Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyra

Kuo daugiau socialinės ir kitokios veiklos, tuo mažiau laiko lieka vyrams biggrin.gif
Ir būvo minėta kūno poreikis. Kol kurtūriniesi, kol kokia nauja draugė prisimins turinti pusbrolį kaime, reikalas jau antri metai cypia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 10 24, 12:18)
Kuo daugiau socialinės ir kitokios veiklos, tuo mažiau laiko lieka vyrams biggrin.gif
Ir būvo minėta kūno poreikis. Kol kurtūriniesi, kol kokia nauja draugė prisimins turinti pusbrolį kaime, reikalas jau antri metai cypia doh.gif

Visiškai nepritariu... man netgi liūdna pasidarė, kad kažkas gali taip gyventi, kad visą savo veiklą orientuotų vien tik į žūtbūtinį vyro radimą. Socialinė ar kitokia veikla tave tobulina kaip asmenybę, praturtina tavo gyvenimą, tu tampi įdomesnis tiek sau, tiek kitiems. O iš mano patirties... tai tik tada, kai gyvendavau labai aktyviai, labai užimtai ir atsirasdavo tie vyrai ir neretai tiesiogiai ar netiesiogiai per draugus, naujai sutiktus žmones ir pan.

Žinoma, jeigu problema tik ta, kad reikia permiegoti su kažkuo... na tai tada pažintys XXX, kam čia gaišti laiką socialiniam gyvenimui ir savęs tobulinimui, jei tik tokie tikslai...
Atsakyti
4u.gif labai tikiuosi, kad autorės antraštinis klyksmas (kur rasti VYRĄ?) Buvo momentinis. Puikiausiai ją suprantu ir tapšnoju per petį guosdama. Žinau, kaip trūkstama daugelio dalykų tarp sekso ir kultūros. Ir palaikymo už rankos. Ir prigludimo prie peties. Ir tokių visokių "viskas bus gerai". Ir žinojimo, kad ir kas benutiktų, yra dar vienas tlf nr, ne tik 112...
Bet... jei prisėstume su autore ant sofutės. Ar tikrai ji nori dar vienos anytos, jo seserų, brolienių ir jo ex, kurios vargu ar bus malonios. Ar norės pataikauti jo vaikams (paveldėtojams), kurie žiūrės į tave, kaip į besigviešiančią jo turtų. Kas patikės, kad su juo ne dėl jo pinigų, buto ar atostogų.
Ar pirmoji santuoka nieko neišmokė?
Čia tas pat, kas parduodi seną blerbiantį sutomobilį, nusiperki naują ir galvoji, kad problemos baigėsi. Ir vėl pradedi "kruizus" per autoservisus...
Autorei patariu prisimint tas akimirkas, kai buvo sunku su vyru, kai pagalvodavo: geriau jau būčiau viena. Ir štai, viena. Vadinas viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Taip zaveseli, ilabai daug tasku pataikei. Pas mane jovalas galvoj.
Jei stipriai uzsimanyciau vien tik siai nakciai vyro, manau, kad labiauisiai...kaip ne keista tai butu vedes, 10 metu vyresnis ir daugiau... vyras...Jie maziausiai paklausus kiek suprantu. Bet kaip po to jaustis? Juk matomai net malonumo nepajusciau jokio, o tik... Gal kazka tokio, kaip nuejima pas ginekologa?
Ar noreciau vyro su visiais paveldetojais ir anytom? As labia noreciau pasijust geidziama, kad zmogus I mane su spindesiu ziuretu. Tada ir anyta nebus taip baisu.
O kai susitinki taip...paprasciausiai dalykiskai, tai ir nelabai iseina to ziburelio udegt. is karto. O dar kai pradeda kalbet apie kiek ko as turiu, kur dirbu ir ar jau vaikai iseje... Tai tik norisi atsistot ir begt.
Dabar zvilgtelejau I draugus. Ten visi 15 Klaipedieciu, kurie ir liepa buvo... Ne vieno naujo....

O dabar dar karta del socialines veiklos. As issiskyrusiu draugiu neturiu, todel I koncertus ir pan neturiu su kuom eit. Po tokio renginio tada tik vilku staugt. Labai megau eit, bet nemanau, kad ten galima susipazint.
Savanorystej tikrai normalus vyrai nebus. Jei noreciau, galeciau priziuret senute (tikrai daugiau vargu nenoriu, paciai depresija) ir buti vyresniuju draugu is soc rizikos seimu vaikui. Ar pvz dalint koki maista... Nenoriu sito. As nenoriu svetimu vargu. Nes visa gyvenima ta ir dariau. O ir...maisto ateis tik nusivakataves kavalierius..

I Smonaitytes biblioteka vaikstau, i maisto parduotuves vaikstau, ejau I viesa pirti, baseina. Savo kailiu patyriau, ten tokia pat tikimybe, kaip ir siuksles nesant savo zmogu sutikt. Bet kol kas Dievas nedave.

O socialines veiklos ir nauju pazinciu man labia reikia. Tai galetu buti ir moterys.
Kokia ta socialine veikla gali buti is tikruju? Nes as kol kas nesugalvoju.
labia noreciau I koki issiskyrusiu zmoniu rateli, kad ir moteriskiu., bet tokio kaip suprantu near.
Atsakyti
4u.gif Ir kodėl visos patarėjos jus kur nors siunčia eiti. Galit net šiukšlių nenešti, užtenka užsisakyt picą į namus ir pats ateis lotuliukas.gif
Pastaruoju metu vis patenku tarp 7 ir daugiau vyrų ( susiję su auto, ūkio reikalais). Brrr unsure.gif pasijuntu ne savo vietoj ir noris kuo greičiau iš ten dingt, o ne klapsėt blakstienom blink.gif
biggrin.gif Buvo triukas. Visai kaip draugas.lt. Prie statybinių medžiagų parduotuvės aš perku sauso tinko maišus, o pirkėjas už manęs, žodis kitas, pasisiūlė įkelti į mašiną, po to vardo ir tlf nr. Konkretus. Pasakė, kad nori su manim susitikinėti ir jau kišo plikę į mašiną atsisveikinimo bučinuko pasiimt. doh.gif Nesuprato, kodėl ne. Sprinteris. schmoll.gif
bigsmile.gif Dėl vieno nenusimink. Tuos liepinius iš draugo ir po trijų metų liepą rasi, niekur jie nedings, jei jau sumanysi "pasirašyt" kavai lotuliukas.gif
Atsakyti
Kakavaryte, jums tiek pasiūlė būdų socializuotis, bet jūs juos atmetate. Imkit ir pabandykit. Nesportiška? O jau reikėtų būti sportiškai. Tokiuose metuose raumenukus reikia stiprinti, savaime jau neišeina. Bėgiokit vakarais ar rytais. Jūs bent ką nors pabandykit įgyvendinti. Nors neturiu tokių problemų, bet nieko nereiškia vienai nueiti į koncertą, kiną, kavinę, ar net išvažiuoti į kelionę. Eikit ir darykit.
Atsakyti
Bet siuo metu jauciu socialine atskirti ir labia jos nenoriu.
Yra pinigu trukumas ir near kabliuko uz ko uzsikabinti.
As kazkaip labia noreciau patekt I koki nors nauja rata zmoniu. Tai turetu buti kokie nors kursai. Pasipuosti, susipazinti, pradeti bendrauti. Bet kokie tai gali but kursai ir kad dar jie butu pigus... Is fantastikos srities....
Papildyta:
QUOTE(niedulis @ 2014 10 24, 19:58)
Kakavaryte, jums tiek pasiūlė būdų socializuotis, bet jūs juos atmetate. Imkit ir pabandykit. Nesportiška? O jau reikėtų būti sportiškai. Tokiuose metuose raumenukus reikia stiprinti, savaime jau neišeina. Bėgiokit vakarais ar rytais. Jūs bent ką nors pabandykit įgyvendinti. Nors neturiu tokių problemų, bet nieko nereiškia vienai nueiti į koncertą, kiną, kavinę, ar net išvažiuoti į kelionę. Eikit ir darykit.

Nieduli, yra vietu, kur as galiu jau nueiti viena. Tai baseinas, pirtis (as siek tiek paplaukioju), dar iseidavau vaikscioti po valanda. Pasidarau kavos I termosa iki karjeru ir atgal. Dar buvau uzsiemusi sveiku maistu.
Bet bendravimo ten neuzmegsi. Gali persimesti keliais zodziais ir tiek.
O koncertam, filmams as siuo metu nelabai lesu turiu. As viena ten eiti negaliu. Bet rasciau su kuonueiti, bendrauju su buvusio vyro gimine.
Bet nereiskia, kad nesidomiu niekuo....Ziuriu per kompa. namus popinu, geles, akvariouma priziuriu, papiesiu, valgyt sumeistravoju, su sunum pabendrauju.
Bendradarbe knuga padovanojo, dabar skaitysiu . Zmogus, kuris norejo buti laimingas.
Atsakyti
"O socialines veiklos ir nauju pazinciu man labia reikia. Tai galetu buti ir moterys.
Kokia ta socialine veikla gali buti is tikruju? Nes as kol kas nesugalvoju.
labia noreciau I koki issiskyrusiu zmoniu rateli, kad ir moteriskiu., bet tokio kaip suprantu near.

O kodel tokio issiskyrusiu moteru ratelio nesuburiate? Sukurkite tema,organizuokite susitikimus,turesite proga pasipuosti,kazkur iseiti,pabendrauti..gal ir artimiau su kuria susidraugausit.
Atsakyti
QUOTE(soberano @ 2014 10 23, 17:57)
Taip kad siulau ieskot uzsieniecio.

Uzsienietiskos algos maziausiai 3-4 kartus virsija lietuviskas algas, esant panasiam pragvenimo lygiui. Jei vidutinis lietuvis turi taupyti net ir kojiniu saskaita, tai apie kokia seimos parama is vyro puses turi svajoti moteris, gyvenanti Lietuvoje....

QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 23, 22:08)
1. Mano vienas sunus yra Anglijoj ir neseniai. Ant vaiko peciu uzgriuvo savarankiskas isgyvenimas ten be jokios pagalbos.

Toks kompleksinis pasiulymas:
1. Kadangi esat prisiregistravosi interneto chtuose ar forumuose, tai turit gera proga rasti norinciu pabendrauti uzsienio kalba ir patobulinti savo anglu (ar kt., pvz vokieciu) kalba.
2. Vyresnelis vietoje, t.y. UK gali paieskoti kandidatu i "patevius". O jus galit aplankyti sunu pvz. per savo atostogas arba per Naujus metus ir susipazinti vietoje su kandidatais. Esant norui ir galimybems, galima pries tai pabendrauti per Interneta (Skype) ar telefonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 25 spalio 2014 - 01:37
Tikrai sunku Klaipėdoje su tais vyrais.Mano dvi kolegės panašaus amžiaus irgi tuščiai laiką gaišta tuose Drauguose. Aš irgi ieškočiau tik užsieniečio vyro dabar.Nes mūsiškiai tik sekso mašinų ieško.Ir dar su puikiais duomenimis.
Atsakyti
Pabandykit, kad ir SM bendraminčiuose paieškoti draugių. Geras pasiūlymas buvo pačiai sukurti vienišų žmonių klubą. Pabandykit užsienietiškus portalus, kad ir interpals.
Atsakyti
Bet užsienietiškuose portaluose reik mokėt rašyt užsienio kalba? Gali būt sudėtinga perteikt mintis. Aš manau, atsipalaiduokit, gyvenkit socialų gyvenimą, gal viskas savaime išsispręs. Rimtą draugą, suprantu,kad sunku rast. Suprantu,kad norisi prie kažko prisiglaust, paatviraut, praleist turiningai laisvalaikį
Atsakyti