Sveikos,
Gal tema skamba juokingai. Bet is tikro esu labia dideleje aklavieteje ir labai isgyvenu vienatve. Issiskyriau su vyru pries metus ir apie tai nerasysiu. Zinau viena, kad niekada nesueisim ir tam padejau taska.
Gyventi stengiuosi is paskutiniuju,dirbu, auginu sunu, bet pinigu stoka ir atramos nebuvimas labai pradejo spausti pecius.
Niekada nebuvau ikyri, daugiau kitiems padedavau, bet dabar pabandzius pabendrauti su pazystamais supratau, kad esu viena kaip pirstas. Jiems rupi savo namu rupesciai, vaikai. Tevu, broliu, seseru neturiu. Sunai 24 ir 18 metu.
Turiu namus, turiu mylima darba. (darbe tokia specifika, kad moterys bendrauja su sypsena,tur but ir nuosirdziai, bet visos nusisuka po darbo ir ... nei viena toliau nebendrauja)
Taip ir gyvenu. Darbas, parduotuve, namai.
Per gimtadieni pasveikint atejo viena drauge su vyru ir ex vyras. Siuo metu ji yra neseniai susituokusi po skyrybu ir jai trukdyti butu neetiska.
Man dabar yra taip negerai nuo vienatves, kad ....
Dar...labai bijau, kad jei nutiks kokia beda, nebus ko paprasyti pagalbos.
O ir dziaugsmu...nebera su kuo pasidalinti.
Na ir supraskit, esu gyva ir metus viena... kunas taip pat....
Noreciau pamilt, bet jau manau, kad mano metu tai is vis nebeimanoma.
Liepos menesi pabandziau uzsiregistruoti i draugus.
Kokie rezultatai:
Ejau i pasimatymus...
1 alfonsas, kuri suzinojus varda pavarde internete iskapsciau, kad serga veziu ir parases savo duomenis, kur siusti.
1 invalidas, kuris vis spaude jam leisti pabandyti ir pyko, kad as neprasidedu.
Kiti ateina i pasimatyma (ju buvo, bet ne daug, atsirinkau zmoniskiausius), pasiulo susitikti, o patys toliau naglai isijungia grize vel draugus ir laukia naujos aukos. Jie matomai ten ratu, kaip laikrodis eina ir visi kaip bendra seima... Pagrinde tie patys seni veidai ir nesikeicia. Jie dar kartais pakeicia anketos data issiregistruodami ir uzsiregistruodami is naujo.
Dar yra vede, ten tai is vis baisu, gali parasyt ir 10 metu jaunesnis ir jam vis tiek, svarbu svieziena.
Todel svetaineje susipazinti manau neimanoma. As ten su visa sirdim tikejausi, kad rasiu zmogu, gal ir su trukumais, o radau kazkokius klounus...
Gal rasau ir dalykiskai, gal net juokingai. Bet dvasiskai mane tas maratonas sunaikino.
Galiu pasakyt dabar ir as ..visi normalus vyrai yra seimoje.
Darbe taip pat susipazinti neiseis. Moteru kolektyvas.
I kavines sokti neisiu, nes mano padetis,dvasine busena, amzius ne tas. O ir nerasciau su kuo nueiti...
.... nes net, vienisu, issiskyrusiu draugiu neturiu. Gyvenimas tokiu nedave, o dirbtinai kazkaip ieskot.... Labai noreciau tokia turet, manau, kad butu linksmiau... gal ji mane labiausiai suprastu, linksmiau praleistumem vakarus rudeni, ziema...
O manau, kad sokiuose ta pati politika... eis vyrai ratais...arba vede...arba nuolatine vietine fauna....tik ligoms susirinkt.
Mergaites, padekit man susigaudyti, kaip iseiti is to vienatves liuno, i kokia aplinka iseit, ka jus darytumet?
Gal zinot, gal yra koks issiskyrusiu zmoniu burelis, grupe?
O gal normalesne pazinciu svetaine? Ar pan.
Darbas-namai, tai aišku. Namuose - nerasite, darbe - sudėtinga, net jei tų vyrų ir būtų.
Iš mano patirties, tai lengviausia draugų susirasti keliaujant ir per pomėgius (jei pomėgių nėra, tai bent kažkokius bendrus interesus - gal kažkas domina, norėtųsi kažką sužinot naujo, išmokt).
Kai nealini savęs mintimis, kad trūks plyš reikia draugo/vyro/meilužio, tai matyt lengviau gaunasi..
Nors kito vyro neieškau, bet susipažinti ir bendrauti gaunasi lengvai. Paskutiniu metu, labai įdomiai šnekėjomės su vienu vyriškiu bibliotekoje
Nei planavau, nei tikslą tokį turėjau..Ėjau knygas priduot, naujas pasiimt ir dar su vaiku glėbyje. Tiesiog, kai užkabina pokalbis, tai jau kažkaip galima ir iniciatyvą rodyt
Saikingą žinoma. Ne maži vaikai, greit abi pusės suvokia kodėl išvis kalbasi...ir norima linkme pakreipt pažintį, tikrai galima.
Labai daug progų bendrauti ir susipažinti per visokius seminarus ir konferencijas, kavos pertraukėles ir diskusijas.
Labai daug galimybių įsitraukus į širdžiai mielą savanorišką veiklą, ypač jei kažkas organizuojama bendrai ir reik ta veikla dalintis. Kiek teko taip darbuotis, tai vyrų nemažai teko sutikti ir net susidraugauti.
Pažinčių portalų nel.žinau, kažkada teko darnipora.lt bendraut, tai žmonės kaip žmonės. Nieko ten visam gyvenimui nesuradau (ne tuo tikslu ir lindau
), bet bendravimui draugą galima rasti.
Bet mano manymu, reik orientuotis ne į desperatiškas paieškas, kad kažkas išgelbėtų ir taptų atrama, stabilumu finansuose ar tam atvejui, kad kas nors nutiks (ar jūs tai jausdama iš vyro pusės, norėtumėt su juo būti?), kiek tiesiog neužsidaryti tarp keturių sienų namie-darbe. Vaikai užauginti, skirkite laiko sau..tiesiog nebijokit viena kažkur apsilankyti, išeiti ir t.t. Visų pirma stenkitės gyvent dėl savęs ir įdomų gyvenimą, tai žmones ir trauks prie jūsų..
Iš mano patirties, tai lengviausia draugų susirasti keliaujant ir per pomėgius (jei pomėgių nėra, tai bent kažkokius bendrus interesus - gal kažkas domina, norėtųsi kažką sužinot naujo, išmokt).
Kai nealini savęs mintimis, kad trūks plyš reikia draugo/vyro/meilužio, tai matyt lengviau gaunasi..
Nors kito vyro neieškau, bet susipažinti ir bendrauti gaunasi lengvai. Paskutiniu metu, labai įdomiai šnekėjomės su vienu vyriškiu bibliotekoje

Labai daug progų bendrauti ir susipažinti per visokius seminarus ir konferencijas, kavos pertraukėles ir diskusijas.
Labai daug galimybių įsitraukus į širdžiai mielą savanorišką veiklą, ypač jei kažkas organizuojama bendrai ir reik ta veikla dalintis. Kiek teko taip darbuotis, tai vyrų nemažai teko sutikti ir net susidraugauti.
Pažinčių portalų nel.žinau, kažkada teko darnipora.lt bendraut, tai žmonės kaip žmonės. Nieko ten visam gyvenimui nesuradau (ne tuo tikslu ir lindau

Bet mano manymu, reik orientuotis ne į desperatiškas paieškas, kad kažkas išgelbėtų ir taptų atrama, stabilumu finansuose ar tam atvejui, kad kas nors nutiks (ar jūs tai jausdama iš vyro pusės, norėtumėt su juo būti?), kiek tiesiog neužsidaryti tarp keturių sienų namie-darbe. Vaikai užauginti, skirkite laiko sau..tiesiog nebijokit viena kažkur apsilankyti, išeiti ir t.t. Visų pirma stenkitės gyvent dėl savęs ir įdomų gyvenimą, tai žmones ir trauks prie jūsų..
Labai gerai ir teisingai Rasma parase. Pritariu.
is vietu galiu rekomenduoti sporto kluba:)
Mano drauges mama 65iu istekejo...iskviete santechnika ir isimylejo abu:) jis naslys, ji nasle:) pries 4 menesius vestuves buvo
abu laimingi:) va taip buna:)
Sekmes!!!
is vietu galiu rekomenduoti sporto kluba:)
Mano drauges mama 65iu istekejo...iskviete santechnika ir isimylejo abu:) jis naslys, ji nasle:) pries 4 menesius vestuves buvo

Sekmes!!!
Ką aš pasakysiu... negali suplanuoti, kada sutiksi normalų vyrą. Ar po metų, ar po dviejų, ar po penkių. Bet suplanuoti, ką veikti ir kaip susirasti bendraminčių, tu tikrai gali. Kad ir čia supermamoje yra temų, kurioje gali ieškoti draugių, kartais jos ir natūraliai atsiranda, jei suvienija bendros temos ir problemos. Kaip jau buvo rašyta, atrask pomėgių, įterpk kažką tarp darbas-namai. Patinka sportuoti eik sportuoti, bendrauk su ten ateinančiomis merginomis, nebūtinai turi pažindintis su vyru, gal naujai atrasta draugė atves į tavo gyvenimą naują vyrą, patinka skaityti susirask knygų klubą, net internete galima diskutuoti, gal vėlgi taip užsimegs draugystė. Patinka keliauti keliauk ir t. t. ir pan. Prisimink senus draugus, pakviesk bendradarbes nuveikti ką nors po darbo. Galbūt iš pirmo karto niekas nesutiks, bet gal antrą trečią kartą išeis. Žmones traukia atviri, linksmi, bendraujantys žmonės. Nebūna visko iš karto, bet ilgainiui taip gyvenant garantuoju atsiras platesnis žmonių ratas, su kuriais galėsi bendrauti. Žinok žmonės neskaito tavo minčių, jei tu pati bijai kažką sutrukdyti, bijai paprašyti, bijai bendrauti, tai ir elgiasi žmonės atitinkamai. Tai va siūlau pradėti nuo to, kad apskritai susitvarkytum savo socialinį gyvenimą, o po to jau ir vyras atsiras. Man atrodo, kad 43 m. turėtum žinoti, kad princai neegzistuoja ir niekas neatjos išgelbėti tavęs nuo vienatvės, tu tai turi padaryti pati

Tik kūryba bendra veikla suvienija žmones.
Tik kuriančioje bendruomenėje bendravimas yra nesavaudiškas ir neišnaudojantis.
Ieškokites įvairiausių iniciatyvų suaugusiems - LVJC siūlo veiklas suaugusiems, galite pasieškoti čia gal ką rasit prie širdies:
www.lvjc.lt
www.asfaltovaikai.lt
www.riedek.lt
www.afrikosbugnai.lt
www.velnioduobe.lt ir t.t. (čia tik pavyzdžiai)
Įsigykit šunį (jei neturit) - jo vedžiojimas lauke ne tik suteikia papildomo judėjimo ir gryno oro, bet ir leidžia užmegsti pokalbį su kitais šunų augintojais
O jei norit daugiau šurmulio namuose - įsigykit du šunis!
O kaip jūsų sūnūs? Koks ryšys su jais? Jie gyvena vieni atskirai ar su šeimom? Jei jie gyvena atskirai - paruoškit jiems savaitgalį kokius pietus ir pasikvieskit su šeima (ar vienus) papietauti. Klausinėkit kaip jiems sekasi ir pati papasakokit ką veikiat.
Ir kam jums būtinai vyras? Dėl kūno? Po penkių metu jūsų organizme ims mažėti hormonų ir neužilgo apskritai nebebus to poreikio lytiniam santykiavimui. Tačiau dvasinis poreikis nuoširdžiai bendrauti visada bus! Tad ir investuokite į nuoširdų bendravimą.
Tik kuriančioje bendruomenėje bendravimas yra nesavaudiškas ir neišnaudojantis.
Ieškokites įvairiausių iniciatyvų suaugusiems - LVJC siūlo veiklas suaugusiems, galite pasieškoti čia gal ką rasit prie širdies:
www.lvjc.lt
www.asfaltovaikai.lt
www.riedek.lt
www.afrikosbugnai.lt
www.velnioduobe.lt ir t.t. (čia tik pavyzdžiai)
Įsigykit šunį (jei neturit) - jo vedžiojimas lauke ne tik suteikia papildomo judėjimo ir gryno oro, bet ir leidžia užmegsti pokalbį su kitais šunų augintojais

O jei norit daugiau šurmulio namuose - įsigykit du šunis!
O kaip jūsų sūnūs? Koks ryšys su jais? Jie gyvena vieni atskirai ar su šeimom? Jei jie gyvena atskirai - paruoškit jiems savaitgalį kokius pietus ir pasikvieskit su šeima (ar vienus) papietauti. Klausinėkit kaip jiems sekasi ir pati papasakokit ką veikiat.
Ir kam jums būtinai vyras? Dėl kūno? Po penkių metu jūsų organizme ims mažėti hormonų ir neužilgo apskritai nebebus to poreikio lytiniam santykiavimui. Tačiau dvasinis poreikis nuoširdžiai bendrauti visada bus! Tad ir investuokite į nuoširdų bendravimą.
draugas.lt tikrai ne ta vieta, bet rimtos pažinčių svetainės tikrai egzistuoja. Ieškokite toliau.

Sporto klubas
Baseinas
Ivairus renginiai
Paprasyti draugu kad supazindintu
Baseinas
Ivairus renginiai
Paprasyti draugu kad supazindintu
QUOTE(ingutegute @ 2014 10 23, 11:46)
Uzsienio pazinciu puslapiai. Mano mamai 65 dabar. Sniuuuuurais vokieciai vazinejo. Rinkosi kaip paaugle. Turi geriausia varianta dabar, LT beveik nebuna, trankosi po pasauli abu. Pavydziu juodai

Kai paziuri, grazios tos lietuves, kiekvienas molis su manekene vaiksto. Taip kad siulau ieskot uzsieniecio.
Sekmes!
kavaviryte, jeigu su gimtadieniu atėjo exvyras pasveikinti, gal pabandykit su juo į pasimatymus eiti. jei jis naujos šeimos ir draugės neturi. į koncertą, į teatrą, į vienos dienos ekskursiją.

Nustok medžioti. Mintimis taip pat. Metai kiti - priprasi. Sutiksi žmogų- valio. Ne tai ne. Juk jau turėjai šeimą. Ir visa ką darysi, visur kur eisi, eik ir daryk ne dėl to, kad ten gali sutikti VYRĄ.

Kūnui išsirink vedusį, bent jau trise dalysitės grybeliais, flamidijom,(jei ne rimtesnėm ligom, su padėjimu dievo) o ne su visu pažinčių portalu karuselės principu.

Linkėjimai