QUOTE(lyrika @ 2014 10 25, 10:07)
Is kart atsiprasau uz skaudu klausima,bet praleidau tavaja istorija su kudikeliu..
Kokios priezastys tokios baisios netekties? Ar kas nustate?
Viena ryta nubudom kaip iprastai, atrode eilinis rytas, planavom vaziuoti pasivazineti i senamiesti, pries tai vyras dar ketino nueiti pas dantiste...mazyle nelabai norejo valgyti, o mano (.Y.) jau beveik sprogo, nusprendziau nusitraukti ir pabandyti pamaitinti is buteliuko, ji suvalge labai mazai. Tada pradejo steneti, galvojom pilvuka skauda...ir staiga pajauciau kad ji labai salta, prisiglaudziau prie savo nuogo pilvo, vyras griebe termometra kuris per sekunde parodo temperatura...ji buvo 35 su biskiu, pirma mintis,sugedo termometras...viskas ivyko per kelias sekundes...paziurejau i ja, o ji visa balta, griebiau telefona, drebanciom rankom surinkau pagalbos numeri, vykdem viska ka jie liepe, vyras dare dirbtini kvepavima, o as panikavau kalbedama su operatore...sulaukem greitosios, jie prijunge visokius aparatus, liepe man rengtis ir vaziuot kartu, buvo siaubingai ilgas kelias iki kliniku, as visa laika verkiau ir klausinejau ar ji gyva...sedejau reanimacijoj, visi mane tikino kad ji uzspringo ir viskas bus gerai, padare rentgena, liepe nusitraukti pieno jei prireiks ja maitinti per zonda... Pamenu, spandau tuos papus ir pasikukciodama meldziuosi, kad D neatimtu jos is manes... Paskui kelis kartus i palata vis subegdavo daktarai jos reanimuoti...tada jau supratau kad viskas labai blogai... Nezinau kiek praejo laiko, atejo gydytojas ir pasake, kad jos sirdele issiplete ir nebesusitraukia, kad nieko nebus...kaukiau nesavu balsu...galvoju dabar, kodel nepaprasiau kad leistu man dar ja pamatyti...matyt dar tikejau, kad ivyks stebuklas...dar po kurio laiko pasake, kad mano mazyles gyvybe uzgeso... Net didziausiam priesui nelinkeciau to patirti... Pirmine sktodimo isvada-igimta sirdies yda, aortos susiaurejimas.
Atleiskit kad as taip issipleciau, sako pasidalintas skausmas sumazeja perpus...