Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimaičiai

Mes turim Peg perego sketuka Plico matic. Tik musiskis jau kokiu 10 metu senumo  ko gero  ;D Gavom beveik uz dyka, taigi neklausem  :D Bet tikrai labai geras vezimelis, turi gulima, sedima ir dar 2 tarpines padetis, taigi mano maze jame lauke miegodavo labai patenkinta. Miegotu ir dabar, bet jau kojos nebetelpa  :D Vezimelis lengvas, be to greitai susilanksto, uzima mazai vietos masinoj. Ypac palyginus su musu universaliu lenkisku su traktoriniais ratais [smiley=smiley3.gif] O isivaizduoju, kokie turetu but nauji Peg perego modeliai... Na, bet ir musiskis dar vaziuoja  ;) tik ratukai jau issiklibine, butinai uzfiksuot priekinius reikia, nes kitaip tiesiai nepavaziuosi. Taigi jau Renax rase, bet as pasikartosiu- gerai apziurekit ratukus, jei pirksit naudota  [smiley=taip.gif] O siaip manau, kad jau geriau pirkt naudota tokio tipo vezimeli (su kieta nugarele, padetimis), negu nauja ta kur tik medziaga pakabinta.

Saule, o jums is savo patirties noreciau patarti: neverta jau pirkt brangaus vezimelio, juk vaikuciui jau metai. Jis vistiek jau neilgai nores miegot lauke, na, bent jau maniske nebemiega. Pamatysi, vasara nores lakstyt- vezime ir priristo nebeislaikysi. Taigi vezimelio reikes tik kur toliau vaziuojant. Todel, mano nuomone, jums uztektu ir paties paprasciausio. Lengviau bus paskui maziu begiojanti vezima tampyt  ;)
Atsakyti
Norejau paklausti del tu paciu Peg Perego - ten remai paprastai su nesisukiojanciais ratais - ar patogu naudoti sportine dali, kai ratukai nesisukioja? Kazkaip su lopsiu tai man lyg ir iprastai atrodo - eini kaip su tanku rolleyes.gif O vat su sportine dalimi, mamytes, kurios turite patirties - ar ne per daug vargina per mazas manevringumas 'ant posukiu'???
Atsakyti
As turiu peg-perego Culla labai patenkinta nors sumokejau gana daug tik uz lopsi. Mano vezimelis turi vasarini varianta ir siltom dienom buvo nuostabu vaikas neprakeitavo, dabar uzdejom ant virsaus tokia apsauga tai leliukui silta , didelis lopsis. I poliklinika einam su jo miega vaikas ir patenkintas ir saugus.Susideda ir nusiima lengvai zodziu patenkinta atlaikis dar vienam ar net dar vienam.
Atsakyti
Acne, as turiu Peg Perego. Maniskis 2002 metu su lopsiu ir sportiniu variantu. Geresnio ne neieskociau, nors pradzioje buvo sunku skirtis su pinigeliais. Mes tikrai labai daug keliaujame, tas vargsas vezimas jau tiek kartu skraides (o ten su jais elgiasi ne ka geriau nei su lagaminais sad.gif ), kad siaip pigus jau butu neatlaikes, o musu vis dar kaip naujas. Su juo kaip su tanku - ir per pusnis, ir per purva, ir per kopas. Beja, o kam tau tas isimamas lopsys? Juk vaika i poliklinika vesi su masina, ar ne? Tai turesi ir kedute, su kuria labai patogu nusinesti, zymiai patogiau nei su ta nesykle. Beja, musu pirmas variantas ir buvo pigus lenkiskas, aciu Dievui po menesio ji siaip ne taip 'iskisome' uz puse kainos, jis buvo su isimamu lopsiu, ziauriai nepatogus ir saltas (dukra gimusi rudeni, tad po menesio as i ta isimama lopsi vos ipakuodavau, o dabar musu juk zieminukai). Zodziu, as visom keturiom uz supama lospsi, kokios firmos jis bebutu. Tik aisku, turiu paskaiciuoti visus 'uz' ir 'pries', pvz ar ruosiesi su mazyliu buti ilgai lauke, ar tau to vezimelio prireiks tik isimesti i masina ir kur nors nuvaziuoti. Lopsi i sportini varianta mes pakeitem 8-ta men., kai jau dukra galejo pakankamai gerai sedeti.
Atsakyti
Peg Perego super thumbup.gif
Dar vienas privalumas palyginus su kitais universalais jie labai lengvai stumiasi...o pravaziuoja kaip tankas...
Mes turim lopsi ir sportini varianta uzsidedama ant tu paciu ratu..tai super...mano mazoji ir atsisedo pirmiausia vezime...Be to rubuiliukai kudikiukai tokiam vezime tikrai neperkais, nes juose yra vedinimo sistema.
Turim ir vezimuka sketuka...Ji naudojutik tad, kai nieks negali padet issinest i lauka Peg Perego, nes gyvenu 5 aukste, e lifto...tai su maze ji panest butu tikrai sunkoka...Nors mano vyriskis tai uzsinesa...\
Pirkit...tikrai neapsiriksit thumbup.gif
Atsakyti
Na, stai, parasysiu savo pastebejimus apie musu nauja vezimuka. ax.gif Vakar labai ilgai visur gastroliavom, puse nakties baliuje dalyvavom, taigi visas PlicoP3 funkcijas isbandem. Labai intensyviai ieskojau trukumas, nes kaip zinoma, nebuna visiskai idealaus sketuko. Kad ir mamai 100% thumbup.gif ir leliui thumbup.gif nesvarbu kiek jis bekainuotu.
Taigi. Kai vaksciojom vakar prie kauno mariu, labai sunkiai man sekesi uzvazinet ant aukstesniu bordiuru... Nezinau, aisku kaip ten su kitokiu firmu sketukais, bet palyginus su anksciau turetu bebeConfort Trophy - zymiai sunkiau. 4u.gif
Nai tiek kol kas tu trukumu, privalumu, aisku daug daugiau smile.gif Vakare buvome baliuje bare, tai negalejom atsidziaugt nauju karietuku thumbup.gif , susilanksto ir issilanksto praktiskai viena ranka, manevringas, lengvas. Mazoji princese ir pati vezimuka pastumde, ir po visa bara jame pakeliavo, is pramiegojo visokiomis pozomis apie 3 valandas.
Vnz, tfu, tfu, tfu labai as patenkinta ax.gif Vis laikas nuo laiku pasitraukdavau toliau nuo vyro su vezimu ir ziurejau kaip graziai atrodo, koks dizainas!!! biggrin.gif biggrin.gif clap.gif
Na ir pasigiriau rolleyes.gif
Nuotrauka veliau idesiu cool.gif Dar nufotkint reikia...
Atsakyti
Sveikos,
o aš turiu Peg Perego Pramette.

Ir neįsivaizduoju geresnio vežimuko...

Tai universalas: lopšys toks pasidaro iš atsilenkiamų storų vežimo dalių (net nežinau kaip paaiškinti... na, bet vis dėlto), vasarą- idealu, nes nekaršta tokiame lopšyje, žiemą- ant viršaus segasi šiltas apklotas- viršus.
Atlenkus atkaltę- vežimukas pasidaro sėdimas, kurio nugarėlė reguliuojama (išsitiesia visiškai ir didesnis mažylis gali miegoti).

Bet svarbiausias privalumas šio vežimėlio- jis susilanksto kaip skėtukas ir sveria TIK 8 kg.

Sulankstytą galima nešti kaip krepšį- yra tam skirta rankena.

Kartu pirkau ir autokėdutę- Peg Perego Prima Vaggio, kuris užsifiksuoja ant vežimo.

Žodžiu- lengvas, funkcionalus, kokybiškas ir gražus.

Tiesa, brangokas. Bet jeigu galite įsigyti už panašią kainą- siūlau rinktis būtent tokį.

P.S. Idealus, kai kūdikis gimsta pavasarį- vasarą.

user posted image
Atsakyti
Iškilo klausimas kokiom funkcijom skiriasi PerPerego Plico ir Chicco Ct 0.1 vežimukai? Ar tik kitas gamintojas, o modelis panašus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2006 01 11, 20:06)
Iškilo klausimas kokiom funkcijom skiriasi PerPerego Plico ir Chicco Ct 0.1 vežimukai? Ar tik kitas gamintojas, o modelis panašus  g.gif


Skiriasi kad chicco turi reguliuojamus amortizatorius , daugiau tokiu esminiu nelabai ir yra .
Kas nori ABC desingo galiu padovanoti 30 % nuolaida smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?showtopic=3844
Sena tema...
Tęsiam svarstymus toliau blush2.gif
Parduotuvėje apžiūrėjauPEG PEREGO PLIKO P3
Visai patiko... Nors ratai neperdidžiausi, bet ir nemaži...
Plius galima deti autokedutę ir lopšį...
user posted image
user posted image
Kaip jis jums?
Gal kas turit ir galit pasidalinti patirtimi blush2.gif
Atsakyti
Mano sesė tokį turi tai labai, labai patenkinta 4u.gif Na kad manevringas labai tai ir aš galiu patvirtinti, labai lengvai važiuoja, o ratukai ne tokie jau ir maži, bentjau ji sakė tame blogybės tikrai neįžvelgia. smile.gif O šiaip lengvas, sudėjus mažai vietos užima, o lopšys labai geras, dar atsilenkia tokios kojytės, tai ji pas mane į svečius kai ateidavo tai be ratų tą lopšį sau pasistato tas kojeles atlenkus ir leliukui ten labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Peg-Perego galite nusipirkti is www.ebay.com tiesiog suvede i paieskos langeli firmos pavadinima arba peg-perego stroller ir issirinke kategorija "baby" ar "baby products". O is vezimu rekomenduociau arba Venezia modeli, arba AT4 - jo ir ratai dideli, tik palyginti daug sveria ir tilps tik i dzipo bagazine. Pliko yra lengvas, bet nestabilus, visas kazkoks drebantis. Nezinau, cia mano asmenine nuomone.
Atsakyti