Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyra

Mane irgi , siųsti tokias sentimentalias nuorodas,ką žinau...jis naudojasi kakavarytes naivumu..
Žinau vieną gražbylį Drauguose, iš tikro moka šnekėti, apsukti moteriškėms galvas, o kai realiau susipažįsta, pasirodo. kad besąs alkoholikas su psichinėm problemom..o rašo taip gražiai, raštingai, jausmingai...beje, lakūnas buvęs. BUVĘS. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kakavaryte @ 2014 11 06, 11:54)
Net musu telefono numeriai skiriasi tik 2 skaiciais.

Bet ar as sugebesiu buti tokia, pagal jo kartele...

doh.gif biggrin.gif

jūs žiūrėkit, ne ar jūs sugebėsit pagal jo kartelę, o ar jis sugebės pagal jūsų. nestatykit savęs į aukos ir prisitaikėlės poziciją, niekada schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nes gudresnis vyras pajaus ir tuo naudosis. geriau savęs klauskit - ko jūs norit, kas jums iš to, ar jis jums tinka, o ne atvirkščiai.

QUOTE(Aimeja @ 2014 11 06, 12:51)
Na jau turtingas, protingas, juristas ... ir sėdi drauguose. Nežinau, man nerimta. Realiai moterų jis toks ir gyvenime turėtų. O ne  internete ieškotų. Protingas, turtingas, tokiems niekams laiko neturėtų tiesiog. Bet tegul bus taip, kad aš klystu. Sėkmės.  4u.gif

aha, geras pastebėjimas.
Atsakyti
QUOTE(kakavaryte @ 2014 11 06, 11:54)
Dar nesusitikau, bet jis jaucia mano nuotaikas ir supranta.
Tur but tai kvaila, bet esu apsvaigusi nuo tai ka gaunu.
Noriu atsigauti ir jam pasakiau, kad yra ismuses is veziu. Todel teks palaukt.
Yra zenklai, kad sis zmogus ne siap yra. Net musu telefono numeriai skiriasi tik 2 skaiciais. Jis pastebejo. Ju ne vienas.... Keisti sutapimai, bet nesinori dalintis. Nesupykit.
Mergaites, esu normali moteris, ismuso jis mane is veziu, kad nezinau, kaip elgtis... Zinau, kad susitiksiu, neatsilaikysiu...

Bet ar as sugebesiu buti tokia, pagal jo kartele...
Jauciu...yra turtingas...Labai protingas..... Ziauriai analizuoja kiekviena mano pasakyta zodi (juristas).

Jusu fantazija labai iaudrinta.
Turtuolis, jioubdzr.. Gyvena sode, be interneto.

Pirma isitikinkit, kad jis tikrai juristas, paskui isvadas darykit.
Gal jis is tikro koks neurochirurgas? unsure.gif Arba psichiatras? Ir todel kiekviena zodi analizuoja. Atvira knyga jus jam. unsure.gif
QUOTE(Acqua Alta @ 2014 11 06, 12:53)
Beje drauguose nuejau pažiuret iš smalsumo , mačiau Dž. Bieberi  g.gif

Na va, o sakote kad ten negalima susipazinti su turtingu vyru. rolleyes.gif
QUOTE(*MM* @ 2014 11 06, 13:51)
jūs žiūrėkit, ne ar jūs sugebėsit pagal jo kartelę, o ar jis sugebės pagal jūsų. nestatykit savęs į aukos ir prisitaikėlės poziciją, niekada  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  nes gudresnis vyras pajaus ir tuo naudosis. geriau savęs klauskit - ko jūs norit, kas jums iš to, ar jis jums tinka, o ne atvirkščiai.

drinks_cheers.gif
Bet sitaip galvojasi kai dar galvojasi.

Autore temos pradzioje rase, kad skyrybos jai buvo laimejimas. Pasirode zinanti ko nori ir valinga.

O dabar panasu kad visiskai suskydo. Staigiai taip.. unsure.gif
Pamirso savo dvejones del kandidato amziaus ir savo planus galbut tik kiek pabuti ta kuria nesioja ant ranku.
Viska pamirso.
Laksto pas burejas is kavos tirsciu ir personazas jai atrodo tobulybe, kuriai ji zutbut nori patikti ir itikti. Kitaip atrodo praras gyvenimo sansa, milijonini loterijos bilieta.

Bet koks savas trukumelis ar silpnybe isdidinami iki dramblio dydzio ir atrodo kaip neiveikiama kliutis suzaveti ponui tobulybei.

Dabart pakelkite rankas, kuriai niekada taip nebuvo? bigsmile.gif
As nekeliu. unsure.gif

Kakavaryte, apsiraminkite. Pagalvokite, kad jums raso diedukas is sodo. rolleyes.gif
Prisiminkite koki nors dieduka is kokio nors sodo ir isivaizduokite, kad svaigstate del jo.
Na?

Nesmagu dauzyti jusu svajas, bet savo pacios labui, apsiraminkite.
Ir kuo greiciau susitikite su juo.

Esate teisi, reali moteris su trukumais ir silpnybemis sunkiai sudomins tobula svajoniu princa. Klaida darote tikedama kad bendraujate su svajoniu princu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razul: 06 lapkričio 2014 - 15:52
4u.gif o šventas Jurgi, moterytės. Nešaudykit į jos balionėlius, tegu paskraido padebesiais, pati nusileis, kai ateis laikas, bet dabar ji yra laiminga. Negi jūs šito negalit pakęsti. Kam dabar ta tiesa. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Razul @ 2014 11 06, 16:46)
Pagalvokite, kad jums raso diedukas is sodo.  rolleyes.gif
Prisiminkite koki nors dieduka is kokio nors sodo ir isivaizduokite, kad svaigstate del jo.
Na?

Šitas būdas super veiksmingas biggrin.gif Visada pagalvoju, kad, jei jis toks saldainis, tai kodėl niekas jo negriebia iš jo aplinkos,- darbe, per gimines, draugus; susieju jį su analogu: kaimynu, bendradarbiu, įsivaizduoju, koks jis buvo mokykloje, jei dabar jis, tarkim, plast langų montuotojas, vadinasi jis atitinka klasioką trejetukininką joną,- fuuu, išsyk visos fantazijos greičiau nei dūmai išlakioja lotuliukas.gif

Atsakyti
kiekvieno savitas saldainio pajutimas. Diedukas iš sodų gali būti lygiai taip pat mylimas, be tik jis į jausmus jausmais atsako. Ir juristas gali savo aplinkoj nieko nerasti, neieškoti. Gali toj aplinkoj nieko ir nebūti. Pas mus va ieškok neieškojęs- nėra ir viskas smile.gif
Dėl turtų ir interneto, na kiekvienas turtą supranta skirtingai. Galų gale kakavaryte tai žino jo ir vardą ir pavardę- žino kas toks. tiesiog taip atsitiko, susitiko, tiko.
Lubys va irgi su Smartu po miestą važinėjo, negi manot jis nepajėgus buvo nusipirkti ką brangesnio, prabangesnio? Viskas bus labai gerai 4u.gif pamatysit.
Atsakyti
Ne, nu viskas ok, susitiks, pažiūrės, kaip realiai viskas atrodo, tik kam čia svaigt dėl tų sentimentalių klipų ir vienodų numerių rolleyes.gif
Atsakyti

Todėl, kad tai malonu, tai glosto, tai gražina jaunistės meilių jausmus, daug todėl... aš ir svigčiau, ir nuo vienodų numerių, ir klipų ir vienodų mėgiamų spalvų. Ir suaugus visa tai išgyventi dar kartą- dovana. Dovana būt dūšiai nepasenus.
Atsakyti
Na , tai gražu, jausminga, viskas ok, bet taip įsijausti, kad net į pasimatymą bijoti eiti, tai...gi nesuženys niekas per tą valandą biggrin.gif
Gal tai tiesiog baimė, kad gyvai matantis, visos spalvos nublanks...gal net labai nublanks..
Atsakyti
4u.gif Mano anketėlė draugas.lt yra tikslu pasirašinėti laisvalaikiu, ir tai joje nurodyta, nes net fiziškai neturiu laiko ir galimybių susitikinėti. Ir paklausta, ko čia tikiuosi, mielai įvardiju būtent tai. O gaunu tai ką gaunu. Vos ne nemokamą psichologo konsultaciją už visą moterų giminę.
Preliudas: Kvietimas tuoj pat šįvakar kavos.
Mandagus atsisakymas kelis kartus.
Įkyrus įkalbinėjimas, spaudimas.
Atsakas: aš ne sprinterė, nebėgu tik pašvilpus.
Toliau citatos.
"Zinai kokius 8 nis variantus tokius turejau....visi jie buvo ne mano skonio,na tiesiog....as susidariau nuomone,kad tos moterys tiesiog bijo saves,bet jos nesupranta,kad taip nieko neissprendzia...as tai vietoj ju pasirodyciau,ir sau sakyciau kad visiems nepatiksi...arba tada ei ti i vienuolyna,ir ten niekas tavew nematys...vqt dar vienas tu moteru bruozas,jos vengia susimatymu,pas jas atsiranda agresijos pozymiai,po sesiu nevalgau,as nesprintere...dar syk pasikartosiu,daugiau pasitikejimo...

O tai ar as turiu klausti...as pasiuliau saldainiu,o tu pradejai,nevalgau,nesprintere...o reikejo pasakyt kad nevaikstau po pasimatymus....bet ne to tau reikia,tu nori i tuos susimatymus,tik kazkodel nedristi,o cia priezasciu simtai...viena is ju tai butu tavo isvaiazda,tu pavargai nuo jos,tik pati dar to nesupranti...bet gal as klystu,tu neisiszeisk...

Dar buna moterys manau kitokio auklejimo,jos tiesiog visko bijo,joms yra iskiepyta kad vyrai kiaules,uzlips isprievartaus ir nueis..uz tai jos ir saugosi,joms isijungia kazkokia savisauga,na as cia taip ukiskai parasiau,psihologas paaiskintu aiskaiu...
Kitaip as nesuprantu...normalus zmones tiesiog verziasi bendrauti gyvai,matyti zmogu,matyti kaip jis sypsosi,jo manieros,rauksles...o tas internetinis bendravimas,tai tas pats kaip seksas per web kamera,nu man tai iskrypimas...
A tu pyksti..?
Dar vienas bruozas tu moteru,isideda grazia foto...ir dazniausiai grazios moters...kai galetu koki kaciuka,ar jura....
O dar nickas toks romantiskas....gal as cia truputi ir perlenkiau lazda,bet bliamba uzkniso jau tas tu moteru kaKoks nesupratimas,ka jos cia veikia,ko iesko...nesvarbu,neimk igalva....buckis tau..."

Atsakyti
Labai teisingai parašė vyriškis, kokio velnio rašinėtis, jei nieko neieškai?
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 06, 21:54)
Labai teisingai parašė vyriškis, kokio velnio rašinėtis, jei nieko neieškai?

4u.gif Yra tokia funkcija: susirašinėjimas, draugystė.
Gal ir susitiksiu su kuo nors, bet tai nebus visi iš eilės, kurie be klaidų parašys du žodžius: "gal kavos?"
Ir aš iš tikrųjų nieko neieškau.
Atsakyti