Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimaičiai

Itariu labai didele biggrin.gif o pardavinet prades vezima tik gruodi Erikiux jus iki to laiko ir isaugsit
Atsakyti
tai gi galima parsisiusti mirksiukas.gif net negalvociau pirkti parduotuveje,nes labai brangu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 10 25, 21:27)
tai gi galima parsisiusti mirksiukas.gif net negalvociau pirkti parduotuveje,nes labai brangu mirksiukas.gif

nu is kur tu cia siuntiesi? per ebay? ax.gif
Atsakyti
Paprotinkit prasau 4u.gif
Ka Jus manot apie Peg Perego A3 Completo 2006 m.modeli?
va toki
http://www.skelbiu.lt/3001456.html

Mano maziui dabar 1.5 , turim hauck sketuka vasarai ir Deltim Kazoo praeita ziema ir pavasari vazinejom. Pretenziju tam Deltimui neturiu, bet kazkur po metu planuoju supoti ir antra leliuka blush2.gif Tad patiko kad ant to A3 galima uzdeti lopsiuka Navetta. Noriu sia ziema ir pavasari (aisku kiek tas nenuorama jame nusedes) pavezint A3, o paskui "dapirkt" Navetta ir supuoti kita leliuka ax.gif
Ar verta taip daryti?
Atsakyti
QUOTE(Stellute @ 2007 10 31, 16:26)
Paprotinkit prasau 4u.gif
Ka Jus manot apie Peg Perego A3 Completo 2006 m.modeli?
va toki
http://www.skelbiu.lt/3001456.html

Mano maziui dabar 1.5 , turim hauck sketuka vasarai ir Deltim Kazoo praeita ziema ir pavasari vazinejom. Pretenziju tam Deltimui neturiu, bet kazkur po metu planuoju supoti ir antra leliuka blush2.gif  Tad patiko kad ant to A3 galima uzdeti lopsiuka Navetta. Noriu sia ziema ir pavasari (aisku kiek tas nenuorama jame nusedes) pavezint A3, o paskui "dapirkt" Navetta ir supuoti kita leliuka ax.gif
Ar verta taip daryti?

Nuotraukose vežimukas labai neblogai atrodo. Šiaip ir Navettos nelabai jam reikia, nes jis turi pilnai gulimą padėtį bei vaikas gali žiūrėti į mamą. Ratukai šiek tiek didesni nei Pliko P3. Labai neblogas pasirinkimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2007 10 31, 17:55)
Nuotraukose vežimukas labai neblogai atrodo. Šiaip ir Navettos nelabai jam reikia, nes jis turi pilnai gulimą padėtį bei vaikas gali žiūrėti į mamą. Ratukai šiek tiek didesni nei Pliko P3. Labai neblogas pasirinkimas  drinks_cheers.gif

Aciu uz nuomone smile.gif
Dar vienas toks "durnas" klausymukas. Jei deti lopsiuka,jis dedasi tiesiai ant remo ar ant sportines dalies virsaus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stellute @ 2007 10 31, 18:46)
Aciu uz nuomone smile.gif
Dar vienas toks "durnas" klausymukas. Jei deti lopsiuka,jis dedasi tiesiai ant remo ar ant sportines dalies virsaus? blush2.gif

Pas mus Pliko P3, tai lopšiukas dedasi ant sportinės dalies. Manau, kad ir su A3 tas pats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stellute @ 2007 10 31, 18:46)

2008 metų modeliuose visos dalys tvirtinasi ant pliko remo. Senesniuose tvirtinasi ant paguldytos sportinuko sedynes.
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2007 11 01, 21:09)
2008 metų modeliuose visos dalys tvirtinasi ant pliko remo. Senesniuose tvirtinasi ant paguldytos sportinuko sedynes.

O tai jau tu gal turi 2008 metų modelį.Nes aš laukiu nesulaukiu kada jų išleis, nužiūrėjus vieną spalvą, tai dabar man visai kitos nelimpa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anerit @ 2007 11 02, 19:33)
O tai jau tu gal turi 2008 metų modelį.Nes aš laukiu nesulaukiu kada jų išleis, nužiūrėjus vieną spalvą, tai dabar man visai kitos nelimpa blush2.gif

skelbiu.lt jau seniai prekiauja 2008 modeliukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 11 02, 19:49)
skelbiu.lt jau seniai prekiauja 2008 modeliukais mirksiukas.gif

Na žinok kol kas neprekiauja aš jau buvau užsisakius ir buvo man pažadėta, kad bus per dvi savaites, bet man pranešė , kad jie LT pasirodys tik gruodžio pradžioje, taigi laukiu toliau, aš čia kalbu apie plikoP3.
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2007 11 01, 20:09)

mano vėžimukas 2006 metų kolekcijos, bet dėjome lopšį ne ant sportinuko sėdinės o ant rėmo. Vyras nuėmė medžiagas bei nusuko kai kurias plastmasines detales. Dabar, kai jau nebenaudojam lopšio, prisuko viską atgal mirksiukas.gif
Va kaip atrodė:
user posted image

Beje, gal kam reikia šito Navetta lopšio - parduodu smile.gif
Atsakyti