Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyra

Na va , sakiau kad textai blogis . Pirmiausia , kava padaryta lietuviškai i puodeli yra baisi nekultūra . Nors būrejoms irgi reik gyvent , bet normalios kavos mašinos nebrangios šiais laikais .
Taiva , isijungi smegenis ir grižti i tikrove . Šiandien pat susitinkat , tu apsirengi pačius oficialiausius drabužius kokius tik turi . Pamiršti visas girdetas nesamones ir elgiesi pagal oficialias etikos , mandagumo taisykles .
Beje , pati sakei kad ir tau reikia sekso , tai jeigu reikia ir jam tai kur čia problema .
Beje apie telefonus skalbiančius piliečius turiu atitinkama nuomone . Paremta klinikiniais bandymais jau .
Atsakyti
Acqua Alta, man kartais atrodo, kad tu tyčia čia trolini ir nesąmones rašinėji.. Aš geriu tik tokią kavą, man NESKANI per aparatą, kokia dar nekultura?????
Ir kokie oficialus rubai i pasimatyma su vyriškiu? doh.gif doh.gif doh.gif

O tu, Kakavaryte, nespank pirma laiko, neleisk makaronu kabint tau ant ausu, nu kaip taip suskyst galima? Dabar jau aš pradedu bartis.. Apsirenk paprastai, su džinsiukais, ar sijonuku, megztuku, nuvaryk, pasikalbek is sirdies, paprastai. Šikt visi etiketai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 05 lapkričio 2014 - 10:10
Margareta , autore suskydus kaip koks ištirpes šokoladas . Oficialūs drabužiai ir elgesys , tai tik išorinis paramstymas . Ir skiedimo virtuozui butu šioks toks restartas .
Atsakyti
Nu ,man jau irgi nebepatinka tas jos virtuozas ,toks skiedimas kvepia negerai..O gal mes čia pedaug įtarios, reik pažiūrėti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kakavaryte @ 2014 11 05, 09:36)
Mergaites. As bijau.. As bijau atidaryti draugus ir pasakyti jam, kad susitinku.
Nes jis vakar nesveikai uzliuliavo dainomis apie jauna GRAZIA moteri ir vyresni vyriski, kuris globoja ir ziuri tokiomis meiles akimis, o ji visa spindi is laimes....
As nesu grazuole, jis arba specas, arba tikrai labai....
Jus  neisivaizduojat, kaip jis pajuto mano savijauta per dainas, klipus... Pasidalinciau, bet manau, kad tai butu sventvagyste.
Nei as taip moku, kaip jis. Ir is vis... Vakar tiek prisbendravom per Draugus, kad....Net visa skraidziau dar jo nemacius... Durne kazkokia, net pykstu ant saves.. matomai jis juristas ir pasiekia visokiais budais ko nori.
O KAS SVARBIAUSIA, NA PAS BUREJAS KARTAIS NUEINU, BET ZINAU, KAD IS KAVOS TIRSCIU BURIA. NU BET KAD TAIP...
VISAS KAVOS PUODELIS, KUR LIEKA VIRSUJE JUOSTA YRA VIENOS SIRDUTES, NET SAUKSCIUKAS TOJE VIETOJE. AS JI NUPAVEIKSLAVAU, BET NETURIU UZB LAIDO IR TELEFONAS PRASTAS (NAUJA ISSKALBIAU smile.gif)
AS VISADA ZINAU KA IR KAIP DARYTI, O CIA, KAIP DURNE KOKIA, NEI ZMOGAUS NEMACIAU...OJIS...
NU VIE ZO AS JO BIJAU. KAIP HIPNOZE KAZKOKIA.

reiktu patikrint ar tas tavo juristas kartais nevedes g.gif
Atsakyti
O ka jei vedes ir dažnai ir kartais . Jei labai patinka galima gi priversti issikirti .
Bet jei sode gyvena tai tikriausiai bent jau separuotas .
Atsakyti
QUOTE(kakavaryte @ 2014 11 05, 10:36)
Mergaites. As bijau..

Ikvepiate oro, paskui staigiai imate ir parasote. O paskui nueinate i susitikima.
Jusu baime kazkiek suprantama, nes dabar jis jums duoda tai, ko jums reikia. Baisu nuejus nusivilti ir prarasti tai ka turite. Na, kazkiek turite.

Nenuvertinkite saves ir nekompleksuokite taip. Tikriausiai nusiuntete jam savo nuotrauka, ar ne? Tad jis zino kaip atrodote.
Bendraujate, kazkiek susipazinote, jis daugmaz zino kokio esate intelekto. Vis dar siuncia dainas, ar ne?
Na tai? bigsmile.gif

Primenu, kad visi vyrai asistuodami giria isrinktosios grozi, net jei sioji su trukumais. Nebent moteris tikrai ir negincytinai neturi nieko grazaus, tada gal kalba apie jos vidini zavesi, prota ir t.t.

Rasete, kad vyrams patinkate. Patiksite ir sitam. Ramiai tik. Geriau jaudinkites tema "Ar JIS man patiks?".

Laikau uz jus kumscius. Siandien eisite, ar ne? bigsmile.gif
Papildyta:
Tiesa, kava su tirsciais yra fui fui. dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razul: 05 lapkričio 2014 - 11:09
Tie burbuliukai wub.gif tas sodrus skonis wub.gif mmmm thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai net truputį pavydžiu kakavai ryte, kad ji va išgyvena tokius jausmus- pasimatymas, laukimas, tokia maloni ta baimė, ech...gražu.
Atsakyti
As atidejau pasimatyma. pasakiau, kad sukele tokius jausmus, kad tiesiog negerai pasijutau po skyrybu ir turiu siuo metu atsigauti.
Bet is tikruju... As jauciuos blogai.
As nekalbejau jums man rodos... Bet pas mane buvo vyriskis po skyrybu, jam buvo 54 metai. As esu isgyvenus tuos jausmus. To, ka gali padaryti subrendes vyras, jam klimaksinis 40 metis...jam ne konkurentas, oras, tustuma... Tokio amziaus vyrai I moteri ziuri kaip I moteri...

Nezinau, bet cia visa diena man ausyse skamba

https://www.youtube....h?v=uV2IC0efBTs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kakavaryte: 05 lapkričio 2014 - 14:25
pala pala....tai geri buvo tie jausmai, ar ne? Jei geri, tai ko dabar ju vengi?
Atsakyti
Kaži ar musu serialas nebus feikas . O taip idomu buvo .
Net nuoroda paspaudžiau ir i tas baisias bobas pažiurejau , dabar man psichine trauma ir reikia gydymo .
TAIGI http://www.youtube.c...h?v=-nlDy6h-v9c
Atsakyti