Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyra

Kakaviryte, o su buvusiu tikrai jokių galimybių susieiti? Sutari, kaip supratau, ir su juo, ir su gimine. Žinau pora moterų, kurios sukūrusios naujus santykius gailisi nutraukusios pirmas šeimas.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 30, 00:00)
Bet 16 metu yra per daug.Iki 10, ne daugiau.

Man asmeniskai patinka variantas +-5 metai. Bet cia tik mano asmenine nuomone, galima nekreipti demesio....

QUOTE(Margaretta @ 2014 10 30, 00:00)
Del uzsienio pensiju. Nuolat vertejauju tokiai garbiai damai, kuri gauna nasles pensija uz mirusi vyra (lietuvi )is Vokietijos.Vyras dirbo ten tik  8 metus. Ji gauna uz tai po 150 Eu kas menesi. Pati pildau visus blankus ir skaitau gautus rastus, zinau, ka kalbu.

Lietuvoje ir uz seimo nari tiek negausit... Ir mes nezinom visu njuansu apie ta vyra... pvz. kokia jo alga buvo, ar istisai dirbo. Ir salies pilieciai dazniausiai turi didesnes garantijas... ir algas. O be to gal but si ponia turi ir pacioje salyje kokiu socialiniu garantiju... Nors..., jei ji ten nedirbo, tai gal ir neturi.
Beje, manau dar kiek centu tai garbiai damai priklauso ir is lietuviskos vyro pensijos. Tad galima sulyginti kiek...
Visumoje nera jau taip ir prastai. Juk ta garbinga dama yra pakankamai racionaliai mastanti ir neatsisako tu pinigu...
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2014 10 30, 00:10)
Kakaviryte, o su buvusiu tikrai jokių galimybių susieiti? Sutari, kaip supratau, ir su juo, ir su gimine. Žinau pora moterų, kurios sukūrusios naujus santykius gailisi nutraukusios pirmas šeimas.

Maciau viena istorini filma, kur pora issiskyre ir suejo 5 ar 6 kartus.

O du kartai - tai nieko neiprasto...
Atsakyti
Kažin autorei yra kada be gyventi su tiek textiniu gerbeju ir visiems jiems rašinejimu .
Beje tie kas iš lietuvos išvažiuoja , tai manot šiaip viska meta , i buta bomžus suleidžia , mašina i pruda . Juk galima turta parduoti / išnuomoti .
6 metai del minimalios pensijos buvo airijoj geraisiais laikais . Dabar jau pakeite , bet tiems kas tuo laiku tiek išdirbo pasiseke .
Beje užkliuvo dar autores pasakymas kas bus po penkiu metu . O to niekas nežino .
Beje jei norit ka nors susirast tik nepradekit dalintis penkmečio planais . Jus dar žmogaus nematet o jau galvojat kas bus su juo po penkiu metu .

Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2014 10 30, 00:33)
  Ir mes nezinom visu njuansu apie ta vyra... pvz. kokia jo alga buvo, ar istisai dirbo. Ir salies pilieciai dazniausiai turi didesnes garantijas... ir algas. O be to gal but si ponia turi ir pacioje salyje kokiu socialiniu garantiju... Nors..., jei ji ten nedirbo, tai gal ir neturi.
Beje, manau dar kiek centu tai garbiai damai priklauso ir is lietuviskos vyro pensijos. Tad galima sulyginti kiek...
Visumoje nera jau taip ir prastai. Juk ta garbinga dama yra pakankamai racionaliai mastanti ir neatsisako tu pinigu...
Papildyta:

Užtat aš žinau. Vyras lietuvis, ten dirbo prie laivų, uždirbo, aišku, nemažai mūsų samprata, o dama visą laiką čia buvo, jokių garantijų ten pas ją nėra. Čia ji gauna savo lietuvišką pensiją ir kapeikas(nežinau , kiek) našlės pensijos už vyrą. Tie 150 Eu yra grynai našlės pensija už vyro tuos uždirbtus Vokietijoj metus. Sakčiau, gana neblogai. Ir dar kas metai po 4 Eu prideda, padidina.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2014 10 30, 09:02)
Kažin autorei yra kada be gyventi su tiek textiniu gerbeju ir visiems jiems rašinejimu .

O ką daugiau veikti šaltais, lietingais vakarais? Matai, kad ir į pasmatymus vaikšto, o tai jau tikrai Gyvenimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 30 spalio 2014 - 09:23
Ėhei, buhalterės. Dar veršis šiknoj, o jūs jau peilius galandat... doh.gif
Dar diedo nė horizonte nėr, o jūs jau pomirtinius pinigus dalinatės... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 30 spalio 2014 - 09:34
O ką? biggrin.gif viską reikia apgalvot... ax.gif
Atsakyti
Draugas.lt yra puiki metamorfozių demo versija. Kaip per 8 žinutes iš meilučių ir mielučių, virstama chamais ir furijomis.
-Labas. Gal kavos?
-Pirma prašyčiau foto
- Ateisi ir pamatysi. Tai kavos, aš vaišinu.
-Ne. Aš dar uždirbu kavai.
-skelete kaip su šlapia mazgote per veidą.
-skeletas čia prie ko?
-(plūdimasis, kad braidau po pievas, kad galiu kabinėtis prieš kiekvieno š be paukštelio, ė be taškelio ir t.t.) gal nori pač..lpt?
- apsišik kniūpščias. ( ir užblokavau)
doh.gif doh.gif doh.gif
O juk galėjo būti:
-labas. gal kavos? mirksiukas.gif
-Ačiū, mielai rolleyes.gif
Bet nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2014 10 29, 17:25)
Jei neras, uzsidirbs sau pensijai. Lietuvoje yra zmoniu, kurie dirba (ne uz minimuma) apie 40 metu, o pensija apie 800 Lt. O TEN padirbes kokius 6 metus ir uzsidirbs sau pensijai virs 2000 Lt ir socialines garantijas kaip Lietuvoje, taip ir uzsienyje.

Ir kur čia toks rojus? Moteriškei 43 m. jei gerai supratau, padirbs, tikėtina juodą darbą 6 m. ir ką jau pensiją gaus. Nemanau. Reiškia, jinai bus 49 m. ir jai iki pensijos dar labai daug. Ką tada daryti? 15m. tą patį juodą darbą ar grįžti į LT jau kaip ir praradus kvalifikaciją.

QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 29, 17:48)
ne vyro. Ji ieško pati savęs. Su skyrybom kaip ir nutrūko daug dalykų- pirmas ir svarbiausias baigėsi giminių turėjimas. Na taip jie kvieči, jie bendrauja, bet be abejonės jog viskas nebe taip kaip buvo.
  Aimėja, na ne nuosavi namai, na nuomojami ir ką? Ir saviausiuose namuose negalėsi gyventi, jei už juos nemokėsi. Išvažiuoji ir išvažiuoji. Viena. ir kas? Prapuls? Mažytė? Ne kad vyrą rastų, kad save apčiuoptų, rastų, atrastų. O jei neras, tai važiuos į kitą miestą, šalį, kaimą.

O kai išvažiuos , tai tų giminių atsiras? Iš kur? Netgi vaikų šalia neliks. Ne tik giminių, draugų. Naivu tikėti, kad jau ten išvažiavus atsiras būriai draugų, gerų pažįstamų, ,,giminių''.
Nuosavi namai yra stabilumo pagrindas , ypač vienišai moteriai, jaunimui gal kitaip. O sakyti, kad 43 m. žmogui namai nesvarbu, nesamonė. O tu siūlai moteriškei viską mesti, darbą, beje mėgstamą, vaiką, namus, kitą gerbūvį ir lakstyti po šalis kaip klajūnui, nu nieko sau laimė. Mano nuomone, jau kažką pasiekusiam žmogui, tai yra didelis žingsnis atgal, o ne pirmyn. Jei pav. važiuotų dirbti pagal specialybę, su visom garantijom, gerom gyvenimo sąlygom, taip, bet ne klajūno gyvenimui.

QUOTE(l.jelena @ 2014 10 29, 23:13)
Yra kruva ivariu variantu. Pvz. mano viena drauge turi gerbeja-drauga uzsienyje. Padeda seimai finansiskai ir nuperka si bei ta pagal seimos poreikius. Susitinka kelis kartus per metus tai vienoje, tai kitoje salyje arba kartu kur atostogauja. Drauge del seimos aplinkybiu kol kas negali atvaziuoti pas ji gyventi, bet po keliu metu planuoja, nes draugas jau seniai tai jai siulo.

Iš kelių kartų susitikimų per metus, niekaip negali nuspręsti, kad gyvenimas kartu pasiseks, būtų labai naivu. Dar naiviau tikėti, kad tas vyras nieko neturi ir laimingas tik tais keliais pasimatymais. Kiek tokių naivuolių išvažiuoja, ir kiek tokių naivuolių verkdamos sugrįžta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 30 spalio 2014 - 10:27
Žavesėli, tai ko taip užrėžei, kad kavos pati nusipirksi?
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 10 30, 10:32)
Ėhei, buhalterės. Dar veršis šiknoj, o jūs jau peilius galandat... doh.gif
Dar diedo nė horizonte nėr, o jūs jau pomirtinius pinigus dalinatės... blink.gif

Teisingai. biggrin.gif
Juk permasciau viska ir pagalvojau. Kodel nepabuvus grazaus, simpatisko vyriskio drauge kuri laika. pasijusti jaunai, nors toil grazu taip nera. Pasikelti saviverte. galvoju... Parasysiu, kad sutinku susitikti. IRRRRRRR....
Zinute.... Dirbu Teisininku-juristu mazoje imoneje, esu pats sau sefas.
Nu dar I egzaminus man dabar vaikscioti reiks pradet...
O tas liurbis- (rytiniai - vakariniai poteriai) vel parase zinute. Ir dar asilas puse astuoniu. Paskambinau, isbariau. Man paskutine iseigine, as cia turiu keltis per ta durneli. man tokiu nereik. Gal kam norisi zinuciu is Taurages? Galiu pafundinti numeriuka I asmenine zinute ax.gif
O su anuo (kur bites laiko), vakar vakare dar kalbejomes, zmogus uzsiknises darbais. Sakau, iseinu i pamaina, ziurek, atstumus reikia mazinti. Tai dabar nezinau, kas toliau bus. Syrit 2 zinutes gavau. Nu suauge vyrai, as nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 30, 11:58)
Teisingai.  biggrin.gif
Juk permasciau viska ir pagalvojau. Kodel nepabuvus grazaus, simpatisko vyriskio drauge kuri laika. pasijusti jaunai, nors toil grazu taip nera. Pasikelti saviverte. galvoju... Parasysiu, kad sutinku susitikti. IRRRRRRR....
Zinute.... Dirbu Teisininku-juristu mazoje imoneje, esu pats sau sefas.
Nu dar I egzaminus man dabar vaikscioti reiks pradet...
O tas liurbis- (rytiniai - vakariniai poteriai) vel parase zinute. Ir dar asilas puse astuoniu. Paskambinau, isbariau. Man paskutine iseigine, as cia turiu keltis per ta durneli. man tokiu nereik. Gal kam norisi zinuciu is Taurages? Galiu pafundinti numeriuka I asmenine zinute  ax.gif
O su anuo (kur bites laiko), vakar vakare dar kalbejomes, zmogus uzsiknises darbais. Sakau, iseinu i pamaina, ziurek, atstumus reikia mazinti. Tai dabar nezinau, kas toliau bus. Syrit 2 zinutes gavau. Nu suauge vyrai, as nesuprantu.

Nesupratau, kas blogo, kad zmogus teisininkas savo imoneje?

Man rodos autore nepasiruosus dar santykiams. Isbrokuoji pretendentus nei nemacius, del nesuprantamu priezasciu. Negi tikiesi, kad misteriai tobulybes tik ir vaiksto laisvi, taves ieskodami. Juk ir pati nesi tobula. Tai gal reiktu pabandyt pazint realius zmones, nesivaikant idealu
Atsakyti
Man šita tema ima smarkiai panašėti į kažkada čia gyvavusią Inventorizacijos temą smile.gif Žavesėli, tu kartais ne ex gmo? cool.gif
Atsakyti