Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimaičiai

Mes su sūneliu naudojamės PP Pliko P3 ir mums abiems jis labai patinka wub.gif Lauke važinėjames Navettos lopšy, o į parduotuves važiuojam jau su sportinuku. Sūneliui 4 mėn, bet su sportinuku lauke važinėtis dar ne laikas schmoll.gif Lopšy ir šilčiau, ir vėjas neužpučia... Ieškančioms vežimo ir dvejojančioms dėl mažų ratukų galiu pasakyt, kad mes važinėjames miško keliukais ir visur pravažiuojam. Dėl kratymo neturim nusiskundimų. Kažkada kartu važiavo ir Tučio vežimukas šalia- vaiką kratė tiek pat. Taip kad dideli ratai ne visada išeitis mirksiukas.gif Dabar pamačiau PP naujieną Pliko Switch wub.gif
user posted image
Mano akim žiūrint tai idealus vežimas: susilanksto skėčio principu, sportinė dalis tvirtinasi tiek į mamą, tiek į kelią (šito trūksta mūsiškiame Pliko P3), pakankamai lengvas (11kg) ir ant jo tvirtinasi Navettos lopšys. Dabar nedvejodama rinkčiausi jį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2007 12 28, 20:22)
tas lankas, už kurio sėdi vaikas smile.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Ir dar vienas tikriausiai kvailasa klausimas, o kaip suprast tas skėtuko principas ir knygos? ax.gif blush2.gif Nelabai įsivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2007 12 29, 00:35)
Ačiū  mirksiukas.gif
Ir dar vienas tikriausiai kvailasa klausimas, o kaip suprast tas skėtuko principas ir knygos?  ax.gif  blush2.gif  Nelabai įsivaizduoju...

galvoju, kaip čia paaiškint... kalba eina apie vežimėlio lankstymo sistemą - skėtukai turi dvi atskiras rankenas ir lankosi per plotį per pusę.
vežimėliai, kurie lankstosi knygos principu, dažniausiai turi ištisinę rankeną, jų plotis susilanksčius išlieka toks pats, mažėja tik gylys smile.gif

pati turbūt nesuprasčiau, ką čia parašiau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2007 12 29, 12:28)
galvoju, kaip čia paaiškint... kalba eina apie vežimėlio lankstymo sistemą - skėtukai turi dvi atskiras rankenas ir lankosi per plotį per pusę.
vežimėliai, kurie lankstosi knygos principu, dažniausiai turi ištisinę rankeną, jų plotis susilanksčius išlieka toks pats, mažėja tik gylys smile.gif

pati turbūt nesuprasčiau, ką čia parašiau smile.gif)

Ačiū 4u.gif
Na pati suprantu, kad mano klausimas toks, jog žodžiais nelabai ir paaiškinsi biggrin.gif Tikriausiai reikia gyvai kokį vežimą pažiūrėt, kaip ten realiai lankstosi mirksiukas.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssssss: 29 gruodžio 2007 - 13:01
Stebejau jusu diskusijas ir sugalvojau isiterpt. Mes Pliko P3 devim jau beveik 9men. Gyvenam mieste, vazinejam parke ir po parduotuves. Kelis kartus teko vaziuoti per pieva. Tad turiu sokiu tokiu pastabu:
1. Kai vaikas buvo mazas ir gulejo navetoj, manevringumas buvo tikrai geras. Dabar kai vaikas dazniausiai sedi, o svoris irgi jau nemazas, apie manevringuma patyliu schmoll.gif .
2. Vezimas pradejo cypti ir girgzdeti, vyras bande sutepti - nepadejo
3. Su slapiais ratukais ivaziavus i parduotuve, pasidaro kazkoks kosmaras. I kuria puse besuktum, ratukai sukasi priesingai, kartais skersai, nes suprask jie slapi del to nebelieka trinties. Musu vezimas 2006m kolekcijos, ratukai dar su grubliukais siokiais tokiais, bet neisivaizduoju kaip vazinet su 2007 vezimais kur ratukai lygus. Nu kartais taip nervai suima, mali mali su tuo vezimu pirmyn atgal, o tas cypia dzerzgia kaip koks tutis. Kai vezimas tik isimtas is masinos ir ratukai sausi, viskas galima sakyt ok.
4. Pradejo sunkiai fiksuotis viena rankena, tad vienoj rankoj laikydama vaika, kita ranka vezimo as jau nebeislankstau.
5. Kuo toliau tuo sunkiau vezima vairuoti viena ranka. Kas kad ratai uzfiksuoti, vistiek jis varo i viena shona. Faina kai reikia grizti su pirkiniais kurie netelpa i pirkiniu krepsi, arba sneki mobiliu telefonu.

Kol kas tiek, jeigu ka atsiminsiu - parasysiu.
Atsakyti
Del ratu galiu pasakyt tiek - mano Centro completo buvo prarades manevringuma ir stabdis sunkiai veike - supurskem kazkokiu ten brangiu purskalu panasiu i Vd 40, lyg tai yra toks blush2.gif g.gif ,mes kitokiu purskem, ir viskas tvarkoje, vel vienu pirstu valdomas, stabdziai vel liuks veikia, girgzdukus irgi taip iveikem, ratai tokie patys kaip P3, bet jokiu problemu, kad ir slapi g.gif , net keista g.gif Siaip reikia sutepinet vezimus, priziuret 4u.gif As gal net per daug priziuriu lotuliukas.gif Slapiais ratais nepalieku niekada dziuti savaime, jeigu nuo juros griztam issiurbliuoju visas detales ir sutepam iskart. Bandykit, gal pades ir jums, kai visur sutepsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2007 12 29, 18:12)
Del ratu galiu pasakyt tiek - mano Centro completo buvo prarades manevringuma ir stabdis sunkiai veike - supurskem kazkokiu ten brangiu purskalu panasiu i Vd 40, lyg tai yra toks blush2.gif  g.gif ,mes kitokiu purskem, ir viskas tvarkoje, vel vienu pirstu valdomas, stabdziai vel liuks veikia, girgzdukus irgi taip iveikem, ratai tokie patys kaip P3, bet jokiu problemu, kad ir slapi g.gif , net keista g.gif Siaip reikia sutepinet vezimus, priziuret 4u.gif As gal net per daug priziuriu lotuliukas.gif Slapiais ratais nepalieku niekada dziuti savaime, jeigu nuo juros griztam issiurbliuoju visas detales ir sutepam iskart. Bandykit, gal pades ir jums, kai visur sutepsit 4u.gif

Jusu mazylis kiek isivaizduoju dar veziojamas dazniausiai gulimoj padety. Tada jegos kitaip pasiskirsto, o gal ir Centro kitaip viskas. Musu kai dazniausiai sedi ir sveria apie 10kg, neskaitant rubu, tai manevringumo visai nebelieka. kai paguldau - situacija pagereja, bet jis pas mane mazai miega vezime.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2007 12 29, 16:41)

1. Kai vaikas buvo mazas ir gulejo navetoj, manevringumas buvo tikrai geras. Dabar kai vaikas dazniausiai sedi, o svoris irgi jau nemazas, apie manevringuma patyliu  schmoll.gif .
2. Vezimas pradejo cypti ir girgzdeti, vyras bande sutepti - nepadejo
3. Su slapiais ratukais ivaziavus i parduotuve, pasidaro kazkoks kosmaras. I kuria puse besuktum, ratukai sukasi priesingai, kartais skersai, nes suprask jie slapi del to nebelieka trinties. Musu vezimas 2006m kolekcijos, ratukai dar su grubliukais siokiais tokiais, bet neisivaizduoju kaip vazinet su 2007 vezimais kur ratukai lygus. Nu kartais taip nervai suima, mali mali su tuo vezimu pirmyn atgal, o tas cypia dzerzgia kaip koks tutis. Kai vezimas tik isimtas is masinos ir ratukai sausi, viskas galima sakyt ok.
4. Pradejo sunkiai fiksuotis viena rankena, tad vienoj rankoj laikydama vaika, kita ranka vezimo as jau nebeislankstau.
5. Kuo toliau tuo sunkiau vezima vairuoti viena ranka. Kas kad ratai uzfiksuoti, vistiek jis varo i viena shona. Faina kai reikia grizti su pirkiniais kurie netelpa i pirkiniu krepsi, arba sneki mobiliu telefonu.

g.gif pravažinėjom su PPP 3 pusantrų metų beveik - nieko iš šitų išvardintų požymių nepastebėjau (išskyrus, galbūt, nešimą į vieną pusę, kai kalbi telefonu biggrin.gif, bet nefiksuotais ratais ). Vežimą pirkom, kai keliautojai jau buvo pusantrų, manevringumu tikrai skųstis negaliu, nors prieš tai turėjom ABC Novus 4, kuris tada irgi buvo vienas iš manevringiausių dideliais ratais vežimų.
Dėl girgždėjimo - mes periodiškai sutepdavome ratus, tad irgi nieko panašaus patirt neteko. Iš visų turėtų vežimų, PPP3 - man pats pačiausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 12 29, 23:00)
g.gif pravažinėjom su PPP 3 pusantrų metų beveik - nieko iš šitų išvardintų požymių nepastebėjau (išskyrus, galbūt, nešimą į vieną pusę, kai kalbi telefonu biggrin.gif, bet nefiksuotais ratais ). Vežimą pirkom, kai keliautojai jau buvo pusantrų, manevringumu tikrai skųstis negaliu, nors prieš tai turėjom ABC Novus 4, kuris tada irgi buvo vienas iš manevringiausių dideliais ratais vežimų.
Dėl girgždėjimo - mes periodiškai sutepdavome ratus, tad irgi nieko panašaus patirt neteko. Iš visų turėtų vežimų, PPP3 - man pats pačiausias thumbup.gif

kuriu metu jusu vezimas? mano pazystama turi gal 2004 ar 2005 modeli, tikrai tokiu problemu nera.
Maniskis 2006, pas kita pazystama 2007 - problemos tos pacios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 30 gruodžio 2007 - 00:00
QUOTE(Forgete @ 2007 12 29, 18:46)
Jusu mazylis kiek isivaizduoju dar veziojamas dazniausiai gulimoj padety. Tada jegos kitaip pasiskirsto, o gal ir Centro kitaip viskas. Musu kai dazniausiai sedi ir sveria apie 10kg, neskaitant rubu, tai manevringumo visai nebelieka. kai paguldau - situacija pagereja, bet jis pas mane mazai miega vezime.

Mano mazylis 12kg sveria ir yra 1,4m. lotuliukas.gif Ir tikrai veziojamas gulimoj padetyje tik kai miega. Nu gal jums tas vezima transportuojant pazeide, girdejau, kad taip buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2007 12 29, 23:57)
kuriu metu jusu vezimas? mano pazystama turi gal 2004 ar 2005 modeli, tikrai tokiu problemu nera.
Maniskis 2006, pas kita pazystama 2007 - problemos tos pacios

mastau.gif niu jei pirkom 2005, tai musiet 2005 arba 2005 ir buvo 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2007 12 30, 11:05)
Mano mazylis 12kg sveria ir yra 1,4m. lotuliukas.gif Ir tikrai veziojamas gulimoj padetyje tik kai miega. Nu gal jums tas vezima transportuojant pazeide, girdejau, kad taip buna g.gif

Oi kazkaip metus praziurejau doh.gif
Gali but kad ir pazeide,nors as to vezimo labai ir nepriziuriu. Tiesiog issiimu is masinos, ir padedu i masina. Tiek, kad ne pas mane viena tokios bedos.
Atsakyti