Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyra

Minėjau extra pažintį prie sauso tinko . Padėjo įkelt į auto, pasiūlė kada kavos, paprašė tlf. Viskas padoru, kaip ir derėtų 10-tą ryto statybinių medžiagų parduotuvės kieme, juk ne naktiniam klube. Šįryt sms: "bucinukas į makstyte" blink.gif Žagtelėjau, perskambinau, pasakiau, kad kaip pasikeitėm tais tlf, taip atsikeiskim atgal, prašau man neberašinėti, man tai nepriimtina ir t.t. Nuo 7-tos ryto "vemiu" aš ta "makstyte" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 27, 12:29)

Papildyta:
gerai
Papildyta:
O pati kaip? Ar tik jis vede?

Aš radau savo žmogų, tk mums santuokos nereikia, ir taip esam laimingi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 10 26, 21:22)
tikrai,butu faina biggrin.gif
Papildyta:

Tai aisku,pabimbaliuosim dabar sioje temoje, apsitrinsim,apsitarsim,o veliau matysim smile.gif
Papildyta:
Nuomininko pagal tokius kriterijus nedrisciau ieskot,nes iskart suprastu kur  saknys... blush2.gif Partija irgi turbut atkrenta,nes ten bus ambiciju ir politiniu siekiu marmalyne,kova del vietos ir t.t. tai menkai moterys jiems rupes blush2.gif O mokytis biski tingiu jau tongue.gif

Mano buves vyras nama stato, tai jis dabar nuomoja buta. Siuo metu pakeite buta, nes tokia uz ji 10 metu vyresne ir pasitaike.
Atvaziavom su vyru (turejom reikalu del sunaus), o seimininke I lauka isbego su naktinukais ir chalatu. Akytem tik klapt, klapt. pati maciau ....Neklausinejau jo, bet kazkodel jis ten tik pora menesiu pagyveno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 10 27, 12:31)
Minėjau extra pažintį prie sauso tinko . Padėjo įkelt į auto, pasiūlė kada kavos, paprašė tlf. Viskas padoru, kaip ir derėtų 10-tą ryto statybinių medžiagų parduotuvės kieme, juk ne naktiniam klube. Šįryt sms: "bucinukas į makstyte"  blink.gif Žagtelėjau, perskambinau, pasakiau, kad kaip pasikeitėm tais tlf, taip atsikeiskim atgal, prašau man neberašinėti, man tai nepriimtina ir t.t. Nuo 7-tos ryto "vemiu" aš ta "makstyte" doh.gif

Pypiec nesikeikus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kakavaryte, o tavo vyras turi draugę, ar vienišas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 27 spalio 2014 - 11:35
QUOTE(žavesėlis @ 2014 10 27, 12:31)
Minėjau extra pažintį prie sauso tinko . Padėjo įkelt į auto, pasiūlė kada kavos, paprašė tlf. Viskas padoru, kaip ir derėtų 10-tą ryto statybinių medžiagų parduotuvės kieme, juk ne naktiniam klube. Šįryt sms: "bucinukas į makstyte"  blink.gif Žagtelėjau, perskambinau, pasakiau, kad kaip pasikeitėm tais tlf, taip atsikeiskim atgal, prašau man neberašinėti, man tai nepriimtina ir t.t. Nuo 7-tos ryto "vemiu" aš ta "makstyte" doh.gif

va tame ir reikalas, kad dar tie du nemate jau mane buciuoja........ Na ten tai dar neparase, bet visa......
As ir galvoju ar as cia ne sveika. Ar jie turetu ne nuo to pradet smile.gif
Atsakyti
Nu fotkes tai matė biggrin.gif matyt, fotogeniška esi.
Kad parašo BUČKIS, tai nieko blogo, svarbiausiai, kad ne ten, kur dar ankstoka bučiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 27, 12:32)
Aš radau savo žmogų, tk mums santuokos nereikia, ir taip esam laimingi. biggrin.gif

Jei saziningai, tai mano didziausia svajone butu padraugaut su vyriskiu, o ne is karto gyvent. va ir mazajam 18, tai kazkaip pagalvoju, juk ir taip tevo namie neliko, kam jam cia visokiu dar... Juk 3 metukai ir pats kazkur sparnus iskels, tada ir ziuresiu.
Atsakyti
Mes po 5 mėnesių apsigyvenom kartu. Vaikai buvo 15 ir 10 metų.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 27, 12:33)
Pypiec nesikeikus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kakavaryte, o tavo vyras turi draugę, ar vienišas?

Isejo del drauges. Bet ta tema as nekalbesiu.
mes sutariam labia gerai, jis net vakar pas mane uzsukes buvo.
Panu jam neieskosiu smile.gif
Atsakyti
Nu o gal nors seksui panaudoti galėtum? Manau, neatsisakytų..
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 27, 12:39)
Mes po 5 mėnesių apsigyvenom kartu. Vaikai buvo 15 ir 10 metų.

Va as ir noriu pabendraut is pradziu. O cia tokie... As tik rimtai.... Mane dar labiau nervina. Nenoriu as is karto I namus vestis, noriu, kad tikrai isitikinciau, kad galiu vaikui parodyti.
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 27, 12:40)
Nu o gal nors seksui panaudoti galėtum? Manau, neatsisakytų..

Zinau, kad neatsisakytu, bet man mano skyrybo...yra laimejimas ir atgal I ta SUDA nelysiu
Jau geriau tada eisiu I vienuoles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 27, 12:31)
Aš dar noriu dėl partijos parašyt. Mano mama yra aktyvi partietė, tai tikrai ten jie turi visokios įdomios veiklos, ir išvykų, ir ekskursijų, ir pasisėdėjimų prie vyno, pilnai yra tikimybė sutikti malonų laisvą vyrą.

o jeigu pats gražiausias vyras pasirodys besąs partinis oponentas? g.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti