Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 10tema

QUOTE(Krown @ 2014 10 31, 21:15)
Na ka, tapsiu menesiui vegetare - nieko cia baisaus  irnesakyk.gif

Tai nei jaučio nevalgai? blink.gif PC yra visokios mėsos (apart kriu kriu) pirkt, o kur dar žuvies pasirinkimad, tai tikrai nesukūsi, ypač beragaudama saldėsiu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 10 31, 21:21)
Tai nei jaučio nevalgai? blink.gif PC yra visokios mėsos (apart kriu kriu) pirkt, o kur dar žuvies pasirinkimad,  tai tikrai nesukūsi, ypač beragaudama saldėsiu bigsmile.gif  4u.gif

Jauti tai valgau - skanu man thumbup.gif tikrai neprazusiu, manau ten asortimentas tai ispudingas visko cool.gif
Tik kaip islaukt doh.gif laikas sustojo, vis dazniau kalendoriuje delioju reikaliukus ir jau pasitikejimas ir tikejimas blesta blush2.gif rolleyes.gif suzinojau, kad drauge laukias, kuri ilgai nepastojo tai pirmiausia apsidziaugiau, kad pas ja svente namuos, bet giliai sirdutej tai irgi suskaudo, atrodo nu va - net jai pasiseke, o as dar tam paciam taske ir dar neaiski pabaiga verysad.gif toks sumises jausmas, kaip ir smagu, bet tuo paciu ir save i aukos padeti istaciau doh.gif bandau sau logiskai paaiskint, kad viskas yra gerai, viskam savas laikas ir kad pas mane turi buti butent taip, bet...kazkaip upas krites angel_sadangel.gif
Atsakyti
Krown, puikiai tave suprantu 4u.gif mano drauge pastojo irgi po daugybes metu bandymu likus pusmeciui iki musu IVF. Ir as jaucaiusi, kaip tu. Del drauges dziugu, del saves-dar skaudziau doh.gif bet stengiausi galvoti, kad jau ir as vaziuoju savo stebukliuku, ir jau tuoj tuoj ir as busiu nestuke.gif labai linkiu ir tikiu, kad tavo istorijos pabaiga bus kaip maniske 4u.gif tikrai viskas gerai bus, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 10 31, 20:19)
o is kokios cia mesos ji yra pagaminta?  blush2.gif nes man ju ta aviena tai netinka  rolleyes.gif liudesys man bus toj turkujoj, as nei kebabu nei juros gerybiu negaliu net uzuost, valgysiu picas visa menesi  biggrin.gif nu aisku, Atisos ir Edenos uzvesta mada su bulvem ir kefyru irgi man artima  biggrin.gif dabar dar ir cinamono reiks paieskoti to stebuklingo  cool.gif vat ir prisiziurek zmogus ir valgyk sveika maista  lotuliukas.gif

Vietinis kefyras AIRANAS, labai skanus.
Basturma cia neastri, vytinta jautiena.
Siuo metu yra be galo skaniu granatu, vynuogiu ir persimonu.

Mano punkcija, po gasdinimu, kad yra tik du dideli foliai, o kiti maziukai, balgesi labai laimingai man.
Ispunktuota 10, subrendusiu 7, 7 ir apsivaisino...
Tai siandien man gera diena!
Bet , aisku, suprantu, kad tai nieko negarantuoja...
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2014 10 31, 21:46)

Mano punkcija, po gasdinimu, kad yra tik du dideli foliai, o kiti maziukai, balgesi labai laimingai man.

nika2 nerealios zinios thumbup.gif super! kad toliau graziai brestu visi grazuoliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 31, 20:25)
cia jusu visu paukstukus saugau

vajetau kaip miela wub.gif cray.gif oro_buckis.gif
kazkaip net beveik beapsizliumbianti pasijutau wub.gif

QUOTE(RositaK @ 2014 10 31, 20:44)
Avies ir jaučio berods jei skonio receptoriai nepavedė, nes turkų kalbos dar taip neišvysčius blush2.gif

Jei neklystu, basturma tik is jaucio gaminama. na ta tikroji, o interpretaciju aisku gali buti paciu ivairiausiu mirksiukas.gif

Atisa nu nuo laido tai nemetyk, KA? Svelniai nuleisk wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 31 spalio 2014 - 22:17
QUOTE(Comma @ 2014 10 31, 20:19)
Tegul juoksis visas pasaulis - aš be miasytės niekur nevažiuosiu ir taškas  lotuliukas.gif  blush2.gif

ir karvytes, ir vistytes ten apstu, nebijok, nesukusi

QUOTE(nika2 @ 2014 10 31, 21:46)

nu kokios geros naujienos wub.gif wub.gif 7 labai daug, ziurek bus ka ir saldyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 31, 22:25)
Krown, puikiai tave suprantu  4u.gif  mano drauge pastojo irgi po daugybes metu bandymu likus pusmeciui iki musu IVF. Ir as jaucaiusi, kaip tu. Del drauges dziugu, del saves-dar skaudziau  doh.gif  bet stengiausi galvoti, kad jau ir as vaziuoju savo stebukliuku, ir jau tuoj tuoj ir as busiu  nestuke.gif  labai linkiu ir tikiu, kad tavo istorijos pabaiga bus kaip maniske  4u.gif  tikrai viskas gerai bus, pamatysi  4u.gif

Atisa 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nika - valiooo! Tikrai puikus rezultatas - sveikinu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 31 spalio 2014 - 22:38
Del tos garsios turkiskos vytintos desros - labai atsargiai, nes negalima jos nesciosioms valgyti, o jus Turkijoje kaip ir bunat nescios visada, tai mano siulymu geriau pasisaugokite. Nebent ji is saldytos jautienos buvo daryta, tada saugu.

Known - kai aplink tave atsiranda daug nestukiu, ypatingai kurios ilgai negalejo pastoti, zinok tai labai geras zenklas tau smile.gif to ir labai linkiu.
Atsakyti
Nika2, sauniai 7 is 7 ! 4u.gif 4u.gif Kada planuojat isodinima?
Atsakyti
Nica2, saunus rezultatai thumbup.gif sikart viskas bus super thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif na kas turi kokiu naujienu? bigsmile.gif mes jau nekantraujam suzint ka nors pikantisko gathering.gif
Atsakyti