Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Albe69 @ 2014 11 26, 12:01)
O jeigu ant sudziuvusios jau beze deti koki lasiuka vel geros beze ir tada gelyte lipdyt? g.gif

Jūsų pavyzdžiai labai gražūs.
Dėl 'geros' beze. Aišku, kad šviežiai uždėtas beze lašiukas bus kaip geri klijai.

Aš dariau baltą marshmallow saldainių masę.. prasikeikiau topsecret.gif yra kas moka puikiai.. man jau geriau tada masytė. Nors aišku, kad skaniau marshmallow.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 11 26, 17:32)

Aš dariau baltą marshmallow saldainių masę.. prasikeikiau topsecret.gif yra kas moka puikiai.. man jau geriau tada masytė. Nors aišku, kad skaniau marshmallow.

O tai kas su ja negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 11 26, 18:56)

kas del slapios beze, tai ir pastovejus ji kelias val nebuna tokia kaip tikroji, na reik laaabai gerai ja padaryti tada puse paros pabuvus ji apziuna...o be taciau kartais ir nevisai biggrin.gif geles limpa bet ir slapiuoti gali, jei desit ant ka tik aptepto torto tai pastilazines geles gali ir issiskesti, o ypac drugeliai. Patarciau deti jas gerai isdziovintas ir kuo veliau, kad nebutu staigmenos po to.

Kas del saldainiu mases doh.gif man su ja dirbti nepatiko, bandziau du syk-ir abu ... nebebandau, ji man gumine, bet yra kam patinka tik ji.
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 11 26, 19:56)

su saldainių mase? aš ją kočiojau, ji lipo prie stalo, plyšo. Kai daugiau cukraus pudros daviau, tada pradėjo trupėt biggrin.gif Manau, kad reikia atkalti ranką.. aš jau tingiu su ja vozotis.
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2014 11 26, 22:44)
kas del slapios beze, tai ir pastovejus ji kelias val nebuna tokia kaip tikroji, na reik laaabai gerai ja padaryti tada puse paros pabuvus ji apziuna...o be taciau kartais ir nevisai biggrin.gif geles limpa bet ir slapiuoti gali, jei desit ant ka tik aptepto torto tai pastilazines geles gali ir issiskesti, o ypac drugeliai. Patarciau deti jas gerai isdziovintas ir kuo veliau, kad nebutu staigmenos po to.

na gerai, aš papasakosiu, kaip man gaunasi su tikrąja beze - kai išverdamas cukraus sirupas, ir jis pilamas į šiek tiek paplaktus baltymus ir plakama apie 7 - 8 min..
Pasidarius tokią beze, ją gan greitai reikia naudoti, nes ji pradeda darytis kažkiek korėta. Džiūsta. Prieš beze būtinai visą tortą aptepu sviestiniu kremu. Tada aptepu beze, ir jeigu ką nors kringeliuoju, tai kringeliuoju, arba lipdau gėlytes ar šiaip ką nors. Po kokio pusvalandžio užsideda plutelė. Pirštu palietus - aišku, galima įspausti, įlaužti tą plutelę, bet šiaip jau neteplioja.
Atsakyti
Mergaites man reikia molda- sage.
Gal kas uzsakinejo sita?( man tiktu, nors raso kad veidrofukas cia)
http://ru.aliexpress...1819888326.html

Nesuprantu koks ten dydis toks maziukas parasytas jau padarytos sages? g.gif( raso 2,6 ant 0.3)

Medutis

user posted image

Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif

Bandysiu kaip nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 11 27, 00:54)
na gerai, aš papasakosiu, kaip man gaunasi su tikrąja beze - kai išverdamas cukraus sirupas, ir jis pilamas į šiek tiek paplaktus baltymus ir plakama apie 7 - 8 min..
Pasidarius tokią beze, ją gan greitai reikia naudoti, nes ji pradeda darytis kažkiek korėta. Džiūsta. Prieš beze būtinai visą tortą aptepu sviestiniu kremu. Tada aptepu beze, ir jeigu ką nors kringeliuoju, tai kringeliuoju, arba lipdau gėlytes ar šiaip ką nors. Po kokio pusvalandžio užsideda plutelė. Pirštu palietus - aišku, galima įspausti, įlaužti tą plutelę, bet šiaip jau neteplioja.

as apie slapia kalbejau, o tikrai taip keiteja ir tada viskas, bet ji gera kad netirpina.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2014 11 27, 09:55)

Gal kas uzsakinejo sita?( man tiktu, nors raso kad veidrofukas cia)

tortas tai tikras gražuolis wub.gif

dėl sagės. Visgi ten gal labiau pakabukas, ne sagė? Matau viršuje 'kilputę'. Tai jeigu iš pakabuko daryta forma, tai visai gali būti, kad tokie dydžiai. Gal ten duotas dydis coliais?
Aš mėginau susirast išmatavimus, bet nesėkmingai.. visgi naktis jau, akys pavargę.

QUOTE(ramune.v @ 2014 11 27, 20:22)
as apie slapia kalbejau, o tikrai taip keiteja ir tada viskas, bet ji gera kad netirpina.

ne, beze nekietėja. Žiūriu, kuo daugiau aiškinu, tuo labiau klaidinu. biggrin.gif Papuošus tortą beze, užsideda tokia kaip plutelė, kuri nėra kieta. Bet prie jos nelimpa jau joks papuošimas.
Atsakyti
ulitka, labai gražus tortas
Kokia tyla blink.gif

Pikti paukščiai

user posted image

Medaus biskvitai, citrininis, abrikosinis su konservuotais persikais, apelsinų džemas, 2,3 kg

Chanel

user posted image

Šokoladiniai biskvitai, sirupuoti brendžiu, migdolinis, juodųjų serbentų, pieniško šokolado kremai, 2,176 kg
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 11 28, 17:20)

lažinuos, 2,175 lens.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 11 28, 17:34)
lažinuos, 2,175  lens.gif

Tik nereikia biggrin.gif , 2,176,mano svarstyklių gradacija kas 2 gramai bigsmile.gif
Atneštum kokį tortą parodyti schmoll.gif , labai pasiilgau jie visada su cinkeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 11 28, 23:18)
Atneštum kokį tortą parodyti  schmoll.gif ,  labai pasiilgau jie visada su cinkeliu  biggrin.gif

ačiū ..
nu negaliu atnešti.. realybėj žmonės su manim labai gražiai bendrauja, ir aš gražiai.. biggrin.gif
Atsakyti