[quote=Forgete,2007 03 01, 00:18]
Na visada protektoriai reikalingi, kodel masinom reikalingos ziemines padangos su gerais protektoriais?
Masinom gal ir reikalingi protektoriai , bet juk cia ne masina
Turim jau 2007 metu prega

ash ji isimylejau

neuzkliuvo man tie ratai visai, puikiai visur pravaziuojame

Man daug svarbesnis dalykas atrodo ne protektoriai, bet kaip ir rashe
kia, amortizacija

butent del jos nepirkau plico naujagimui, o vazinejome su senesniu peg perego lopshiniu vezimu ir tik kai jau atsirado poreikis prsikelti i skietuka, pirkome prega
Maksimka taip pat rashe kad kuo mazesni ratukai, tuo prastesne amortizacija ir labiau jauciamos visos duobes, o mazuliukai naujagymiai tokie jautrus

, man nelabai smagu butu ji veziuoti su tokiais ratukais mishko takeliais

ypac vasara, nes ziema daug visokiu kaldru, gal sushvelnina ta kratyma. Bet gal cia problema manyje, kitos vezioja ir nieko
Shiaip tai tikrai keista kodel nebeganima tokius minkshtus vezimelius kaip anksciau

, jame vaikeli ir pasupti galima jei reikia, vaziuoja tikrai labai minkshtai , ant visu nelygumu lengvai susvyruoja ir tiek

Tiesa jo ratai irgi lygus visishkai ir pukiai vaziuoja pro smeli, sniega ir pan. Lyginant abu vzimelius, ta maziukui rinkciausi tik normaliais ratais lopshini. Jis ir lengvesnis bendroj sumoj paemus isheina

Senesnio svoris vaziuokles kartu su lopshiu tik 10 kg, galima kartu su vaikeliu i lauka neshtis, o plicas sveria 8, plius dar lopshys 5 kg, tai benrdoj sumoj 13 gaunasi

Na maziuko be lopshio tai tikrai jau neveziociau
Na bet cia tik mano nuomone, gal kam nors pades apsispresti
[quote=Kia,2007 03 08, 00:38]
turiu klausimą, ar man taip atrodo, ar ištikrujų taip yra: peg perego plico p3 completo beveik neturi jokios amortizacijos, ben palyginus su sportiniais ar lopšiniais vežimais. Turėja lietuvišką tututį, tai galvojai, kad ten blogi amortizatoriai, bet su plico p3 dar blogesne situacija. O gal čia tik mano vezimas toks?
[/quote]