Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 10tema

QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 12:18)
Aš jau per naktį susitaikiau su mintimi, kad šis kartas ne MANO...

Darysiu rytoj HCG, bus arčiau numatytos dienos... Bet nesitikiu jau nieko, nes tris testus atlikau ir visi su viena juostele...

Cestrella - bet kad tie testai net per O rodo dvi juosteles, kai pčia kažkas rašė, nėra jie patikimi..
Gal, būk gera, nueik kraujo priduoti šiandien - nesinervuosi, nekenksi savo neigimomis mintimis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 11:18)
JŪS MERGINOS NEREALIOS 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Darysiu rytoj HCG, bus arčiau numatytos dienos... Bet nesitikiu jau nieko, nes tris testus atlikau ir visi su viena juostele... Taip turbūt man lemta... Jau 4 kartą pamatyti nulius visur... Savijauta pati šlykščiausia kokia gali būti... Visos patyrę ir žino šį šlykštų jausmą... Dėja, jau pradedu galvoti, gal išviso nereikia eiti prieš tai kas nulemta... Gal iš viso neskirta man tapti mama... Na, bet savo negatyvizmą pasilieku sau, Jums mergaitės ir savų per akis reikalų ax.gif

visoms lemta ir prasom nenuleisti ranku. tu tik nenusiteik neigiamai, o tai uzsiprogramuosi, kaip paskui mes tave atprogramuosim g.gif cia sedi ne tik laukianciu geru naujienu mergaites ir bet visa palaikymo komanda: ir skausme ir dziaugsme gathering.gif
o be to tavo atveju dar niekas neaisku kol nera skaiciuku, gal tikrai nervams nuraminti nulek priduoti krauja

as pvz save programuoju kad sausis mums bus palankesnis, juk gandrai dar nebus i LT parskride, tai gal mums viena koki grazuoli padovanos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 24 spalio 2014 - 11:25
QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 10:18)
JŪS MERGINOS NEREALIOS 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Darysiu rytoj HCG, bus arčiau numatytos dienos... Bet nesitikiu jau nieko, nes tris testus atlikau ir visi su viena juostele... Taip turbūt man lemta... Jau 4 kartą pamatyti nulius visur... Savijauta pati šlykščiausia kokia gali būti... Visos patyrę ir žino šį šlykštų jausmą... Dėja, jau pradedu galvoti, gal išviso nereikia eiti prieš tai kas nulemta... Gal iš viso neskirta man tapti mama... Na, bet savo negatyvizmą pasilieku sau, Jums mergaitės ir savų per akis reikalų ax.gif
Visoms planuojančiom vykti DIDELĖS SĖKMĖS, jie tikrai šaunuoliai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O aš turiu susirinkti save iš gabalėlių ir susidėti vėl į SAVE ir ruoštis kitam IVF po trijų mėnesių...

Nuoširdus AČIŪ visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Einu vėl į tylųjį rėžimą verysad.gif

Ij nepatinka man tos tavo nuotaikos... Kodėl laidoji save? Juk nemirei.. Kas čia dabar? Tie juodi debesys atpjaukia ir vėl nuplaukia. Viskas bus gerai. Kodėl taip šventai tiki NT? Ar jie jau tokie stebūklingi? Būk gera, negadink sau sveikatos, jos tau dar prireiks leliukus auginant!!!!! Sutariam taip - ryt iš pačio ryto daraisi HCG, o tada po rezultato spręsime ar švęsti ar gedėti... Bet aš tai siūlyčiau (žinau pagal save) nueiti tau šiandien pasidaryti HCG - sutaupysi sveikatos blush2.gif 4u.gif
Ir būk gera netylėk, nelysk į jokius kampus. Mes juk visos tokios pačios - kartu džiaugiamės, kartu liūdime. Juk mūsų šūkis - viena už visas ir visos už vieną wub.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 10 24, 10:15)
kad žinok visko nesukelsi į pirmą žinutę, reik atsirinkti, kas mums svarbiausia. Sau tuos linkus įsirašykit - aš įsimetus į "favorites" prie mėgiamų tinklalapių kompe  ax.gif

tiesa, kad nebūčiau tik aš čia pareiguota, tai įpareigoju ir tave - nuo šiol skaičiuosi pastojimų procentiškumą  bigsmile.gif matau neblogai skaičiuoji  cool.gif a gerai?  tongue.gif

Suprasta pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 10 24, 11:23)
visoms lemta ir prasom nenuleisti ranku. tu tik nenusiteik neigiamai, o tai uzsiprogramuosi, kaip paskui mes tave atprogramuosim  g.gif cia sedi ne tik laukianciu geru naujienu mergaites ir bet visa palaikymo komanda: ir skausme ir dziaugsme  gathering.gif
o be to tavo atveju dar niekas neaisku kol nera skaiciuku, gal tikrai nervams nuraminti nulek priduoti krauja

as pvz save programuoju kad sausis mums bus palankesnis, juk gandrai dar nebus i LT parskride, tai gal mums viena koki grazuoli padovanos  wub.gif

Nenuleisiu rankų, matyt čia šiuo metu tokios mintys apėmę... Bandysiu magute ir aš sausį, jau pasiskaičiavau, kad bus trys mėnesiai praėję...
Nu taip mane tie testai išmušė iš vėžių, kad negaliu doh.gif
Gerai, varau priduot HCG, kaip bus taip smile.gif Jei neigiamas, tai galėsiu bent raudono vyno išgert, nes svajoju visą laiką blush2.gif
Jūs labai visos mokate įtikinti lotuliukas.gif Aš paskutinė kvailė buvau, kad tylėjau visą savo IVF kelio laiką, nes JŪS merginos GERIAUSIOS mano draugės, nors Jūsų ir nepažįstu smile.gif Nu taip mokate nuraminti ir pakelti tikėjimą, nuotaiką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
magute, tikiu, kad gandrai mūsų visų čia neaplenks, tik gal kiekvienai turi ateiti tinkamas laikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 10:37)
Nenuleisiu rankų, matyt čia šiuo metu tokios mintys apėmę... Bandysiu magute ir aš sausį, jau pasiskaičiavau, kad bus trys mėnesiai praėję...
Nu taip mane tie testai išmušė iš vėžių, kad negaliu doh.gif
Gerai, varau priduot HCG, kaip bus taip smile.gif Jei neigiamas, tai galėsiu bent raudono vyno išgert, nes svajoju visą laiką  blush2.gif
Jūs labai visos mokate įtikinti lotuliukas.gif Aš paskutinė kvailė buvau, kad tylėjau visą savo IVF kelio laiką, nes JŪS merginos GERIAUSIOS mano draugės, nors Jūsų ir nepažįstu smile.gif Nu taip mokate nuraminti ir pakelti tikėjimą, nuotaiką 4u.gif  4u.gif  4u.gif
magute, tikiu, kad gandrai mūsų visų čia neaplenks, tik gal kiekvienai turi ateiti tinkamas laikas g.gif

Va čia jau dielavoj razgavor 4u.gif
Valioooooo, laikom kumštukus wub.gif
gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 24 spalio 2014 - 11:42
Cestrella, as suprantu, kaip niekiskai tau skamba musu palaikymas ir itikinejimas, kad viskas gerai. Nu bet, brangute, tikrai neverta NT aklai pasitiketi. As tai taikrai pasidaryciau HCG siandien, o kam nervuotis, bet tai, aisku tavo apsirinkimas 4u.gif O kaip tau neteplioja? jokiu kitu blogybiu nera? Man pvz.kai nepavyko IVF, tai jau pries kelias dienas pradejo tamset isskyros, o dabar buvo visikai svaru, siek tiek ruzavokas crinonas ir tiek. Buk gera, nepasiduok neigiamoms emocijoms, nes jei viskas gerai, tai tu tikrai savo leliukams dabar nepadedi 4u.gif
Mes vistiek laukiam is taves ziniu ir tikim, kad jos tave pacia nustebins gathering.gif:
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 10 24, 11:27)
Ij nepatinka man tos tavo nuotaikos... Kodėl laidoji save? Juk nemirei.. Kas čia dabar? Tie juodi debesys atpjaukia ir vėl nuplaukia. Viskas bus gerai. Kodėl taip šventai tiki NT? Ar jie jau tokie stebūklingi? Būk gera, negadink sau sveikatos, jos tau dar prireiks leliukus auginant!!!!! Sutariam taip - ryt iš pačio ryto daraisi HCG, o tada po rezultato spręsime ar švęsti ar gedėti... Bet aš tai siūlyčiau (žinau pagal save) nueiti tau šiandien pasidaryti HCG - sutaupysi sveikatos blush2.gif  4u.gif
Ir būk gera netylėk, nelysk į jokius kampus. Mes juk visos tokios pačios - kartu džiaugiamės, kartu liūdime. Juk mūsų šūkis - viena už visas ir visos už vieną wub.gif
Papildyta:

Suprasta pioneers.gif

Comma, man nereiks nei psichologo pagalbos, nes radau jau pagalbą lotuliukas.gif Aš neturiu žodžių kokia čia STIPRI kompanija smile.gif

Gerai, ieškau kur arti čia darbo galiu nuvešt savo kraują priduot smile.gif

Mergaitės, o jei man dabar 8 diena tai rodys kraujas, gal irgi "grybaut" gali kaip testai doh.gif Nors netikiu, kad jie meluoja, bet kaip sakoma "viltis miršta paskutinė" smile.gif
Atsakyti
Siandien +20, ryt prades vesti.
Rosita, įrašysi mane?
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 12:37)
Gerai, varau priduot HCG, kaip bus taip smile.gif

Ačiū D, pagaliau nueisi..gathering.gif:
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 10:41)
Comma, man nereiks nei psichologo pagalbos, nes radau jau pagalbą lotuliukas.gif Aš neturiu žodžių kokia čia STIPRI kompanija smile.gif

Mergaitės, o jei man dabar 8 diena tai rodys kraujas, gal irgi "grybaut" gali kaip testai doh.gif Nors netikiu, kad jie meluoja, bet kaip sakoma "viltis miršta paskutinė" smile.gif

Berods pas Atisą 8DPI buvo apie 70 g.gif Atisa, pataisyk mane blush2.gif

Cestrella, laikykis mergyt. Vyną manau tau teks gerti, bet tik su gerokai ilgesniu išlaikymu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 24 spalio 2014 - 11:46
QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 12:18)

Cesrella merginos teisybe sako smile.gif HCG nezinai ir darai isvadas.
Labai tikiu, kad bijai ir uzsiprogramavai save neigiamai. Bet surask jegu ir priduok tyrima smile.gif
Juk nervintis ir blogom mintim gyventi tau nevalia!
Papildyta:
QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 12:41)

Koks miestas?
Greit visos praskambinsim ir suzinosim kur greiciausiai padarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2014 10 24, 10:48)
Koks miestas?
Greit visos praskambinsim ir suzinosim kur greiciausiai padarys smile.gif

Cestrella, greičiau sukis, o tai mes pačios už tave kraują priduosim lotuliukas.gif
Atsakyti