QUOTE(Albe69 @ 2014 11 26, 19:56)
O tai kas su ja negerai?
su saldainių mase? aš ją kočiojau, ji lipo prie stalo, plyšo. Kai daugiau cukraus pudros daviau, tada pradėjo trupėt

Manau, kad reikia
atkalti ranką.. aš jau tingiu su ja vozotis.
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2014 11 26, 22:44)
kas del slapios beze, tai ir pastovejus ji kelias val nebuna tokia kaip tikroji, na reik laaabai gerai ja padaryti tada puse paros pabuvus ji apziuna...o be taciau kartais ir nevisai

geles limpa bet ir slapiuoti gali, jei desit ant ka tik aptepto torto tai pastilazines geles gali ir issiskesti, o ypac drugeliai. Patarciau deti jas gerai isdziovintas ir kuo veliau, kad nebutu staigmenos po to.
na gerai, aš papasakosiu, kaip man gaunasi su tikrąja beze - kai išverdamas cukraus sirupas, ir jis pilamas į šiek tiek paplaktus baltymus ir plakama apie 7 - 8 min..
Pasidarius tokią beze, ją gan greitai reikia naudoti, nes ji pradeda darytis kažkiek korėta. Džiūsta. Prieš beze būtinai visą tortą aptepu sviestiniu kremu. Tada aptepu beze, ir jeigu ką nors kringeliuoju, tai kringeliuoju, arba lipdau gėlytes ar šiaip ką nors. Po kokio pusvalandžio užsideda plutelė. Pirštu palietus - aišku, galima įspausti, įlaužti tą plutelę, bet šiaip jau neteplioja.