Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 10tema

Cestrella, su tokiais pozymiai skaiciukai turi buti grazus 4u.gif galvok tik apie pati geriausia varianta mirksiukas.gif

O turkai nerealus, paskaitai cia, ir atrodo, kad tik nuvaziuoti tereikia ir tu jau nestuke.gif

RositaK 4u.gif už naujus mielus namucius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 23, 23:48)
Prisidedu prie virusu  4u.gif  4u.gif visoms lapkritinukems ir cestrellaaaa, tau dabar didziausi viruso gusiai  4u.gif  biggrin.gif

Gaudau gaudau gaudau.. 4u.gif
Atsakyti
cestrella, šiandien TAVO diena wub.gif 4u.gif
Aš jau gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 10 24, 10:24)

Oi, as irgi jau gathering.gif
Atsakyti
Sveikinu mūsų forumo nares su gražiais teigiamais rezultatais 4u.gif

Merginos, aš su eiliniu klausimu, Yelena parašė, kad lauks tyrimų ir CD pavidale, gal galite pasakyti kokie būtent yra įrašomi į laikmeną, nes HSG tyrimą bus tik foto, o kitus iš kraujo tyrimus ir lyg ant lapo spausdins, bijau ką ir praleisti.

Gerų nuotaiko ir gražaus prasidedančio savaitgalio blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Legendary @ 2014 10 24, 09:27)
Yelena parašė, kad lauks tyrimų ir CD pavidale, gal galite pasakyti kokie būtent yra įrašomi į laikmeną, nes HSG  tyrimą bus tik foto, o kitus iš kraujo tyrimus ir l

Na kiek žinau nei vienai nereikėjo, čia nebent jei turi tokį įrašą, bet abejoju ar LT daug tokių medikų/įstaigų kur įrašinėja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 24 spalio 2014 - 09:18
Merginos, aš su eiliniu klausimu, Yelena parašė, kad lauks tyrimų ir CD pavidale, gal galite pasakyti kokie būtent yra įrašomi į laikmeną, nes HSG  tyrimą bus tik foto, o kitus iš kraujo tyrimus ir lyg ant lapo spausdins, bijau ką ir praleisti.

Legendary - bet ar tikrai jiems visko taip reikia prieš atvykstant? Supranti, jie visiems siunčia standartinį laišką. Bet nuvykus pirmai konsultacijai paaiškėja, ko tiksliai reikia, ko ne. Ne visų prašo daryti ir HSG, ir LP. Jei mato, kad reikia, skiria dar kokius nors tyrimus, genetinius ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 24 spalio 2014 - 09:35
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 24, 11:35)
Supranti, jie visiems siunčia standartinį laišką. Bet nuvykus pirmai konsultacijai paaiškėja, ko tiksliai reikia, ko ne. Ne visų prašo daryti ir HSG, ir LP. Jei mato, kad reikia, skiria dar kokius nors tyrimus, genetinius ir pan.

Va butent drinks_cheers.gif Man irgi siunte ta pati laiska, o kai nuvaziavom, paaiskejo, kad nei LP, nei gimdos nuotraukos, nei kariotipo - nieko man nereikia. Daug pinigeliu sutaupem 4u.gif
Atsakyti
Cestrella visa širdimi su tavimi, vyk kuo toliau neigiamas mintis, viskas bus ok 4u.gif laukiam tavo HCG gražių skaičiukų wub.gif

Greisiuke didžiausi Jums svaikinimai, super skaičiukai nestuke.gif nestuke.gif

Širyt tik perskaičiau naujienas, tai emocijų dabar... ir džiaugsmo ašarą nubraukiau... ir stipriai kumštukus laikau suspaudus... tikiuos, kad nieks darbe nepastebėjo blush2.gif o jei ir matė, tai dzin, nes tikrai mes turim čia ko džaiugtis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
cestrella, žinau, kad tau darom spaudimą, nu bet niekaip neina atsilaikyti prieš bandos jausmą... Taigi gathering.gif

l_satyra, kada tavo samaliotas kyla į Turkija? blush2.gif 4u.gif

Pajūrio kaimas kažko tyli... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu mūsų forumo nares su gražiais teigiamais rezultatais 4u.gif

Merginos, aš su eiliniu klausimu, Yelena parašė, kad lauks tyrimų ir CD pavidale, gal galite pasakyti kokie būtent yra įrašomi į laikmeną, nes HSG  tyrimą bus tik foto, o kitus iš kraujo tyrimus ir lyg ant lapo spausdins, bijau ką ir praleisti.

Gerų nuotaiko ir gražaus prasidedančio savaitgalio blush2.gif

Nu man rase, kad GN turi but irasyta I CD, tai Vilniaus VK iraso. 4u.gif
Atsakyti
Rosita- nu aš čia truputį "ne į temą", bet - koks buvo praėjusiais metais oras Stambule lakpritį? Mama ką tik grįžo iš atostogų Antalijoje, tai visa graži ir įdegusi, ten pavėsyje +26 buvo. Nemėgstu keliauti prisikrovus lagaminų, tai nenoriu prisiimti daiktų, kad nepatempčiau, juo labiau, kad skrisim su Mama, o MV atskris vėliau unsure.gif Mano tel rodo, kad iki kito trečiadienio ten lyja, ir, atseit, dieną ten rodo +18- +16 'C. Ar gali būti taip vesu ten? unsure.gif

p.s. Ar kas turit atradę kokį saitą, kur rodo "teisinga info apie orus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 24 spalio 2014 - 10:41