Sveikinu mūsų forumo nares su gražiais teigiamais rezultatais
Merginos, aš su eiliniu klausimu, Yelena parašė, kad lauks tyrimų ir CD pavidale, gal galite pasakyti kokie būtent yra įrašomi į laikmeną, nes HSG tyrimą bus tik foto, o kitus iš kraujo tyrimus ir lyg ant lapo spausdins, bijau ką ir praleisti.
Gerų nuotaiko ir gražaus prasidedančio savaitgalio
Yelena parašė, kad lauks tyrimų ir CD pavidale, gal galite pasakyti kokie būtent yra įrašomi į laikmeną, nes HSG tyrimą bus tik foto, o kitus iš kraujo tyrimus ir l
Merginos, aš su eiliniu klausimu, Yelena parašė, kad lauks tyrimų ir CD pavidale, gal galite pasakyti kokie būtent yra įrašomi į laikmeną, nes HSG tyrimą bus tik foto, o kitus iš kraujo tyrimus ir lyg ant lapo spausdins, bijau ką ir praleisti.
Legendary - bet ar tikrai jiems visko taip reikia prieš atvykstant? Supranti, jie visiems siunčia standartinį laišką. Bet nuvykus pirmai konsultacijai paaiškėja, ko tiksliai reikia, ko ne. Ne visų prašo daryti ir HSG, ir LP. Jei mato, kad reikia, skiria dar kokius nors tyrimus, genetinius ir pan.
Supranti, jie visiems siunčia standartinį laišką. Bet nuvykus pirmai konsultacijai paaiškėja, ko tiksliai reikia, ko ne. Ne visų prašo daryti ir HSG, ir LP. Jei mato, kad reikia, skiria dar kokius nors tyrimus, genetinius ir pan.
Va butent Man irgi siunte ta pati laiska, o kai nuvaziavom, paaiskejo, kad nei LP, nei gimdos nuotraukos, nei kariotipo - nieko man nereikia. Daug pinigeliu sutaupem
Cestrella visa širdimi su tavimi, vyk kuo toliau neigiamas mintis, viskas bus ok laukiam tavo HCG gražių skaičiukų
Greisiuke didžiausi Jums svaikinimai, super skaičiukai
Širyt tik perskaičiau naujienas, tai emocijų dabar... ir džiaugsmo ašarą nubraukiau... ir stipriai kumštukus laikau suspaudus... tikiuos, kad nieks darbe nepastebėjo o jei ir matė, tai dzin, nes tikrai mes turim čia ko džaiugtis
Sveikinu mūsų forumo nares su gražiais teigiamais rezultatais
Gerų nuotaiko ir gražaus prasidedančio savaitgalio
Rosita- nu aš čia truputį "ne į temą", bet - koks buvo praėjusiais metais oras Stambule lakpritį? Mama ką tik grįžo iš atostogų Antalijoje, tai visa graži ir įdegusi, ten pavėsyje +26 buvo. Nemėgstu keliauti prisikrovus lagaminų, tai nenoriu prisiimti daiktų, kad nepatempčiau, juo labiau, kad skrisim su Mama, o MV atskris vėliau Mano tel rodo, kad iki kito trečiadienio ten lyja, ir, atseit, dieną ten rodo +18- +16 'C. Ar gali būti taip vesu ten?
p.s. Ar kas turit atradę kokį saitą, kur rodo "teisinga info apie orus?