Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu labai,kad atsaket thumbup.gif ,taip ir maniau,nes balta normaliai,o nudazyta sakes doh.gif
gerai,kad sau dariau.Vaikam labai avuko Fono(kaip mano vaikai sako) reikejo,nu tai galvoju pameginsiu padaryt kaip turi but spalva juoda.Na tai sunkus atvejis buvo doh.gif
Atsakyti
Norint juodą spalvą išgauti, kiek miltelinių dažų dedat į želatiną?
Atsakyti
sveikos,
gal galetumete pasidalinti kaip galeciau padaryti serksna ant papuosimu padarytu is cukraus mases? pvz ant sermuksniu, ant klevo lapu. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakeee @ 2015 01 12, 21:44)
sveikos,
gal galetumete pasidalinti kaip galeciau padaryti serksna ant papuosimu padarytu is cukraus mases? pvz ant sermuksniu, ant klevo lapu. aciu  4u.gif

per sieteli barstoma cukraus pudra smile.gif pries tai per tas vietas vos brukstelkit dregnu (ne slapiu nes tirpins) sepeteliu arba tiesiog luktelti kol ant stalo kiek palikto torto mase taps lipni ir tada barstyti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rasaru @ 2015 01 12, 01:05)
Norint juodą spalvą išgauti, kiek miltelinių dažų dedat į želatiną?

milteliniu nenaudoju, naudoju tik gelinius masei dazyti, MAN miltukai tinka seseliavimui kitur ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 12 sausio 2015 - 23:02
Tai gelinių (juodų) tubūt kelių "lašų" pakaks? Man tiktų ir pilka, pilies sienoms. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(rasaru @ 2015 01 13, 02:43)
Tai gelinių (juodų) tubūt kelių "lašų" pakaks? Man tiktų ir pilka, pilies sienoms. Ačiū.

senom tai gerai, jej ir trukineti prades, tai netaip baisu, as dedavau 2-3 stambus lasus, bet man iseina tamsiai pilka, juodos nemoku isgauti, tai dabar perku gatava mase, ir galvos nesuku thumbup.gif
Atsakyti
Kurį kremą vis dėlto patartumėt rinktis keksiukams, jei gaminant iš vakaro. Ant kremo bus pastilažinių puošimų.. beze? Balto šokolado ganašą? Maskarponės su grietinėle?
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 01 14, 15:29)
Kurį kremą vis dėlto patartumėt rinktis keksiukams, jei gaminant iš vakaro. Ant kremo bus pastilažinių puošimų.. beze? Balto šokolado ganašą? Maskarponės su grietinėle?

as beze smile.gif kiti du man ta paciu d. skaniau. be to zmones daznai keksiuku nelaiko saldytuve o palieka ant stalo pernakt ar per visa baliu nuo ryto iki nakties-tipo kremai negenda doh.gif su beze tada zyyymiai geriau.
Atsakyti
Ačiū. Taip ir įtariau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ar pirktinę juodą masę ilgai galima laikyti ? Niekad nesu pirkus , ir nezinau kaip su laikymu atidaryto pakelio g.gif
Atsakyti
Aš lipnia juosta užklijuoju praplėštą pakuotę ir į užsegamą maišiuką dedu. Ilgai nedžiūna taip.
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2015 01 16, 07:32)
Sveikutes  4u.gif  ar pirktinę juodą masę ilgai galima laikyti ? Niekad nesu pirkus , ir nezinau kaip su laikymu atidaryto pakelio  g.gif

As laikau saldymo kameroje. Nieko jai nenutinka, tik kai reikia naudoti pries para issiimu ir padedu kad susiltu kambario temp. ko nesunaudoju vel i kamera. Kazkada laikiau maiselyje , tai pastebejau ,kad ji tokia megstanti dziuti, kai praplesi pakuote.Kartais buna kad is nusipirktos pakuotes terekia tik nedidelio gabalelio mases, o kita karta tokia paca spalva naudosiu gal po keliu men, vat tik su dazytu pastilazu sunkiau , nes pradeda trupeti, tada arba metu lauk arba tokiu atveju ir gelbeja saldiklis.Cia as taip darau , gal kitos kitka patars
Atsakyti