Kakavaryte, kuo toliau skaitau, tuo jūs man labiau patinkat:) Supratau, kad jūs išsilavinusi, protinga, intelektuali, jausminga jauna moteris. Jums tikrai nereikia bet ko...Bandykit, ieškokit, bet nesustokit ties tuom, kas jus nelabai tenkina...Geriau palaukit, raskit savęs verto. Aš irgi iš pajūrio, visai idomu būtų jus pažint:)
QUOTE(Razul @ 2014 10 29, 12:24)

Vakar uzejau diskusija internete. 45-iu metu, aukstas (185), lieknas (80), sako grazus, laisvas vyriskis gyvenantis Briuselyje guodziasi, kad vietines nori tik pasitusinti. Nuotykiams bobu nors vezimu vezk, o va rimtu santykiu, gyventi kartu, vietines nenori.
O jam nuotykiai jau atsibodo iki kaklo, nori rimtai kad butu, ilgam.
Gyvenimo ironija...

Gerai butu per video pamatyti... Ne grozyje esme. Niu kas ten zino... gal ruko vyras ir ne tik tabaka... Ten gi ne Lietuva... atsipalaidave zmones gyvena.... pinigu taupyt nereikia...
Jei vietiniu jam uztenka... tai kur jis jas kabina? Aluburiuose... tai va... gal dar ir isgerti megejas... Pasidomekit kur savaitgalius (ypac nakti) praleidzia.
Kažkaip pagalvojau, vaikai jau tikrai suaugę, parduoti namą ir įsikurti kur nors užsieniuose, gal darbą paprastesnį rasit, bet ... aš tikriausia daryčiau taip. Mėgstu rizikuoti, mėgstu keisti kažką radikaliai. Viena važiuočiau, ne pas kažką. Daryčiau. Naujų draugų, naujų pažinčių.
Naujo visko ir iš karto. Kažkaip taip keisčiau.
Buvęs vyras, na jis ir yra buvęs. Ką dabar. buvus vasara, buvęs pavasaris, pernykštis sniegas- viskas iš tos pačios linijos.
Dėl psichologo. O ko pas jį? Kad padėtų išvengti tų problemų, su kuriom ir taip nesusidursit? Man apskritai tai atrodo jog psichologas, tai toks klausytojas už pinigus, su standartiniais įsiterpimais. Užpernai pirkau knygą- paslapčių knyga, labai dau paslapčių ir atvirumo ten palikau. Galit pabandyti. geri apmatai dienoraščiui...
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 29, 16:03)
Kažkaip pagalvojau, vaikai jau tikrai suaugę, parduoti namą ir įsikurti kur nors užsieniuose, gal darbą paprastesnį rasit, bet ... aš tikriausia daryčiau taip. Mėgstu rizikuoti, mėgstu keisti kažką radikaliai. Viena važiuočiau, ne pas kažką. Daryčiau. Naujų draugų, naujų pažinčių.
Ir tikslas viso šito koks? Metai kai dar tik išsiskyrus, o jau viską keisti. O jei tas keitimas bus tik į blogą. Darbas užsienyje tikėtina, kad bus žymiai prastesnis ir sunkus, ne nuosavi namai, o nuoma, taip ir matau būrius naujų draugų, naujų pažinčių, kai važiuoji viena ir ne pas kažką. Kad taip būtų lengva. Ir kam visa tai, kad vyrą rastų, o jei neras?
Iš vis kažkaip nematau aš pas autorę jokių problemų, jokios išskirtinės situacijos, eilinė moteriškė, gyvenati kaip pati sako gerai. Aš net nelabai suprantu ko jinai nori. Vyro?

QUOTE(Aimeja @ 2014 10 29, 17:07)
Ir tikslas viso šito koks? Metai kai dar tik išsiskyrus, o jau viską keisti. O jei tas keitimas bus tik į blogą. Darbas užsienyje tikėtina, kad bus žymiai prastesnis ir sunkus, ne nuosavi namai, o nuoma, taip ir matau būrius naujų draugų, naujų pažinčių, kai važiuoji viena ir ne pas kažką. Kad taip būtų lengva. Ir kam visa tai, kad vyrą rastų, o jei neras?
Jei neras, uzsidirbs sau pensijai. Lietuvoje yra zmoniu, kurie dirba (ne uz minimuma) apie 40 metu, o pensija apie 800 Lt. O TEN padirbes kokius 6 metus ir uzsidirbs sau pensijai virs 2000 Lt ir socialines garantijas kaip Lietuvoje, taip ir uzsienyje.
As aisku tikiuosi, kad po 20 metu lietuviskos algos (ne seimo nariu) pasieks europinio (nekalbu apie Bulgarija, Rumunija ir pan...) lygio...
Pvz: Atlyginimų rojus Europoje: http://www.15min.lt/...poje-640-172509
QUOTE(Aimeja @ 2014 10 29, 16:07)
Iš vis kažkaip nematau aš pas autorę jokių problemų, jokios išskirtinės situacijos, eilinė moteriškė, gyvenati kaip pati sako gerai. Aš net nelabai suprantu ko jinai nori. Vyro?

ne vyro. Ji ieško pati savęs. Su skyrybom kaip ir nutrūko daug dalykų- pirmas ir svarbiausias baigėsi giminių turėjimas. Na taip jie kvieči, jie bendrauja, bet be abejonės jog viskas nebe taip kaip buvo.
Aimėja, na ne nuosavi namai, na nuomojami ir ką? Ir saviausiuose namuose negalėsi gyventi, jei už juos nemokėsi. Išvažiuoji ir išvažiuoji. Viena. ir kas? Prapuls? Mažytė? Ne kad vyrą rastų, kad save apčiuoptų, rastų, atrastų. O jei neras, tai važiuos į kitą miestą, šalį, kaimą.
Šiaip problemų ji neturi galima būtų sakyti, bet ji tiesiog turi didelę baimę prieš ateitį. Ji trukdo. Trukdo jai vieta, aplinka, prisiminimai, vyras, kuris jau nebe jos. Jai reikia pabūti vienai, išvažiuoti, gyventi sau ir su savim kad suprasti jog ji neturi nei naštos, kuria ji dalintųsi, nei ko kito. Sunkaus.
Nu kur tas mano zaveselis
Mane jau lauk is Lietuvos varo
Tai jus supraskt merginos, kad pas mane sunus 18 metu ir is vis, as pati save issilaikau, DARBAS MYLIMAS, namus, masiniuka turiu...
Nenoriu as niekur, man tik atramos reikia.
Vie zo... Yra problemele... Ir didele....
Yra vyriskis, kuris pagal braiza,bendravima, poreikius, isvaizda ir jauciu...padeti... atitinka. Bet problema...58 metai. Isvaizda dabar liuks
, bet kas bus po 5 metu
Nezinau...eit I pasimatyma

Mane jau lauk is Lietuvos varo

Tai jus supraskt merginos, kad pas mane sunus 18 metu ir is vis, as pati save issilaikau, DARBAS MYLIMAS, namus, masiniuka turiu...
Nenoriu as niekur, man tik atramos reikia.
Vie zo... Yra problemele... Ir didele....
Yra vyriskis, kuris pagal braiza,bendravima, poreikius, isvaizda ir jauciu...padeti... atitinka. Bet problema...58 metai. Isvaizda dabar liuks

QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 29, 18:00)
Bet problema...58 metai. Isvaizda dabar liuks
, bet kas bus po 5 metu

o kas jam bus? tas pats, kas ir tau po 5 - negali žinoti

bet atsiremti galima tik į patį save. Daugiau į visiškai nieką. Na o 58 metai, tai ar čia jau toks baisus amžius. Na bus 63 metai ir ką? Ar jūs dar ruošiatės gimdyti?
QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 29, 18:14)
16 metu skirtumas...nezinau....
aš tik 15 suskaičiuoju