Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyra

lotuliukas.gif Maža replikutė autorei...
O iš kur žinoti, kad vyriškis, grįžęs iš pasimatymo su jumis, tuoj prisijungia draugas.lt ???
Nebent ir jūs pati tik grįžus lygiai taip pat prisijungėt... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 10 23, 18:20)

Kūnui išsirink vedusį, bent jau trise dalysitės grybeliais, flamidijom,(jei ne rimtesnėm ligom, su padėjimu dievo) o ne su visu pažinčių portalu karuselės principu.  rolleyes.gif

Žiauriai čia biggrin.gif

Bet teisingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2014 10 23, 19:29)
Žiauriai čia biggrin.gif

Bet teisingai drinks_cheers.gif

4u.gif Ačiū. Mes jau didelės mergaitės ir galim kalbėti tai, kaip yra.
Dar patarsiu autorei vieną triuką. mirksiukas.gif Kai "bičas" kvies kartu praleisti savaitgalį, mielai sutik, tik paminėk, kad tavo dienos. Ir visas savaitgalis tavo, gali veikti ką tik nori. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 10 23, 18:40)
4u.gif Ačiū. Mes jau didelės mergaitės ir galim kalbėti tai, kaip yra.
Dar patarsiu autorei vieną triuką. mirksiukas.gif  Kai "bičas" kvies kartu praleisti savaitgalį, mielai sutik, tik paminėk, kad tavo dienos. Ir visas savaitgalis tavo, gali veikti ką tik nori. thumbup.gif

Žiaurus patarimas moteriai, metus laiko sėdinčiai ant bado hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(žavesėlis @ 2014 10 23, 18:05)
lotuliukas.gif Maža replikutė autorei...
O iš kur žinoti, kad vyriškis, grįžęs iš pasimatymo su jumis, tuoj prisijungia draugas.lt ???
Nebent ir jūs pati tik grįžus lygiai taip pat prisijungėt... lotuliukas.gif

Nebūtina prisijungt, kad patikrint ar vyrukas "ant ryšio" mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 10 23, 20:03)
Žiaurus patarimas moteriai, metus laiko sėdinčiai ant bado  hihihi.gif
Papildyta:

Nebūtina prisijungt, kad patikrint ar vyrukas "ant ryšio" mirksiukas.gif  biggrin.gif

pirma: kiek suptratau, autorė negulinėja su bet kuo iš bado, ji nori VYRO ax.gif Ir vargu, ar ji nori to, kuris jos nori tik dėl to... g.gif
Antra: Ir kaipgi patikrinti?
O gal jis, laimingas grįžęs nori visoms pasakyti "ate", kad savo laimę jau rado lotuliukas.gif
Be to... 80% vyrukų po pasimatymo, parlekia, prisijungia (dama beje taip pat) ir klausia: na ir kaip aš tau? lotuliukas.gif
Išvada aiški, kai parbėgę abu prisijungia ir tęsia atranką, viens kitam neberašo.
Atsakyti
Niekad nezinai kur ta vyra rasi,tik as nesupratau,ar butent vyro,ar siaip artimo zmogaus,kad ir drauges,jums reikia.Siulyciau daugiau dziaugtis gyvenimu..uzsirasykit I kokius kursus,sokius ir tt,svarbu kad tarp zmoniu..jei sunku su pinigais,buna nemokamu renginiu,kad ir begiot pradet galima..Pvz as antra vyra susiradau per tv,kur zinutes pazinciu raso..juokas dabar ima prisiminus,bet va,jau 10m kartu,du vaikai ir vyras salia..
Atsakyti
Mergaites. Jus angelai. Jei saziningai, tai galvojau, kad is manes issijuoksit. Bijojau atidaryti tema. Bet sitokie nuosirdus patarimai. As pasijutau tokia stipri.
Dabar cia tik pradzia ir manau, kad su jumis bus ir laiminga pabaiga. Gal ir ...ne vyriskis, bet bent jau mano sveikas, normalus socialus gyvenimas.

Kas man uzstrigo. Jusu klausimai...
1. Mano vienas sunus yra Anglijoj ir neseniai. Ant vaiko peciu uzgriuvo savarankiskas isgyvenimas ten be jokios pagalbos.
Antrasis zbitininkas salia manes, jam 18 ir jam galvoj panos, draugai. Nors sugyvenam neblogai, jis net miega su manim po skyrybu vienoj lovoj. Kai as verkiau viena nakti, atejo ir atsigule. Aisku po atskirom kaldrom... Ir jei is vis nakti miega namie smile.gif
kam kojnes plauti ir vagyt daryti as dar turiu smile.gif
2. As drauguose turejau du nikus ir vyrukus issitikrindavau. Tuos pacius zodzius kalbejo ir "kitai".
3. Vyrams patikau, bent jau mano akimis....po mano issiregistravimo atrado ir per FB. Vienas tik toliau raso zinutes i FB, dar kitas labanakt palinki zinutemis per telefona. O, kad siulytu kazka toliau, ar as cia kazko nemoku... Ar tai ju gyvenimo budas toks... Dar pastebejau, kad jie abu jau taip myli savo mamas ir rupinas, kad pas daktaryciu veza ir pan... Man atrodo, kad man tiesiog butu isskirtas kazkoks laikas ir tapciau mamuku, kuri veza pas daktaryte... gal as ir durna. Bet man taip atrodo.

O ko nuosirdziai jusu prasau, tai patarimo ka as galeciau nuveikti Klaipedoj su minimaliomis pajamomis. Tiesiog siek tiek pakeisti zmones ir aplinka.
I sporto kluba neisiu, nes apsijuoksiu. Esu labia nesportiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kakavaryte: 23 spalio 2014 - 21:11
Sūnų kraustyk atgal į jo kambarį smile.gif

Iš tiesų Klaipėda ne provincija, tikrai daug gerų, bet nebrangių ar net nemokamų renginių vyksta, tik reik internete panaršyt. Ir pradėt eit.
Kokį klasės susitikimą organizuot, gal sena meilė apsireikš.
Atsakyti
Mano patirtis rodo, kad geriausia tvarkingą ir įdomų vyrą susirast per hobius.
Aišku, mezgimo būrely tikimybė maža.
Bet per dviračių forumus, žvejų klubus, sportą ir pan. tai tikrai didelė.

P.S. Su sūnum miegoti tikrai nėra labai sveika abiems. Vyro vietoj tai sužinojus manpasidarytų keista ir neramu. Taip pat ir sūnaus merginos vietoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arven: 24 spalio 2014 - 09:56
Na, kad namie ir darbe vyro nerasit, tai faktas smile.gif
Tokiu atveju reikia būti ten, kur renkasi daugiau žmonių.
Pavyzdžiui, įvairios visuomeninės veiklos, savanorystės (savanorystė juk nebūtinai tik gyvūnų namuose - būna ir pilietinių iniciatyvų). en nebūtinai iškart bus vyras, bet ten galite apskritai praplėsti savo pažinčių ratą, susirasti draugių, kurios jus galbūt su kuo nors supažindins ateity smile.gif
Įvairūs hobiai - dalyvaukite kokiuose protmūšiuose, jei patinka, lankykit įdomius kursus, eikit į renginius (būna ir nemokamų smile.gif ).
Žodžiu, kuo daugiau būkite tarp žmonių, bendraukite su kuo daugiau skirtingų žmonių. Kartais ir moterys draugės, su kuriomis susipažintumėte, gali praversti - gal turi brolį, pusbrolį, gal pakvies į kokį pasibuvimą, kur bus jos draugų ar giminių g.gif
Atsakyti
4u.gif O jeigu esi pamišus dėl knygų, bet bibliotekoj nėra VYRŲ? g.gif
O jeigu visai nesidomi žvejyba, išvis, tau net būtų gaila žuvyčių, bet žvejų forume yra VYRŲ? doh.gif
O jeigu kurį laiką bėgioji, vedžioji šunį (arba du šunis lotuliukas.gif ) ir vis dar neturi VYRO? tai kur dėti tuos šunis? gal juos reikėjo išsinuomot? lotuliukas.gif
O renginiuose vienišas pasijunti dar vienišesnis, nes visi porom, šeimom, pulkais, o tu ateini viena ir... negi tikiesi išeiti jau su VYRU? Juk vedę renginiuose bus su šeimom, išsiskyrę su savo savaitgaliniais vaikučiais. Net nežvilgtelės schmoll.gif O vieniši nė neina, nes žino, kad jausis nekaip vieniši būdami minioj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 24 spalio 2014 - 11:12
QUOTE(žavesėlis @ 2014 10 24, 12:02)
4u.gif  O jeigu esi pamišus dėl knygų, bet bibliotekoj nėra VYRŲ? g.gif
O jeigu visai nesidomi žvejyba, išvis, tau net būtų gaila žuvyčių, bet žvejų forume yra VYRŲ? doh.gif
O jeigu kurį laiką bėgioji, vedžioji šunį (arba du šunis lotuliukas.gif ) ir vis dar neturi VYRO?  tai kur dėti tuos šunis? gal juos reikėjo išsinuomot? lotuliukas.gif 
O renginiuose vienišas pasijunti dar vienišesnis, nes visi porom, šeimom, pulkais, o tu ateini viena ir... negi tikiesi išeiti jau su VYRU? Juk vedę renginiuose bus su šeimom, išsiskyrę su savo savaitgaliniais vaikučiais. Net nežvilgtelės schmoll.gif  O vieniši nė neina, nes žino, kad jausis nekaip vieniši būdami minioj...

Na, renginys renginiui nelygu smile.gif
Beje, nereikia eiti su tikslu rasti VYRĄ - reikai eiti su tikslu praplėsti pažinčių ratą, nes, kaip suprantu, pas autorę jis nėra didelis - nėra daug draugių su kuriomis būtų galima ką nors smagaus nuveikti. g.gif Susiradus draugių, atsirastų ir veiklos įvairesnės, ir renginiuose kelionėse nebebūtum vieniša, nes eitum su kompanija. Be to, kaip rašiau - niekad nežinosi, gal ta draugė turės žavų brolį/pusbrolį/kaimyną/ pažįstamą smile.gif
Žodžiu, kuo daugiau socialios veiklos, tuo didesnė tikimybė ką nors sutikti smile.gif
Atsakyti