Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyra

Galima dar bandyti (jei noras yra) eiti svocia (o jei balsas yra - tai dainininke) i vestuves. Taip sakant proga uzsidirbti ir pazintis uzmegzti.

Autore berods gaminti megsta (kepta duona ir t.t.), tai dar sefu-vireju i vestuves galima. Taip sakant kelias iki vyru sirdies per skrandi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 27 spalio 2014 - 15:16
QUOTE(l.jelena @ 2014 10 27, 15:12)
Galima dar bandyti (jei noras yra) eiti svocia (o jei balsas yra - tai dainininke) i vestuves. Taip sakant proga uzsidirbti ir pazintis uzmegzti.

Čia rimtas patarimas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AICHAO @ 2014 10 27, 16:14)
Čia rimtas patarimas?  bigsmile.gif

Cia tik vienas is galimu variantu. As gi nepazistu autores ir nezinau kas jai priimtina, o kas ne.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 10 27, 15:51)
Laba diena... be maisto žmogus neišgyventų ir numirtų, be vyro dar nei viena nenumirė...

Yra dalyku be kuriu nemirstam, bet ir negyvenam. unsure.gif
Is esmes norejau pasakyti, kad moters poreikis, jei toks egzistuoja ir dar taip stipriai, yra svarbus ir gerbtinas.

Zaveseli, na bet ir uzvedet jus vyruka prie sauso tinko. blink.gif Ir numeri tuoj pat, ir bucinuku.. ax.gif Gal vargselis labai isalkes? g.gif Arba jus.. tokia.. vat.. brunette.gif
Atsakyti
Kai kuriuose darbuovietese buna dirba vien moterys, o i vietine valgykla ar kavinuke (ar salia esancias kavines)... kazkur gi valgo gi zmones... atbega "pasaliniu" vyru ir gretimu ofisu ir t.t.

Juk galima ir prie vieno staliuko pavalgyti...
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2014 10 27, 15:30)
Kai kuriuose darbuovietese buna dirba vien moterys, o i vietine valgykla ar kavinuke (ar salia esancias kavines)... kazkur gi valgo gi zmones... atbega "pasaliniu" vyru ir gretimu ofisu ir t.t.

Juk galima ir prie vieno staliuko pavalgyti...

Iš esmės tik fantazijos klausimas: kur pazindintis?
Atsakyti
QUOTE(AICHAO @ 2014 10 27, 16:33)
Iš esmės tik fantazijos klausimas: kur pazindintis?

Tikrai taip.
Kandidatu gausa aisku neuztikrina tinkamo pasirinkimo, bet padidina sansus.
Aisku, tinkamas zmogus gali atsirasti ir netiketai.

Atsakyti
QUOTE(Razul @ 2014 10 27, 15:23)
Yra dalyku be kuriu nemirstam, bet ir negyvenam.  unsure.gif

joooooo, be vyru gyvenimo ner blink.gif doh.gif einam kartis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 27, 15:04)
Skirtingi tie temperamentai juk, aš tai kai nieko gundančio nematau,tai  man ir noro jokio nėr, o kitoms sunku būna be to.

Be ko? Be sekso? Autorė pasakė, kad jai vien to nereikia. Tai apie ką čia kalba eina? Nenueisi į parduotuvę ir nenusipirksi santykių, intymumo, meilės. Neįmanoma tai. Tai ką? Kartis reikia? Gyvenkit taip, kad pačios sau įdomios būtumėte, gal tada nereikės taip beviltiškai tų vyrų ieškoti, nes paprastai užsiėmusios, pozityvios, socialios moterys juos ir taip turi. O jei ir neturi kurį laiką, tai bent jau įdomiai gyvena. Tai nžn man tai atrodo geriau gyventi sau smagiai leidžiant naujoms pažintims ateiti į gyvenimą, nei tik susikoncentruoti į bet kokio vyro radimą, kad tik nebūti vienai.
Papildyta:
QUOTE(Razul @ 2014 10 27, 15:23)
Yra dalyku be kuriu nemirstam, bet ir negyvenam.  unsure.gif
Is esmes norejau pasakyti, kad moters poreikis, jei toks egzistuoja ir dar taip stipriai, yra svarbus ir gerbtinas.

Zaveseli, na bet ir uzvedet jus vyruka prie sauso tinko.  blink.gif Ir numeri tuoj pat, ir bucinuku.. ax.gif  Gal vargselis labai isalkes?  g.gif Arba jus.. tokia.. vat..  brunette.gif

Ar kai jūs laikėte egzaminus buvo teksto suvokimo užduotis ar ne? Kai aš laikiau tai buvo ir man tai dažnai praverčia gyvenime...

Kas sako, kad tokio poreikio nėra ir jis nėra gerbtinas? Tai normalu, kad moteris nori meilės ir draugystės. Bet mano manymu nenormalu visą savo gyvenimą pašvęsti tik tokiai veiklai, kuri pagal kažkokius mistinius standartus padės susirasti vyrą. Aš siūlau atrasti, kas tikrai pačiai patinka, džiaugtis savo gyvenimu ir be vyro, užsiimti mėgiama veikla ir bendrauti su žmonėmis (tiek gyvai, tiek internetu). O vyras arba atsiras, arba neatsiras.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 10 27, 16:10)
Kas sako, kad tokio poreikio nėra ir jis nėra gerbtinas? Tai normalu, kad moteris nori meilės ir draugystės. Bet mano manymu nenormalu visą savo gyvenimą pašvęsti tik tokiai veiklai, kuri pagal kažkokius mistinius standartus padės susirasti vyrą. Aš siūlau atrasti, kas tikrai pačiai patinka, džiaugtis savo gyvenimu ir be vyro, užsiimti mėgiama veikla ir bendrauti su žmonėmis (tiek gyvai, tiek internetu). O vyras arba atsiras, arba neatsiras.

Kaip ten sakoma... "sotus alkano neužjaučia". Lengvai taip kalbėti moterims, kurios gyvena sėkmingą vedybinį gyvenimą, turi gerus vyrus, nejaučia fizinės ir emocinės tuštumos, tada gal ir atrodo "kam čia viską į vyrą koncentruot? būk įdomi, žavi, aktyvi ir bla bla bla". Autorė turi darbą, turi vaikus, turi buitį, nemanau, jog sėdi 24/7 ir dūsauja "svajone prince, kur tu?". Tai savaime aišku, jog žmogus sukasi, kažką veikia, dirba, bet jei vienatvė išties yra skaudi, tai to nenustumsi kažkur. Vis tiek kiekvieną vakarą, per šventes, per savaitgalius užlies didžiulis liūdesys.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 10 27, 17:10)
O vyras arba atsiras, arba neatsiras.

Negana šito. Turi atsirasti,reik tik biškį invetsuoti pastangų į tai.Ne visą gyvenimą, bet kažkiek reikia.
Atsakyti
QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 27, 13:34)
Mazute, nezinau, bet dabar viskas gerai. Kaip tik siuo momentu smile.gif As kazkaip manau, kad truputi per anksti. O pas daktaru vaikstau, neseniai onko tyrimus dariausi.
Ir neikada nemaniau,bet yra taip, kad esu normali, karsta moteris ir seksas gyvenime labai svarbus. Ir to nera cia ko gedytis smile.gif

dar vienas nekuklus klausimas mažom raidytėm. Ar tikrai esi labai karšta moteris visumoj, ar tai iš susilaikymo. Išvertus į padoriau: ar baisi rajūnė esi, ar tiesiog šiuo metu išbadėjusi, o normaliom sąlygom maitiniesi saikingai? Man taip pat buvo toks laikas, kad smegenis spaudė ir norėjosi "nusipiešti plakatą" ir reikalauti teisės į gamtos duotą dovaną. Bet, kai gyvenau šeimoj, tai viskas kaip pas visus vidutiniškai. Kartais ir galvą paskaudėjo, kartais ir iš pareigos, kad vyras neburbėtų..
Atsakyti