geras.. negalvojau, kad tos glazūros tokios skystos..

QUOTE(O-RE-AR @ 2014 10 21, 11:07)
''Rafaelo'' bei ''Sokoladinis su varske kremu,zele ir vysniom''(kurio neatsieme uzsakove
)

labai grazus,

QUOTE(viliuosi @ 2014 10 21, 18:07)
Grazu

QUOTE(Elentari @ 2014 10 21, 21:02)
Jei karštą piltum, taip ir atsitiktų. O pilant tiesiai ant biskvito, dalis gali susigerti į jį, nes juk biskvitas akytas, ir liks nelygus tortas, teko man patirti ir tai. Aš glaistau tik ant kremu aptepto torto, man gerokai dailiau gaunasi, ir ramu, kad stingstant nesulauksiu "siurprizo".
Cia pyliau glazura tiesiai ant torto, be jokio kremo , sonai tikrai nelygiai gavosi,neturiu kitos foto, kad labiau sonai matytusi.

QUOTE(ramune.v @ 2014 10 19, 22:14)
Labai grazus tortukas , su masos paveiksliuku

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 10 20, 18:00)
2,2kg, varškinis su bananais. Nesusidraugauju niekaip su raidėmis

Pagalvele grazi

O sios raides, kaip pastave, man nepatinka, nemegstu su jom dirbti, guli stalciuje ir dulka

Superines raides, kurios pacios iskrenta is formeliu, taip lengva su jom dirbti, tiesiog pasaka

QUOTE(viliuosi @ 2014 10 21, 18:07)
Labai grazus tortukas, toks nematytas

QUOTE(amorosa @ 2014 10 21, 22:37)
labai grazus,
Tikrai, ka tokiu atveju daryt
Grazu
tik grindys tikrai vaizda gadina
Cia pyliau glazura tiesiai ant torto, be jokio kremo , sonai tikrai nelygiai gavosi,neturiu kitos foto, kad labiau sonai matytusi.

Grazu

Grazus tortukas, toks naturalus, tie sonai neligus labai patinka

O del fono vaizdo, tai man baisiai negrazu, kai fotografoja, ant sulamdytos paklodes ar stalteses, ir dar buna taip padeda biliekaip

Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 10 21, 11:07)
Gaila, kad tokiu uzsakovu pasitaiko, reik butinai uzstata imti

Labai aciu visoms uz pagyras

QUOTE(amorosa @ 2014 10 21, 23:37)
Grazu
tik grindys tikrai vaizda gadina

Ačiū. Ir vėl tos grindys

Cola 777 ačiū

Viliuosi, man irgi grindys nemaišo
, tik tortuką norėčiau iš arčiau apžiūrėti, labai jau dailus "išmanusis", tik detalių nesimato
Tvarkingas kaip visada tortukas

Merginos, kur perkat kartonines dezutes tortams vilniuje? Mazais kiekiais reikia kad pardavinetu, nes man reik tik vienos

QUOTE(AIRA @ 2014 10 22, 13:04)
Viliuosi, man irgi grindys nemaišo
, tik tortuką norėčiau iš arčiau apžiūrėti, labai jau dailus "išmanusis", tik detalių nesimato
Tvarkingas kaip visada tortukas 

Ačiū

sveikos:-) esu pradedancioji tortu kepime. Noriu paklausti ar pries puosiant torta plykytu svietiniu kremu reikia ji aptept paprastu sviestiniu kremu? T.y. Nepuost tiesiai ant biskvito? Ar puost?
Ir dar. Man niekur neatidaro bananinio torto recepto,padekit:-) busiu be galo dekinga:-)
Ir dar. Man niekur neatidaro bananinio torto recepto,padekit:-) busiu be galo dekinga:-)
QUOTE(zingeidi @ 2014 10 22, 21:29)
sveikos:-) esu pradedancioji tortu kepime. Noriu paklausti ar pries puosiant torta plykytu svietiniu kremu reikia ji aptept paprastu sviestiniu kremu? T.y. Nepuost tiesiai ant biskvito? Ar puost?
jūs apie tailandietišką bananų tortą, ar kokį kitą? Pagooglinti nebandėt?
QUOTE(raima.ma @ 2014 10 23, 12:45)
jūs apie tailandietišką bananų tortą, ar kokį kitą?
tikriausiai...daug kas ji kepa ir salia buna parasyta bananinis tortas:-)
QUOTE(zingeidi @ 2014 10 22, 21:29)
http://www.supermama...?...8123&st=468 470postas