Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimaičiai

QUOTE(happy @ 2007 01 30, 00:05)
na mes kazkur iki 2 mettu naudojom,o veliau is vezimo isikraustem  g.gif , nors siaip tai naudingiau gera didely silta voka nusipirkt,nei ta uzklota-silumos is joe nedaug  schmoll.gif

Pritariu 100%. Prie pliko P3 priderinau superini RedCastle firmos voka/ uzklota, tvirtinasi prie dirzu, vaikui iki 3 metu galima naudoti, tai sauniai issivertem saltu oru smile.gif
Atsakyti
turiu klausimą, ar man taip atrodo, ar ištikrujų taip yra: peg perego plico p3 completo beveik neturi jokios amortizacijos, ben palyginus su sportiniais ar lopšiniais vežimais. Turėja lietuvišką tututį, tai galvojai, kad ten blogi amortizatoriai, bet su plico p3 dar blogesne situacija. O gal čia tik mano vezimas toks?
Atsakyti
QUOTE(Kia @ 2007 03 08, 00:38)
turiu klausimą, ar man taip atrodo, ar ištikrujų taip yra: peg perego plico p3 completo beveik neturi jokios amortizacijos, ben palyginus su sportiniais ar lopšiniais vežimais. Turėja lietuvišką tututį, tai galvojai, kad ten blogi amortizatoriai, bet su plico p3 dar blogesne situacija. O gal čia tik mano vezimas toks?

Nu nemačiau nei vieno skėtuko ar sportinuko su tokia amortizacija, kaip senovinių lopšinių g.gif O jų visų amortizacija beveik tokia pati ax.gif kiek turėjau vežimų, tai pliko gal net normaliausia (išskyrus universalą, kurio amortizacija tik atrodė geresnė dėl didelių ratų cool.gif ) tongue.gif Dar kaip kas supranta tą amortizaciją, kiekviena norime, kad vaikutį vežtų kaip ant pūkų, bet gal tokio vežimo dar niekas nesukūrė mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip amortizacija dar labai priklauso nuo ratuku dydzio, kuo ratukai mazesni , tuo labiau jauciasi duobes ir nelygumai. Cia is patirties tokia isvada padariau lotuliukas.gif Man rodos kad sketuko su geresne amortizacija sunkiai rasit, bent jau mes toki turim ir laaabai dziaugiames, nors visai leliuko as su juo nevezciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2007 02 08, 13:59)
O kas matet gyvai centro completo, kazi lyginant su pliko p3 amortizacija? unsure.gif Remo tvirtumas tai manau dar ir nuo istisos rankenos priklauso, nes vis tvirciau viskas susieina  lotuliukas.gif ir gal tada tik taip atrodo  ax.gif kaip gaila, kad neturiu galimybes gyvai paziuret centro  verysad.gif pliko esu maciusi, tai man jis  thumbup.gif

Taip ir neradau atsakymu i cia parasytus klausimukus blush2.gif

Tikriausiai niekas neturit Cento completo g.gif visi kazkaip tik Pliko P3 perka.
O man centro labiau patiko ziurint tinklapyje, uzsimaniau jo. Bet kai tokia kaina blush2.gif tai bijau pirkt, kai niekas neperka blush2.gif Gal blogi, nepatogus.

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2007 03 08, 21:08)
Taip ir neradau atsakymu i cia parasytus klausimukus  blush2.gif

Tikriausiai niekas neturit Cento completo  g.gif  visi kazkaip tik Pliko P3 perka.
O man centro labiau patiko ziurint tinklapyje, uzsimaniau jo. Bet kai tokia kaina  blush2.gif  tai bijau pirkt, kai niekas neperka  blush2.gif  Gal blogi, nepatogus.

Nu as irgi pries pirkdama Pliko p3 ilgai susirasinejau su pardaveja, gilinausi, ka cia man geriau isigyt ar centro, ar pliko, ir ji man patare pliko. Buvau nuvaziavus ir Kotrynoj, pabandyt, kuo vizualiai skiriasi. Kiek pamenu Centro galiniai ratukai siek tiek didesni ir nedvigubi, beje jis siek tiek sunkesnis. Ir susilanksto kaip knyga, o p3 - kaip sketukas. Man atrodo jo ir spalvu maziau buvo, o gal is vis man patinkancios nebuvo, tai labai greitai apsisprendem tada kuri pirkt. mirksiukas.gif
Paskambink i Kotryna ir paklausk, arba nuvaziuok ir vietoj viska issiaiskinsi.
Atsakyti
Labai įsimylėjau pliko p3, bet vat bėda, gal kas galit pasakyti, kokie reikalai su ratukų išklibimu? ar greitai išklimbsta, o gal jie stebuklingi ir visai neišklimba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2007 03 13, 19:36)
Labai įsimylėjau pliko p3, bet vat bėda, gal kas galit pasakyti, kokie reikalai su ratukų išklibimu? ar greitai išklimbsta, o gal jie stebuklingi ir visai neišklimba  bigsmile.gif

Mes važinėjom su PPPP3 gerus metus ir intensyviai - nepasakyčiau, kad ratai išklibo g.gif . Žinoma, nėra kaip nauji, bet tikrai nei išklypo, nei išklibo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 13, 21:56)
Mes važinėjom su PPPP3 gerus metus ir intensyviai - nepasakyčiau, kad ratai išklibo g.gif . Žinoma, nėra kaip nauji, bet tikrai nei išklypo, nei išklibo 4u.gif

Mes trečius metus važinėjam, nieko neisklibo. Jei ieškot skėtuko tai tik PLIKO thumbup.gif (Tuoj eisiu i Kotryna nuolaidų kaulyt už reklamą biggrin.gif ). Na tikrai liuks vežimas, beje ir kiti modeliai geri šios firmos - lopšiniai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės. Vis neapsisprendžiu kokį vežimą pirkti g.gif Gal kuri žinot kuo skiriasi peg perego pliko P3 2006 ir 2007 metų modeliai. Ar tik spalvom ar dar kuo nors? Dar domina ar daug prastesnis PPPP3 classico už PPPP3 completo, ar labai reikia to užkloto kojoms, kurį turi completo, ar galima pritaikyti kokį miegmaišį ir pirkti pigesnį variantą? Ar PPPP3 2006 metų modelyje atsidaro buomelis? Peg perego tinklapyje surašyti ko gero išoriniai vežimų išmatavimai, gal kuri galėtų pamatuoti sėdynės ilgį ir plotį viduje, domina kiek ten vietos vaikučiui būtų sėdėti ir gulėti.
Būsiu labai dėkinga už atsakymus oro_buckis.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Forgete,2007 03 01, 00:18]
Na visada protektoriai reikalingi, kodel masinom reikalingos ziemines padangos su gerais protektoriais?

Masinom gal ir reikalingi protektoriai , bet juk cia ne masina mirksiukas.gif
Turim jau 2007 metu prega thumbup.gif ash ji isimylejau wub.gif neuzkliuvo man tie ratai visai, puikiai visur pravaziuojame biggrin.gif Man daug svarbesnis dalykas atrodo ne protektoriai, bet kaip ir rashe kia, amortizacija smile.gif butent del jos nepirkau plico naujagimui, o vazinejome su senesniu peg perego lopshiniu vezimu ir tik kai jau atsirado poreikis prsikelti i skietuka, pirkome prega thumbup.gif Maksimka taip pat rashe kad kuo mazesni ratukai, tuo prastesne amortizacija ir labiau jauciamos visos duobes, o mazuliukai naujagymiai tokie jautrus wub.gif , man nelabai smagu butu ji veziuoti su tokiais ratukais mishko takeliais unsure.gif ypac vasara, nes ziema daug visokiu kaldru, gal sushvelnina ta kratyma. Bet gal cia problema manyje, kitos vezioja ir nieko biggrin.gif
Shiaip tai tikrai keista kodel nebeganima tokius minkshtus vezimelius kaip anksciau g.gif , jame vaikeli ir pasupti galima jei reikia, vaziuoja tikrai labai minkshtai , ant visu nelygumu lengvai susvyruoja ir tiek thumbup.gif Tiesa jo ratai irgi lygus visishkai ir pukiai vaziuoja pro smeli, sniega ir pan. Lyginant abu vzimelius, ta maziukui rinkciausi tik normaliais ratais lopshini. Jis ir lengvesnis bendroj sumoj paemus isheina ax.gif Senesnio svoris vaziuokles kartu su lopshiu tik 10 kg, galima kartu su vaikeliu i lauka neshtis, o plicas sveria 8, plius dar lopshys 5 kg, tai benrdoj sumoj 13 gaunasi unsure.gif Na maziuko be lopshio tai tikrai jau neveziociau unsure.gif
Na bet cia tik mano nuomone, gal kam nors pades apsispresti 4u.gif
[quote=Kia,2007 03 08, 00:38]
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2007 03 16, 11:04)
Sveikos, mamytės. Vis neapsisprendžiu kokį vežimą pirkti  g.gif Gal kuri žinot kuo skiriasi peg perego pliko P3 2006 ir 2007 metų modeliai. Ar tik spalvom ar dar kuo nors? Dar domina ar daug prastesnis PPPP3 classico už PPPP3 completo, ar labai reikia to užkloto kojoms, kurį turi completo, ar galima pritaikyti kokį miegmaišį ir pirkti pigesnį variantą? Ar PPPP3 2006 metų modelyje atsidaro buomelis? Peg perego tinklapyje surašyti ko gero išoriniai vežimų išmatavimai, gal kuri galėtų pamatuoti sėdynės ilgį ir plotį viduje, domina kiek ten vietos vaikučiui būtų sėdėti ir gulėti.
Būsiu labai dėkinga už atsakymus oro_buckis.gif  4u.gif

Vezimai skiriasi spalva, ratais, 2007m - lygus, be jokiu iskilimu, gal dar kas nors.. O buomelis pas abu yra. Jei tu nori suzinoti konkreciai visas smulkmenas, geriausia yra kreiptis i kokia Kotryna arba paklausk tu, kur skelbiu.lt parduoda. Man viska labai gerai isasiskino, kai pirkau.
O uzklotas nera labai siltas, ziema tikrai neuztenka tik jo. As dabar naudoju silta vilnoni vokeli, o vasarai sakiau reiks irgi ka nors panasaus sugalvot. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyte: 17 kovo 2007 - 19:05