QUOTE(tedija @ 2015 01 10, 00:22)
grazus tie jusu darbeliai, daug darbo ideta ir jei nenustosit praktikuotis visa bus ok.
Su praktika viskas juk, cia ka matot tai didzioji dalis kepeju turi keliu metu praktika ir kepa ne po 1 tortuka i men. Kai tiek padarysit - pamatysit progresa

o jis su kiekvienu gaminuku ateina.
mase jei gerai padaryta netruksta, ji elastinga. Jei loimpa dedat ne pudra o krakmola, jei sunku minkyt, per kieta pakaitinat vos vos mikrobangineje atsileis, tik nepamirskit jei dazna ta pati gabaliuka kaitinsit jis vis labiau greiciau kietes ir dzius.
As naudoju Tuperware padekla ir kocela, tai krakmolo man beveik nereik kociojant-nelimpa, bet tai is dalies gal irgi praktika.
del nelygiu biskvitu-jei juos kepat po 1 tai iskeptus ir pravesusius susidekit viena ant kito bus matyt ar skirias, jei taip galit apipjauti didesnius pagal maziausia, arba ta maziausia deti i viduriuka, as virsuj visad pasilieku pati lygiausia o apaciai kiek storesni, nes jis dazniausiai permirksta nuo viso torto. Jei virsutinis ir apatinis bus vienodi tai issilyginsit viduri pagal juos.
Del sviestinio, naudoju sviestas+pudra. Sviestas buna ne kambario temperaturos o pasildytas bet neislydytas-isplaku, dedu pudra, isplaku, jei sunkiai tepas, velias pasildau kelias sek. Tepu paprastai staliniu peiliu, nenaudoju jokiu imantriu menteliu-man taip patogu. Tiesiog sviestinis turi buti minkstas, ji teptik per pora kartu plonai-uztepet lygiai, i saldytuva, sustingo vel tepat, vel i saldytuva, o tada pries dengiant isimat kad vos atsiltu nes mase tures prilipti.
mase turi buti minksta elastinga, kitaip vargas bus.
Kvailu klausimu nebuna, tik bijojimas juos uzduoti. Visos cia mes nemokejom ir klausinejom, gerai kad buvo kas atsake ir mokino-ACIU JOMS

SEKMES