Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(Markata @ 2014 10 24, 13:53)
as geriau po valgomaji sauksta blush2.gif bet kaip parasyta...

Tai ir aš taip bandysiu bigsmile.gif baigias mėmės ir į trasą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 10 24, 13:48)
ji turi labai keista poveiki, jos metu labai padaugeja isskyru, kartais buna toks jausmas kad vaikstai kaip i kelnias privarius. Ir dar vienas maziukas dalykas, kad KB itin daznai pasireiskia pries pat O. Man ta cikla kai geriau buvo tik viena diena KB, pabandem ir buvo zirnis.

O geras,reika bandyt,nes pas mane kb kaip ir nebuna kartais.
Beje,dare man testa po sueities,tai gleives nekokios buvo ir spermiuku beveik nerado,sake,reik gleives gerint. Nu bet kaip jas ten pagerinsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 10 24, 12:55)
Tai ir aš taip bandysiu  bigsmile.gif  baigias mėmės ir į trasą  biggrin.gif

tuoj mes cia kaip pabersim virusu biggrin.gif po to galesim pilvus viena kitai demonstruoti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lyrika @ 2014 10 24, 12:57)
O geras,reika bandyt,nes pas mane kb kaip ir nebuna kartais.
Beje,dare man testa po sueities,tai gleives nekokios buvo ir spermiuku beveik nerado,sake,reik gleives gerint. Nu bet kaip jas ten pagerinsi  g.gif

pabandyk su arbata, pamatysi, turetu padeti, bent jau man taip atrodo... g.gif As bent jau kam pasakau si recepta, tai visos pas mane per menesi ir pastoja lotuliukas.gif ziurek ir tau tuoj privarazinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markata: 24 spalio 2014 - 12:59
QUOTE(Markata @ 2014 10 24, 13:59)
tuoj mes cia kaip pabersim virusu biggrin.gif po to galesim pilvus viena kitai demonstruoti lotuliukas.gif
Papildyta:

pabandyk su arbata, pamatysi, turetu padeti, bent jau man taip atrodo...  g.gif As bent jau kam pasakau si recepta, tai visos pas mane per menesi ir pastoja lotuliukas.gif  ziurek ir tau tuoj privarazinsiu mirksiukas.gif

Nu, žiūrėk, kad ir čia suveiktų visom lens.gif
Atsakyti
Dar girdėjau kad masažo kursas suaktyvina procesus. Tarp kitko su pirmu ir pastojau po klasikinio viso kūno masažo serijos g.gif
Atsakyti
nu merginos y trasa bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
as prisijungsiu po men prie jusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 24, 13:11)
nu merginos y trasa bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
as prisijungsiu po men prie jusu biggrin.gif

as dar po menesio, nes labai tikiuosi kad spesiu i si cikla pasidaryti histeroskopija, o nuo kito jau aspirina gerti... o po to galima bus ir storeti..
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 10 24, 13:59)
Papildyta:

pabandyk su arbata, pamatysi, turetu padeti, bent jau man taip atrodo...  g.gif As bent jau kam pasakau si recepta, tai visos pas mane per menesi ir pastoja lotuliukas.gif  ziurek ir tau tuoj privarazinsiu mirksiukas.gif

Nu ziuresim,jei paded,lieku skoloj,jei ne,tai taip ir zinok lotuliukas.gif
Juokauju lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

visai nebrangi zolele pasirodo.. pigiausia Camelijos vaistinej, o brangiausia Euro vaistineje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 24 spalio 2014 - 13:32
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 24, 14:31)
user posted image

visai nebrangi zolele pasirodo.. pigiausia Camelijos vaistinej, o brangiausia Euro vaistineje. 4u.gif

išpirksim visas visur tuoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 10 24, 14:31)
user posted image

Euro vaistinej dabar viena arbata perki,antra nemokamai. O cia kaip arbata skaitosi?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 24, 14:35)
Euro vaistinej dabar viena arbata perki,antra nemokamai. O cia kaip arbata skaitosi?

salaviju arbata

kiek skaiciau, tai viosur ji yvardinama kaip arbata g.gif
Atsakyti