Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

Hazell, labai gaila verysad.gif
Jaunute, per daug galvoji... As dar kai laukiausi galvodavau, kad va, ramybe baigesi, nuolat nerimausiu ar vaikeliui viskas gerai, o jei pakils temperatura, susirgs, prades vaiksciot, susizeis, iseis i lauka su draugais, dings, isivels kur nors, alkoholis, narkotikai...vienas didelis siaubas...bet matyt cia ir yra gyvenimas, kad nereikia galvoti kas gali nutikti, kas bus...reikia gyventi sia akimirka, nes nezinai ka rytdiena atnes... Buvau mama labai trumpai, tik tris savaites, bet dziaugiausi kiekviena akimirka, nebuvo jokio nerimo, jokio streso... O kaip reikes vel buti tokia ramia, kai vel pastosiu, neisivaizduoju... Busiu paranojike smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imbierinis.sausainis: 24 spalio 2014 - 19:47
QUOTE(linutuks @ 2014 10 24, 16:58)
Nerandu tinkamų žodžių... Labai užjaučiu... Viltis -tyrimai. O kaip Hazell Tavo pirmas nėštumas? Matau profily yra vaikiukas. Nebuvo problemų pastojant

Pries sunu turejau taip pat viena nesivystanti nestuma. Gal ir daugiau esu ju turejusi nes mano mmm visada buvo nereguliarios. Ta karta ciklui issitesus ilgiau apie pora sav nusprendziau testa pagadinti. Parode dvi juosteles, testine neryski bet ir ne vaiduoklis. Po keliu dienu pradejau kraujuoti. Budavo man vis kartais ciklai viena dviem sav ilgesni patapdavo nei kad budavo. Bet tik ta viena karta nt pagadinau.
Nesunku man pastoti. Sunu suplanavom pirmam rimtam cikle. Sekantis nestumas gavosi is pirmo karto. Dar sekantis nelabai planuotas. O sis taip pat praejus 4men nuo paskutinio persileidimo. Su sunum pradzioje tepliojo, bet hcg graziai augo. Rimtesniu problemu nebuvo.

QUOTE(jauniute @ 2014 10 24, 18:05)
Vajetau verysad.gif  laikykis verysad.gif  nu ziauru kai taip...o kas toliau? liepe laukt ar kaip? unsure.gif
blink.gif

Pirmadieni ryte vaziuoju i ligonine scan'ui. Tenais tureciau su savo gine susitikti. Kolkas snekejau tik su savo gp. Siaip noreciau as palaukti kol savaime pradesiu kraujuoti. Nenoriu po tiek nesekmiu dar ir valyma aptureti.
Dar
Taip pat pirmadieni turetume aptarti kokius tyrimus darys.
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 10 24, 15:04)
Sveikos. Pas mane naujienos negeros. HCG nuo pirmadienio nepakiles visai. Nestumas nesivysto cry.gif

Labaj gaila, *Hazell. Vis uzmesdavau cia aki ar ko neparasei del savo hcg... kartojuos, bet - ieskosim priezasciu ir rasim! Kada dabar tau pas gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 24, 20:05)
Vajetau
Snd isejau i gatve ir nezinau ar todel kad noriu matyti ar siaip visur seimos su vaikais, su leliukais, mamos stumdo vezimelius ir suvokiau kokioj nevilty ir gilioj duobej sedziu 4u.gif  galvoju jetau kaip tau gera, eini vezioji ar vedies savo vaikus salia, didesnes laimes nera, o tu atrodo vienas eini toks nunarines galva...

pastovus nerimas, nerimas, kad neturiu vaiku, nerimas kad gal ju neturesiu, nerimas ar tada pavyktu issaugot seima (ar santykiai atlaikytu toki dalyka), tada pamastau apie nestuma, tada nerimas dar baisesnis, ar vystysis, ar augs, ar gims sveikas, ar praeis gimdymas, zodziu absoliuciai juodas nerimas, visur einu, visur atrodo ligos ar virusai, kurie gali pakenkt jei pastociau (visokie vejaraupiai, raudonukes), tada iskart mintys o jei vel kis tabletes...ir va pastoviai toks gyvenimas, plius dar jegu ner verkt verysad.gif

db paskaiciau, ka parasiau ir pagalvojau, kad gal as jau pradedu isprotet? blink.gif

atsiprasau, bet reikejo kazkur issilieti, nes atrodo sprogsiu is vidaus doh.gif

O tu galvok priesingai.. galvok,kad tureti vaiku yra normalus reiskinys ir pavyksta daugeliui. As kai siand apsidairiau prekybos centre,kur vien vaikai,net apsidziaugiau,kad man it pavyks,juk pavyksta daugeliui. Ir kai perskaitau apie baisius patyrimus,apie netektis jau velyvam nestume,apie kudikiu mirtis ir apsigimimus, tik daugybes vaiku,nesciu moteru pavyzdys privercia tiketi,kad viskas bus gerai. Esu as,esi tu,yra kruvos zmoniu gatvese,prekybos centruose,visur pilna zmoniu,visi jie buvo mazyciai padareliai mamos pilvely,visi jie gime ir uzaugo. Vadinas sansai dideli,ar ne? ax.gif
Pamenu,kai laikiaus chazano dietos,as vis klausdavau,kodel kitos tiesiog lieknos,o as turiu su liniuote matuot duonos rieke? Ir vienoj apie dieta knygoj radau minti,kuri man labai padejo. Joje rasoma,kad kai matai liekna zmogu,negalima galvot,kad jam pasiseke,o tau ne. Galbut jis serga anoreksija,gal bulimija,gal iki tam tikros sventes valge vien grikius ar obuolius,kad tilptu i kazkokia suknia.. o mum is sono atrodo,kad ji apdovanojo likimas..
Taip ir tos moterys su vezimais,nepavydekim,mes net neisivaizduojam,ka galbut teko ir jom patirti iki to.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 24, 21:56)

Taip ir tos moterys su vezimais,nepavydekim,mes net neisivaizduojam,ka galbut teko ir jom patirti iki to.. 4u.gif

Visiskai sutinku su tavimi drinks_cheers.gif as ir sakau, matomai man nuvaziavo stogas, pati jauciu, kad biski isprotejau wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 24, 22:30)
Visiskai sutinku su tavimi drinks_cheers.gif  as ir sakau, matomai man nuvaziavo stogas, pati jauciu, kad biski isprotejau wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif

Buna,man ir buna,kad uzbanguoja nors sienom lipk,paskui kazkaip ir vel i veziaa griztu.
Niekas mum ir nezadejo,kad gyvenimas bus lengvas..
Atsakyti
Tai vat kad dure tai dure staciai. Apie savaite negalejau rankos istiest padoriai o melynas po ttiju savaiciu dingo. Tai kai vakar negera pasidare visokios durnos mintys pradejo lyst. Bet kaip sakoma ko nenutrenke masina nuskes stiklinej smile.gif)) ta proga uzsimaniau skaniu ledu ir svarbiausiakad daug nes MB sake sekso siandien nebus ...
Atsakyti
Hazell labai uzjauciu, zinau ka reiskia, vis buti nuleistai ant zemes verysad.gif Bet ateis ta diena, kai krykstaus dar vienas kleckas.
Imbierinuk, pamatysi visiskai neparanojinsi, o skraidysi ant debesu smile.gif
lyrika thumbup.gif labai teisingi zodziai.
Jauniute, gerai, kad issikalbi, visada palengveja kai sirdi atveri.

Deje nei vienos is musu cia esancios gyvenimas tikrai neitin lepina vaiku klausimu. Visos svajojom apie nuostabu nestuma, apie grazius vaikucius, kaip mes juos supuosim, auginsim. Ir viena diena tai ateis. Tiesiog visa tai vienaip ar kitaip ateina su savita kaina, kuria tenka susimoketi uz laime.

Tarkim man visada truputi pavydu del to, kad visi taip greitai gali planuoti, o man nuolat reikia laukti, eiti pas gydytojus, laukti ju konsiuliumu rezultatu, buti amzinai subadytai. Po trecio persileidimo vos neatsiduriau komos busenoje, nes gydytojos paskirti vaistai man sukele siaubinga alergija ir mane istiko per kelias sekundes anafilakcinis sokas, o po jo prasidejo panikos atakos pries vartojant bet kokius vaistus. Zodziu irgi turiu savu demonu su kuriais tenka kovoti.

Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 10 24, 16:04)
Sveikos. Pas mane naujienos negeros. HCG nuo pirmadienio nepakiles visai. Nestumas nesivysto cry.gif

Ziauriai liudna...bausus tas .omentas kai tai suzinai,pakerta kojas... verysad.gif
Bet nenusimink,tuo labiau kad tu gali pastot nesunkiai,
Tuo tarpu man jau pastot stebuklas,o kur dar isnesiot doh.gif
Ateis ir i musu kiema svente,laikykis 4u.gif
Atsakyti
Zinokit brangiosios kaip nustebau issiaiskinus kad salavijas angliskai sage. Mano prieskoniu zoleliu darzely auga vienas. Pasirodo net nezinodama sau prie mesos patiekalu vartojau vaistukus:)))))
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 24, 18:51)
Jetau,o jei kazkas kokia 25sav? Nu isprotet galima  doh.gif

Aš 24 sav. netekau vaikučio. Nieko nėra baisiau, kai visi tyrimai geri, viskas idealu ir staiga vieną rytą leki į ligoninę ir ten pasako- turėsime nutraukti nėštumą, deja, vaikučiui išgyventi šansų beveik nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 10 25, 09:29)
Aš 24 sav. netekau  vaikučio. Nieko nėra baisiau, kai visi tyrimai geri, viskas idealu ir staiga vieną rytą leki į ligoninę ir ten pasako- turėsime nutraukti nėštumą, deja, vaikučiui išgyventi šansų beveik nėra  verysad.gif

Kazkoks kosmaras..o tai negi nerado del ko?

Del salavijaus vartojimo noriu pasitikslinti. Vakar pagal visas rekomendacijas uzsiplikinau,nukosiau,bet reikia gert po sauksta. O tai ta arbata nepasens? Nes man cia gaunas keliom dienom g.gif
Atsakyti