Gaila, kad ta tema nebuvo diskutuota ankščiau, kai dar vežimuko neturėjau
dabar nebėra jau ką daryti, vežimas jau yra. Na mūsų mažutei patinka kieme, neina po to jos pažadinti. Įdomu kaip dėlto kratymo., na bet manau, kad mes ir nepermikščiausiai vežiojamos buvom, ir ką? Ir nieko užaugom sveikos ir pačios leliukus turim. O tų tyrimų visokių jų yra atliekamų.

QUOTE(shrekiuke @ 2007 09 20, 10:29)
dabar nebėra jau ką daryti, vežimas jau yra. Na mūsų mažutei patinka kieme, neina po to jos pažadinti. Įdomu kaip dėlto kratymo., na bet manau, kad mes ir nepermikščiausiai vežiojamos buvom, ir ką? Ir nieko užaugom sveikos ir pačios leliukus turim. O tų tyrimų visokių jų yra atliekamų.

Deja mes minkstai veziojamos buvo metu 30 atgal buvo vieni vezimeliai zekiwa gaudavom dar pagal talonus ratai didziuliai liuliuojantys

QUOTE(shrekiuke @ 2007 09 16, 12:02)
as esu nerealiai nusivylusi PPP3 vezimuku, krato nerealiai, net per mazus akmenukus
sakes drauge uz 600 visa vezima nusipirko su kedute ir t.t. ir geriau vaziuoja nei mes uz tokia suma
net geda
norejau lengvo, o vat ka turiu, siaip kaip ir viskas ciki butu, bet jau taip tratam kad negaliu
apsiverksiu tuoj.

nu labai keista kas ten pas jus taip kratosi, pas mus niekas nesikrato

jau ne karta minejau cia, kad nereikia lyginti Chicco su PP, vaizdas panasus, taciau riedejimas toli grazu

Papildyta:
QUOTE(shrekiuke @ 2007 09 20, 13:29)

o jei, buvo diskutuota tikrai, kad mazi ratai, tai sunkus pravazumas, gali kratyti tt ir pan, taciau as neturiu problemu su siuo vezimu, ir dziaugiuos iki siol kad neklausiau tu sapaliojimu apie nepravazius mazus ratus

QUOTE(kristuska13 @ 2007 09 20, 23:48)
nu labai keista kas ten pas jus taip kratosi, pas mus niekas nesikrato
gal brokuotas koks pasitaike
mano drauges kaip tik pamaciusios kaip as vazineju nuo pirmu dienu, mete i sonus savo vezimus dideliais ratais ir isigijo PP3, kad ir devetus, ale jos labai patenkintos jais
jau ne karta minejau cia, kad nereikia lyginti Chicco su PP, vaizdas panasus, taciau riedejimas toli grazu
Chicco darda net su dideliais ratais 
Papildyta:
o jei, buvo diskutuota tikrai, kad mazi ratai, tai sunkus pravazumas, gali kratyti tt ir pan, taciau as neturiu problemu su siuo vezimu, ir dziaugiuos iki siol kad neklausiau tu sapaliojimu apie nepravazius mazus ratus

Papildyta:

na ir nieko čia nepridursi-yra žmonių kuriems jokie fizikos dėsniai negalioja

QUOTE(rimas19 @ 2007 09 21, 11:01)
aga, tikrai, jau raset kad sio vezimo praktiskai nebandet, tik pardej stumdet, taigi teorija su praktika ne visada sutampa, ar as klystu? Juk Jus turbut nezinot visu gamybos principu ir niuansu, ar as klystu?

Ech, koks man skirtumas, jei Jums nepatinka sie vezimai, ar Jums jie atrodo nesaugus ar dar kas netinka, tai Jus ir nevazinekit jais

beje, tai su kokiu Jus vazinejat? cekava

sie vezimukai tikrai superiniai, tiesiog netinkatis kudikiui ypac pliko kur su mazais dardanciais ratukais
kudikeliam tikrai daug komfortiskesni didesni lopsiai, yra peg perego klasikiniu su dideliais ratsi ir t.t.t, o vat kai maziukas iddesnis tai jau pliko variantas pats tas
bet kiek zmoniu tiek nuomoniu,bet as asmeniskai ne uz ka neveziociau naujagimio pliko vezimekad ir su lopsiu

Sveikos mamos, reikia pagalbos
Turim PP CULLA lopsiuka ir kazkur praganem vasarini uzdangaliuka
(toks medvilninis uzdangaliukas lopsiui su "imontuotu" tinkleliu nuo vabzdziu). Dar aisku ieskosim namie (nes pas mus toks kaip ir kraustymasis vyksta), bet turiu itarima, kad kazkur lauke pamete busim
Vienu zodziu, gal kam nors yra teke uzsisakyti atsargines dalis, jei taip tai kur ir ar apskritai toki dalyka galima uzsisakyti kaip atsargine dali???
Aisku vasara jau baigesi, bet kazkaip tikiuosi sita vezimeli kitam maziukui pasilaikyti, o vasara tas tinklelis nuo vabzdziu tai nepamainomas dalykas...
Turim PP CULLA lopsiuka ir kazkur praganem vasarini uzdangaliuka

Vienu zodziu, gal kam nors yra teke uzsisakyti atsargines dalis, jei taip tai kur ir ar apskritai toki dalyka galima uzsisakyti kaip atsargine dali???

Aisku vasara jau baigesi, bet kazkaip tikiuosi sita vezimeli kitam maziukui pasilaikyti, o vasara tas tinklelis nuo vabzdziu tai nepamainomas dalykas...

kaip matau nieks nevazineja su peg perego uno

O ar pati nusipirkus Peg Perego Uno? As dbr renku savo mazyliui vezimuka ir Uno vienas is variantu kuris man patiko...tik jauciu, kad lopsi reikia pirkti atskirai...
Gal zinai kokia kaina siu vezimuku?

man tai UNO nelabai grazus

QUOTE(aistullka @ 2007 10 11, 15:18)
O ar pati nusipirkus Peg Perego Uno? As dbr renku savo mazyliui vezimuka ir Uno vienas is variantu kuris man patiko...tik jauciu, kad lopsi reikia pirkti atskirai...
Gal zinai kokia kaina siu vezimuku?

taip turiu, esu labai patenkinta. siaip turejau chicco ct01, po 6 men pakeiciau, nes to vezimo nei lopsys nei auto kede buvo nebereikalingi, taigi su uno vazinejame nuo 6 men

UNO nepardavinesiu, laikysiu 2 beibiui

QUOTE(erikiuxxx @ 2007 10 12, 00:31)
o man labai fainas

QUOTE(Dalytė @ 2007 10 12, 14:41)
taip turiu, esu labai patenkinta. siaip turejau chicco ct01, po 6 men pakeiciau, nes to vezimo nei lopsys nei auto kede buvo nebereikalingi, taigi su uno vazinejame nuo 6 men
rinkausi butent ji nes ziemai man pasirode vienas is tinkamiausiu variantu, siltas ir rankena persimeta
manau lopsio nereikia, nes ir taip yra gulima padetis
o man labai fainas
pas mane jis baltas, tai isvis nerealiai gyvai atrodo 

o man labai fainas

Atrodo komfortabiliai