Mergaites. Jus angelai. Jei saziningai, tai galvojau, kad is manes issijuoksit. Bijojau atidaryti tema. Bet sitokie nuosirdus patarimai. As pasijutau tokia stipri.
Dabar cia tik pradzia ir manau, kad su jumis bus ir laiminga pabaiga. Gal ir ...ne vyriskis, bet bent jau mano sveikas, normalus socialus gyvenimas.
Kas man uzstrigo. Jusu klausimai...
1. Mano vienas sunus yra Anglijoj ir neseniai. Ant vaiko peciu uzgriuvo savarankiskas isgyvenimas ten be jokios pagalbos.
Antrasis zbitininkas salia manes, jam 18 ir jam galvoj panos, draugai. Nors sugyvenam neblogai, jis net miega su manim po skyrybu vienoj lovoj. Kai as verkiau viena nakti, atejo ir atsigule. Aisku po atskirom kaldrom... Ir jei is vis nakti miega namie

kam kojnes plauti ir vagyt daryti as dar turiu

2. As drauguose turejau du nikus ir vyrukus issitikrindavau. Tuos pacius zodzius kalbejo ir "kitai".
3. Vyrams patikau, bent jau mano akimis....po mano issiregistravimo atrado ir per FB. Vienas tik toliau raso zinutes i FB, dar kitas labanakt palinki zinutemis per telefona. O, kad siulytu kazka toliau, ar as cia kazko nemoku... Ar tai ju gyvenimo budas toks... Dar pastebejau, kad jie abu jau taip myli savo mamas ir rupinas, kad pas daktaryciu veza ir pan... Man atrodo, kad man tiesiog butu isskirtas kazkoks laikas ir tapciau mamuku, kuri veza pas daktaryte... gal as ir durna. Bet man taip atrodo.
O ko nuosirdziai jusu prasau, tai patarimo ka as galeciau nuveikti Klaipedoj su minimaliomis pajamomis. Tiesiog siek tiek pakeisti zmones ir aplinka.
I sporto kluba neisiu, nes apsijuoksiu. Esu labia nesportiska.