Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(lyrika @ 2014 10 25, 08:46)
Kazkoks kosmaras..o tai negi nerado del ko?

Del salavijaus vartojimo noriu pasitikslinti. Vakar pagal visas rekomendacijas uzsiplikinau,nukosiau,bet reikia gert po sauksta. O tai ta arbata nepasens? Nes man cia gaunas keliom dienom  g.gif

as arbata vis isnaujo pasidarau, kas dvi dienas.. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kaip beuzmigciau, visada prabundu su ranka ant pilvo, Dieve, taip laukiu kada vel pamatysiu du bruksnelius NT verysad.gif
Aquarel, as buvau tuose paciuose rugsejinukuose, nedalyvavau pokalbiuose, bet daznai jus paskaitydavau, kai perskaiciau kas tau nutiko, buvau soke, galvojau kad tokiam dideliam nestume jau nieko negali nutikti... Deja, pasirodo net ir pilnai isnesioto, atrodo sveiko mazylio galima netekti verysad.gif tai buvo siaubinga, dar dabar nesuvokiu, kaip tokia didziule laime, galejo pavirsti siaubingu kosmaru
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2014 10 25, 10:00)
Labas rytas,
Kaip beuzmigciau, visada prabundu su ranka ant pilvo, Dieve, taip laukiu kada vel pamatysiu du bruksnelius NT  verysad.gif
Aquarel, as buvau tuose paciuose rugsejinukuose, nedalyvavau pokalbiuose, bet daznai jus paskaitydavau, kai perskaiciau kas tau nutiko, buvau soke, galvojau kad tokiam  dideliam nestume jau nieko negali nutikti... Deja, pasirodo net ir pilnai isnesioto, atrodo sveiko mazylio galima netekti  verysad.gif tai buvo siaubinga, dar dabar nesuvokiu, kaip tokia didziule laime, galejo pavirsti siaubingu kosmaru

Is kart atsiprasau uz skaudu klausima,bet praleidau tavaja istorija su kudikeliu..
Kokios priezastys tokios baisios netekties? Ar kas nustate?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 25, 10:07)
Is kart atsiprasau uz skaudu klausima,bet praleidau tavaja istorija su kudikeliu..
Kokios priezastys tokios baisios netekties? Ar kas nustate?

Viena ryta nubudom kaip iprastai, atrode eilinis rytas, planavom vaziuoti pasivazineti i senamiesti, pries tai vyras dar ketino nueiti pas dantiste...mazyle nelabai norejo valgyti, o mano (.Y.) jau beveik sprogo, nusprendziau nusitraukti ir pabandyti pamaitinti is buteliuko, ji suvalge labai mazai. Tada pradejo steneti, galvojom pilvuka skauda...ir staiga pajauciau kad ji labai salta, prisiglaudziau prie savo nuogo pilvo, vyras griebe termometra kuris per sekunde parodo temperatura...ji buvo 35 su biskiu, pirma mintis,sugedo termometras...viskas ivyko per kelias sekundes...paziurejau i ja, o ji visa balta, griebiau telefona, drebanciom rankom surinkau pagalbos numeri, vykdem viska ka jie liepe, vyras dare dirbtini kvepavima, o as panikavau kalbedama su operatore...sulaukem greitosios, jie prijunge visokius aparatus, liepe man rengtis ir vaziuot kartu, buvo siaubingai ilgas kelias iki kliniku, as visa laika verkiau ir klausinejau ar ji gyva...sedejau reanimacijoj, visi mane tikino kad ji uzspringo ir viskas bus gerai, padare rentgena, liepe nusitraukti pieno jei prireiks ja maitinti per zonda... Pamenu, spandau tuos papus ir pasikukciodama meldziuosi, kad D neatimtu jos is manes... Paskui kelis kartus i palata vis subegdavo daktarai jos reanimuoti...tada jau supratau kad viskas labai blogai... Nezinau kiek praejo laiko, atejo gydytojas ir pasake, kad jos sirdele issiplete ir nebesusitraukia, kad nieko nebus...kaukiau nesavu balsu...galvoju dabar, kodel nepaprasiau kad leistu man dar ja pamatyti...matyt dar tikejau, kad ivyks stebuklas...dar po kurio laiko pasake, kad mano mazyles gyvybe uzgeso... Net didziausiam priesui nelinkeciau to patirti... Pirmine sktodimo isvada-igimta sirdies yda, aortos susiaurejimas.
Atleiskit kad as taip issipleciau, sako pasidalintas skausmas sumazeja perpus...
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2014 10 25, 10:37)
Viena ryta nubudom kaip iprastai, atrode eilinis rytas, planavom vaziuoti pasivazineti i senamiesti, pries tai vyras dar ketino nueiti pas dantiste...mazyle nelabai norejo valgyti, o mano (.Y.) jau beveik sprogo, nusprendziau nusitraukti ir pabandyti pamaitinti is buteliuko, ji suvalge labai mazai. Tada pradejo steneti, galvojom pilvuka skauda...ir staiga pajauciau kad ji labai salta, prisiglaudziau prie savo nuogo pilvo, vyras griebe termometra kuris per sekunde parodo temperatura...ji buvo 35 su biskiu, pirma mintis,sugedo termometras...viskas ivyko per kelias sekundes...paziurejau i ja, o ji visa balta, griebiau telefona, drebanciom rankom surinkau pagalbos numeri, vykdem viska ka jie liepe, vyras dare dirbtini kvepavima, o as panikavau kalbedama su operatore...sulaukem greitosios, jie prijunge visokius aparatus, liepe man rengtis ir vaziuot kartu, buvo siaubingai ilgas kelias iki kliniku, as visa laika verkiau ir klausinejau ar ji gyva...sedejau reanimacijoj, visi mane tikino kad ji uzspringo ir viskas bus gerai, padare rentgena, liepe nusitraukti pieno jei prireiks ja maitinti per zonda... Pamenu, spandau tuos papus ir pasikukciodama meldziuosi, kad D neatimtu jos is manes... Paskui kelis kartus i palata vis subegdavo daktarai jos reanimuoti...tada jau supratau kad viskas labai blogai... Nezinau kiek praejo laiko, atejo gydytojas ir pasake, kad jos sirdele issiplete ir nebesusitraukia, kad nieko nebus...kaukiau nesavu balsu...galvoju dabar, kodel nepaprasiau kad leistu man dar ja pamatyti...matyt dar tikejau, kad ivyks stebuklas...dar po kurio laiko pasake, kad mano mazyles gyvybe uzgeso... Net didziausiam priesui nelinkeciau to patirti... Pirmine sktodimo isvada-igimta sirdies yda, aortos susiaurejimas.
Atleiskit kad as taip issipleciau, sako pasidalintas skausmas sumazeja perpus...

Labai aciu uz pasidalinta istorija.. uzuojauta dar syki,kaip neteisingas gyvenimas..
Laikykites,planuokit antra vaikuti,gal tuomet tas skausmas sumazes kazkiek..
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 25, 10:43)
Labai aciu uz pasidalinta istorija.. uzuojauta dar syki,kaip neteisingas gyvenimas..
Laikykites,planuokit antra vaikuti,gal tuomet tas skausmas sumazes kazkiek..

Manau, tas skausmas niekada nedings, bet kitas vaikutis, pripildys mano tuscia sirdi meiles, dziaugsmo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2014 10 25, 10:53)
Manau, tas skausmas niekada nedings, bet kitas vaikutis, pripildys mano tuscia sirdi meiles, dziaugsmo  wub.gif

Na taip,kai bus kitas vaikelis,kuris augs sveikas,tikrai pades apgydyti kraujuojancia sirdi..
O ta yda is niekur atsirado? Kita syki nesake,ka daryt,ko nedaryt?ar cia nuo nieko jau nebepriklauso?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 25, 10:59)
Na taip,kai bus kitas vaikelis,kuris augs sveikas,tikrai pades apgydyti kraujuojancia sirdi..
O ta yda is niekur atsirado? Kita syki nesake,ka daryt,ko nedaryt?ar cia nuo nieko jau nebepriklauso?

Antradieni eisim pas genetika, darys kariotipu tyrima, bet kai su juo kalbejomes, sake kad tik 2% tokiu ligu buna del genu, visa kita- gamta...dar gali tureti itakos vartoti vaistai, infekcijos, ligos 8-12 nestumo savaitemis, nes tuomet vystosi sirdis... Bet neprisiminiau nieko tokio, kas galejo paveikti...labai tikiuosi kad cia tiesiog gamtos klaida... Dabar planuojam vel, nezinia kada pavyks, pasak gines, gali buti pora neovuliaciniu ciklu...nors nelabai supratau...pasak jos yra ten kazkokio laisvo skyscio, kas rodo kad ovuliacija ivyko, bet paskui ziurejo kiausides ir kaip supratau vienoj kiausidej folikulai ar kas ten tokie dar mazoki, o kitoj kiausidej jau viskas gerai... Taip ir nesupratau, kada man cia ta O atsistatys...nesugebejau paklausti visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2014 10 25, 11:09)
Antradieni eisim pas genetika, darys kariotipu tyrima, bet kai su juo kalbejomes, sake kad tik 2% tokiu ligu buna del genu, visa kita- gamta...dar gali tureti itakos vartoti vaistai, infekcijos, ligos 8-12 nestumo savaitemis, nes tuomet vystosi sirdis... Bet neprisiminiau nieko tokio, kas galejo paveikti...labai tikiuosi kad cia tiesiog gamtos klaida... Dabar planuojam vel, nezinia kada pavyks, pasak gines, gali buti pora neovuliaciniu ciklu...nors nelabai supratau...pasak jos yra ten kazkokio laisvo skyscio, kas rodo kad ovuliacija ivyko, bet paskui ziurejo kiausides ir kaip supratau vienoj kiausidej folikulai ar kas ten tokie dar mazoki, o kitoj kiausidej jau viskas gerai... Taip ir nesupratau, kada man cia ta O atsistatys...nesugebejau paklausti visko  doh.gif

Mano sesuo sirdies yda turi,bet sveika gyvena jau 40metu. Tiesa,mama pacioj praszioj vartojo itin stiprius antibioykus,kol nezinojo,kad laukias. O galu gale tais laikais nelabai kas ir draude vartot vaistus nestukem.
Ai bet zinok cia dabar.. manau,kad jum cia buvo baisi gamtos klaida..
Atsakyti
Imbierinuk, pasidaryk dar del viso ko ir AFS, mane perspejo, kad del jo irgi gali kartais buti igimtos sirdies ligos vaikiukui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 10 25, 11:34)
Imbierinuk, pasidaryk dar del viso ko ir AFS, mane perspejo, kad del jo irgi gali kartais buti igimtos sirdies ligos vaikiukui.  4u.gif

O kur daro ta AFS? is kraujo?
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2014 10 25, 10:37)
O kur daro ta AFS?  is kraujo?

is venos paima, kraujo. Kauno klinikose tai tikrai daro. Ten pagrindinai visas merginas siuncia, del sios problemos.
Atsakyti