Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

geras.. negalvojau, kad tos glazūros tokios skystos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 10 21, 11:07)
''Rafaelo'' bei ''Sokoladinis su varske kremu,zele ir vysniom''(kurio neatsieme uzsakove  unsure.gif )

labai grazus, wub.gif Tikrai, ka tokiu atveju daryt g.gif

QUOTE(viliuosi @ 2014 10 21, 18:07)
Įdėsiu ir aš vieną  4u.gif
Jogurtinis 2,5 kg. Pastiliažas.

Grazu wub.gif tik grindys tikrai vaizda gadina

QUOTE(Elentari @ 2014 10 21, 21:02)
Jei karštą piltum, taip ir atsitiktų. O pilant tiesiai ant biskvito, dalis gali susigerti į jį, nes juk biskvitas akytas, ir liks nelygus tortas, teko man patirti ir tai. Aš glaistau tik ant kremu aptepto torto, man gerokai dailiau gaunasi, ir ramu, kad stingstant nesulauksiu "siurprizo".

Cia pyliau glazura tiesiai ant torto, be jokio kremo , sonai tikrai nelygiai gavosi,neturiu kitos foto, kad labiau sonai matytusi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 10 19, 22:14)

Labai grazus tortukas , su masos paveiksliuku thumbup.gif

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2014 10 20, 18:00)
2,2kg, varškinis su bananais. Nesusidraugauju niekaip su raidėmis  doh.gif

Pagalvele grazi wub.gif o popierius nelabai, truksta skyles viduje, ir popieriaus rasto ax.gif
O sios raides, kaip pastave, man nepatinka, nemegstu su jom dirbti, guli stalciuje ir dulka biggrin.gif
Superines raides, kurios pacios iskrenta is formeliu, taip lengva su jom dirbti, tiesiog pasaka thumbup.gif

QUOTE(viliuosi @ 2014 10 21, 18:07)

Labai grazus tortukas, toks nematytas thumbup.gif ir grindys man patinka, toks riskesnis fonas thumbup.gif bet tik noreciau ta foto apkirpti aplinkui, kur per daug tustumos, na nereikalingas tas tuscias plotas, pamatysi kad bus daug graziau ax.gif

QUOTE(amorosa @ 2014 10 21, 22:37)
labai grazus, wub.gif Tikrai, ka tokiu atveju daryt  g.gif
Grazu  wub.gif tik grindys tikrai vaizda gadina
Cia pyliau glazura tiesiai ant torto, be jokio kremo , sonai tikrai nelygiai gavosi,neturiu kitos foto, kad labiau sonai matytusi.

Grazus tortukas, toks naturalus, tie sonai neligus labai patinka wub.gif , man daug graziau nei ligus buna (nes jie primena parduotuvinius), nors ir su ligiais labai grazu, bet naturaliai man daug geriau.

O del fono vaizdo, tai man baisiai negrazu, kai fotografoja, ant sulamdytos paklodes ar stalteses, ir dar buna taip padeda biliekaip doh.gif tai vaizdas nekoks verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 10 21, 11:07)

Gaila, kad tokiu uzsakovu pasitaiko, reik butinai uzstata imti ax.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2014 10 21, 23:37)
Grazu  wub.gif tik grindys tikrai vaizda gadina

Ačiū. Ir vėl tos grindys doh.gif Bet man pačiai jos nemaišo biggrin.gif

Cola 777 ačiū 4u.gif Na va nors kam grindys nemaišo biggrin.gif (išskyrus mane biggrin.gif ). Dėl laisvos vietos jūs teisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuosi: 22 spalio 2014 - 09:35
Viliuosi, man irgi grindys nemaišo tongue.gif , tik tortuką norėčiau iš arčiau apžiūrėti, labai jau dailus "išmanusis", tik detalių nesimato blush2.gif Tvarkingas kaip visada tortukas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kur perkat kartonines dezutes tortams vilniuje? Mazais kiekiais reikia kad pardavinetu, nes man reik tik vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 10 22, 13:04)
Viliuosi, man irgi grindys nemaišo  tongue.gif , tik tortuką norėčiau iš arčiau apžiūrėti, labai jau dailus "išmanusis", tik detalių nesimato  blush2.gif Tvarkingas kaip visada tortukas  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos:-) esu pradedancioji tortu kepime. Noriu paklausti ar pries puosiant torta plykytu svietiniu kremu reikia ji aptept paprastu sviestiniu kremu? T.y. Nepuost tiesiai ant biskvito? Ar puost?
Ir dar. Man niekur neatidaro bananinio torto recepto,padekit:-) busiu be galo dekinga:-)
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2014 10 22, 21:29)
sveikos:-) esu pradedancioji tortu kepime. Noriu paklausti ar pries  puosiant torta plykytu svietiniu kremu reikia ji aptept paprastu sviestiniu kremu? T.y. Nepuost tiesiai ant biskvito? Ar puost?
Ir dar. Man niekur neatidaro bananinio torto recepto,padekit:-) busiu be galo dekinga:-)

jūs apie tailandietišką bananų tortą, ar kokį kitą? Pagooglinti nebandėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 23 spalio 2014 - 12:05
QUOTE(raima.ma @ 2014 10 23, 12:45)
jūs apie tailandietišką bananų tortą, ar kokį kitą?

tikriausiai...daug kas ji kepa ir salia buna parasyta bananinis tortas:-)
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2014 10 22, 21:29)

http://www.supermama...?...8123&st=468 470postas 4u.gif nežinau ar apie šį, bet gal tiks ax.gif o čia tas "tailandietiškų" bananų tortas http://kristi.erdves.../bananinis.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 23 spalio 2014 - 11:56