. tik reikia jas klijuoti iš karto, kai aptepsite beze. Nors šlapios beze nemoku daryti, darau tik tikrąją , bet manau, kad jos vienodos ta prasme, kad gan greitai ant paviršiaus susiformuoja tokia lengva 'plutelė', kaip padžiovintų makarūnsų prieš kepimą, ir jau tada nelimpa prie jos jokie papuošimai.
Man šlapia beze tikrai greitai neapdžiūna, net parą pabuvus ant torto neapdžiuvus ji man visai, limpa puikiausiai...
Ultika, koks gražus, vasariškas tortukas

Likta, dailūs tortukai.