Galima dar bandyti rasti tarp buvusiu socialiniu grupiu: klasioku, grupioku ir pan.
Cia jau i www.klase.lt www.grupe.lt
Tarp draugu draugu, pvz: www.facebook.com
Arba uzsienietiski: www.hotornot.com (berods badoo naudoja ta pacia informacijos baze)
Galima istoti kur nors pasimokyti: i aukstaja arba siaip i kokius kursus kur vyru kontingentas didesnis
Galima pries tai pabendrauti su italais. Pasimokyti meiles zodziu ir makaronu kabinimo, t.y. pasimokyti Kazanovos strategijos. Tokia strategija gali padeti itikinti lietuvius vyrus, kurie nera iprate prie "karstu" zodziu.
Jo, į kokią statybininkų, kelių inžinierių specialybę
Bet, kad neakivaizdinis mokslas mokamas

QUOTE(jurda @ 2014 10 26, 18:59)
Jo, į kokią statybininkų, kelių inžinierių specialybę
Bet, kad neakivaizdinis mokslas mokamas 

Galima ne tik neakivaizdiniu, bet ir nuotoliniu budu mokytis.
Arba i kokius kursus: pvz uzsienio kalbos, buhalteriu kursai, saltuju ginklu naudojimo kursai, meditacijos kursai, karate kursai, auto kursai arba tiesiog ziureti autoralius, turizmo kursai, medziotoju ir zvejybos kursai, kruizai
Arba nueiti i koki vynu degustavimo vakareli.
Arba uzsirasyti i politine partija.
Dar galima uzsiimti kokia aplinkos gerinimo veikla, pvz surinkti kaimynu parasus del ko nors 9juk name ir namo aplinkoje pasitaiko problemu) ir tokiu budu susipazinti su kaimynais
Dar viena galimybe... jei leidzia aisku salygos... isnuomoti kambari (soda ar garaza) vienisam vidutinio amziaus vyrui.
Dar viena galimybe... jei leidzia aisku salygos... isnuomoti kambari (soda ar garaza) vienisam vidutinio amziaus vyrui.
Kažkaip vynų degustacijose dominuoja moterys, na ir vyrai, atitempti savo moterų 
Papildyta:
Aha, ir nuomininką rinktis tokį, kuris kris į akį
Ale, gali būt sunku paskui atsikratyt, jei nepatiks
Paskelbti, kad išnuomoju vieną kambarį savo buto vienišam vyriškiui:D Juk nieks nelieps jo išnuomot, o kandidatus rinktis

Papildyta:
QUOTE(l.jelena @ 2014 10 26, 18:51)
Dar galima uzsiimti kokia aplinkos gerinimo veikla, pvz surinkti kaimynu parasus del ko nors 9juk name ir namo aplinkoje pasitaiko problemu) ir tokiu budu susipazinti su kaimynais
Aha, ir nuomininką rinktis tokį, kuris kris į akį

QUOTE(Sindea @ 2014 10 26, 18:20)
Papildyta:
As manau, kad kazkas iseis. Is tos draugijos... Su ta kepta duona. Tik neforsuokim ivykiu.
As labia uz....
Likimo draugė iš esmės ir pagal profesiją, ir pagal padėtį, ir pagal vaikų skaičių.
QUOTE(jurda @ 2014 10 26, 18:41)
Gausim visos užsiregistruot DRAUGE.LT, eit į pasimatymus ir aptarinėt,t.y. išrinkt optimaliausią variantą
Ot, turėtumėm veiklos

tikrai,butu faina

Papildyta:
QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 26, 20:44)
Papildyta:
As manau, kad kazkas iseis. Is tos draugijos... Su ta kepta duona. Tik neforsuokim ivykiu.
As labia uz....
As labia uz....
Tai aisku,pabimbaliuosim dabar sioje temoje, apsitrinsim,apsitarsim,o veliau matysim

Papildyta:
Nuomininko pagal tokius kriterijus nedrisciau ieskot,nes iskart suprastu kur saknys...

Visi jūsų išvardyti kursai ir kitos užimtumo programos būtų atsakymas, kuo pakeisti vyrą, o ne kur jį rasti. Kai moteris bus taip užsiėmusi, tai nebus kada nė galvos pakelt, juk turės mokytis stropiai ir siekti gerų rezultatų, į dvejetukininkę gi nieks nežiūrės. Klausimas, kaip galima rasti vyrą studijuojant nuotoliniu būdu
Diplomą gaut tai galima, bet vyrą.. Autorė skundėsi ne išsilavinimo stoka, o vyro. Į kursus reikia eiti, jei iš tikro ko nors sieki ir nori išmokti, o ne dėl kompanijos ar galimybės ką nors sutikti. Visokie artimi moters širdžiai užsiėmimai kaip joga, meditacija, susitikimais su visokiais svamiais, sveika gyvensena, tai yra moterų dvasinės lankos, o ne medžioklės plotai.
P.S. Kai montuosi ratus, jei tai bus mano sūnėnas, žinok, kad jis turi jauną žmoną ir penkis vaikus. Telefonų numerius rašosi ant garažo durų. Bet ne moterų. Nemirksėk bergždžiai.

P.S. Kai montuosi ratus, jei tai bus mano sūnėnas, žinok, kad jis turi jauną žmoną ir penkis vaikus. Telefonų numerius rašosi ant garažo durų. Bet ne moterų. Nemirksėk bergždžiai.

QUOTE(kakavaryte @ 2014 10 26, 20:44)
Papildyta:
As labia uz....
As labia uz....
As netgi jau turiu...candidate viena... Junkites

Papildyta:
QUOTE(žavesėlis @ 2014 10 27, 12:24)
Visi jūsų išvardyti kursai ir kitos užimtumo programos būtų atsakymas, kuo pakeisti vyrą, o ne kur jį rasti. Kai moteris bus taip užsiėmusi, tai nebus kada nė galvos pakelt, juk turės mokytis stropiai ir siekti gerų rezultatų, į dvejetukininkę gi nieks nežiūrės. Klausimas, kaip galima rasti vyrą studijuojant nuotoliniu būdu
Diplomą gaut tai galima, bet vyrą.. Autorė skundėsi ne išsilavinimo stoka, o vyro. Į kursus reikia eiti, jei iš tikro ko nors sieki ir nori išmokti, o ne dėl kompanijos ar galimybės ką nors sutikti. Visokie artimi moters širdžiai užsiėmimai kaip joga, meditacija, susitikimais su visokiais svamiais, sveika gyvensena, tai yra moterų dvasinės lankos, o ne medžioklės plotai.

gerai
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 26, 14:57)
O aš siūlau tarpinį variantą: ieškoti, bet ne užsimušdama, bet gyvenant savo gyvenimą. Ir pasirašinėt, ir į pasimatymus pavaikščiot, ir nafik pasiųst, kai reikia.
Priimti rekia visuomenę tokiais, kokie jie yra. Tarp jų atsiras ir tas, kurio jums reikia, ir tas, kuriam parūpsite Jūs.
O dėl sekso galima ir sekso partnerį turėti, su kuriuo nesiejamas gyvenimas ateityje, bet su kuriuo galima laikas nuo laiko praleisti malonas akimirkas.
Aš tai nesiūlyčiau vedusio.Aš tam reikalui tokį senbernį turėjau, buvo už mane apie 8 m. jaunesnis, tai porąsyk į mėnesį susitikdavom, pavalgydavom kur nors,o tada pas jį, arba pas mane.
Dabar sukūrė šeimą žmogus, pasveikina mane didžiųjų švenčių proga žinute.
Priimti rekia visuomenę tokiais, kokie jie yra. Tarp jų atsiras ir tas, kurio jums reikia, ir tas, kuriam parūpsite Jūs.
O dėl sekso galima ir sekso partnerį turėti, su kuriuo nesiejamas gyvenimas ateityje, bet su kuriuo galima laikas nuo laiko praleisti malonas akimirkas.
Aš tai nesiūlyčiau vedusio.Aš tam reikalui tokį senbernį turėjau, buvo už mane apie 8 m. jaunesnis, tai porąsyk į mėnesį susitikdavom, pavalgydavom kur nors,o tada pas jį, arba pas mane.
Dabar sukūrė šeimą žmogus, pasveikina mane didžiųjų švenčių proga žinute.
O pati kaip? Ar tik jis vede?
As esu pagalvojus apie panasu varianta momentais, bet kazkaip bijau, kad taip ir uzstrigsiu tokioje padetyje. Esu labia pastovi. Nemoku ieskoti kito, jei yra kas salia.