Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 10tema

Labas merginos gavau tyrimu atsakymus raudoniukes IgGteigiamas, kaip suprantu turiu imuniteta siam virusui? g.gif Bet prolaktinas padidejas 543,6, nors pries metus buvo normos ribose. Ar galejo prolaktinas nuo stimuliacijos padideti, nes pries tai turejau stimuliacija, kokius vaistus reiketu gerti prolaktinui sumazinti? g.gif siusiu turkams tyrimu atsakymus ziuresiu ka jie pasiulys daryt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 10 31, 18:20)
Labas merginos gavau tyrimu atsakymus raudoniukes IgGteigiamas, kaip suprantu turiu imuniteta siam virusui? g.gif  Bet prolaktinas padidejas 543,6, nors pries metus buvo normos ribose. Ar galejo prolaktinas nuo stimuliacijos padideti, nes pries tai turejau stimuliacija, kokius vaistus reiketu gerti prolaktinui sumazinti? g.gif  siusiu turkams tyrimu atsakymus ziuresiu ka jie pasiulys daryt. blush2.gif

Labukas 4u.gif , del raudoniukes neiko negaliu pakomentuoti, o prolaktina mazina Bromokriptinas, kaina apie 20 lt, daugumai jis tinka, as nuo jo labai blogai jauciausi tai vartoju Dostinex, bet jis brangus, tikekimes, kad tau tiks Bromokriptinas.
Atsakyti
QUOTE(Renete @ 2014 10 31, 16:29)
Labukas 4u.gif , del raudoniukes neiko negaliu pakomentuoti, o prolaktina mazina Bromokriptinas, kaina apie 20 lt, daugumai jis tinka, as nuo jo labai blogai jauciausi tai vartoju Dostinex, bet jis brangus, tikekimes, kad tau tiks Bromokriptinas.

Aciu uz atsakyma, o kaip galvojat cia jis labai pas mane skaitosi padidejes, nes vienur norma raso iki 496, o kitur iki 557mIUl
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 10 31, 18:33)
Aciu uz atsakyma, o kaip galvojat cia jis labai pas mane skaitosi padidejes, nes vienur norma raso iki 496, o kitur iki 557mIUl

o kokios normos laboratorijos, kur tyrimus dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Renete @ 2014 10 31, 16:44)
o kokios normos laboratorijos, kur tyrimus dareisi?

Ten kur dariausi norma nuo 102 iki 496mIUI
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 10 31, 17:20)
Labas merginos gavau tyrimu atsakymus raudoniukes IgGteigiamas, kaip suprantu turiu imuniteta siam virusui? g.gif  Bet prolaktinas padidejas 543,6, nors pries metus buvo normos ribose. Ar galejo prolaktinas nuo stimuliacijos padideti, nes pries tai turejau stimuliacija, kokius vaistus reiketu gerti prolaktinui sumazinti? g.gif  siusiu turkams tyrimu atsakymus ziuresiu ka jie pasiulys daryt. blush2.gif

labai nedaug padidėjęs. gal per daug pasinervinai paskutiniu metu g.gif to ir galėjo užtekt. dėl tiek nieko būtų galima nedaryti, o jei daryti, tai gerti bromocriptiną po kokį ketvertuką tabletės. aš neseniai apsižiūrėjau, kad turiu dar pusę bonkutės jo, galėčiau padovanoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 10 31, 16:59)
labai nedaug padidėjęs. gal per daug pasinervinai paskutiniu metu  g.gif to ir galėjo užtekt. dėl tiek nieko būtų galima nedaryti, o jei daryti, tai gerti bromocriptiną po kokį ketvertuką tabletės. aš neseniai apsižiūrėjau, kad turiu dar pusę bonkutės jo, galėčiau padovanoti  mirksiukas.gif

Jus pati kauniete esate, jei jums tikrai nereik tu vaistuku mielai priimciau uz saldainiu dezute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 10 31, 18:07)
Jus pati kauniete esate, jei jums tikrai nereik tu vaistuku mielai priimciau uz saldainiu dezute 4u.gif

taip, jei miestas tinka, nes į kitą siųst, tai jaučiu, brangiau gausis.
tik kad aš tuos saldainius dabar štabeliuoju spintoj lotuliukas.gif blush2.gif
o vaistukai apvirusuoti bus biggrin.gif nors va du mano virusai nelabai pagelbėjo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 31 spalio 2014 - 17:12
QUOTE(Tino @ 2014 10 31, 17:12)
taip, jei miestas tinka, nes į kitą siųst, tai jaučiu, brangiau gausis.
tik kad aš tuos saldainius dabar štabeliuoju spintoj  lotuliukas.gif  blush2.gif
o vaistukai apvirusuoti bus  biggrin.gif nors va du mano virusai nelabai pagelbėjo  verysad.gif

As taip pat is Kauno esu tai butu labai patogu galeciau pasiimti is bet kur, o koks Jusu pacios buvo prolaktinas, kad gerete siuos vaistus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 10 31, 18:17)
As taip pat is Kauno esu tai butu labai patogu galeciau pasiimti is bet kur, o koks Jusu pacios buvo prolaktinas, kad gerete siuos vaistus? blush2.gif

mano apie 900 negeriant nieko, o geriant po pusę tabletės būdavo norma. nuo ko jis užkyla, neaišku. žiūrėta prolaktinoma su MRT - nėra, tai kai tiek nedaug užkilęs, belieka suverst stresui, nes jis jautriai reaguoja į stresą.
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 10 31, 17:20)

QUOTE(angelas sargas @ 2014 10 31, 17:48)
Ten kur dariausi norma nuo 102 iki 496mIUI

manau neskubek gerti jokiu vaistu g.gif mano prolaktinas 539,9, normos tokios pat kaip tavo, tai TR sake nieko daryt nereikia, nes nezymus pakilimas. Kai paklausiau, gal kokiu vaistu reik, sake jokiu vaistu nevartot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2014 10 31, 11:11)
cia yra tokios basturmos (vytinta i astrius p, kad lietuviskiems rukytiems kumpeliams sleptis... smile.gif

Aš jau pati nuo savo klausimų tupėju, bet vistiek paklausiu. Ar basturma yra aštri, aitri.... g.gif Negaliu valgyti aštraus maisto doh.gif Okaina tokia pati graži kaip vaizdas? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti