Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 10tema

QUOTE(Comma @ 2014 10 24, 14:19)
Tas "kažkas negerai" man labai panašu į nervinį "negerai" blush2.gif  4u.gif

Ech, jau geriau būt su "ilgu protokolu". Comma, aš irgi niekad negėriau KT, galėjau juos pagerti, blyn, dabar visiška nesąmonė kažkokia. Nžn, ar galima taip jaudintis, kad net viskas taip sutriktų. Ech, na, svarbiau, kad Cestrella pridavė kraują.
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 24, 13:17)
Kažkas su manimi negerai, tuoj išprotėsiu sad.gif
Dabar mmm visai sukvailiavo, gal man menopauzė? verysad.gif
Jau dvi pastariosios mmm atėjo anksčiau: vietoj 28 d., atėjo po 2 sav. kitą kartą po 2.5 sav. maždaug. Aš jau ir bilietus nusipirkau, ir butas rezervuotas, viskas rezervuota nuo 11.03 - savaitę anksčiau, tikintis/galvojant, kad vėl anksčiau mmm ateis , nors jos turėtų būti 11.09. Dabar jau jos ateina verysad.gif Nors prieš tai buvusios mm neseniai išėjo  verysad.gif Harmonai mano tikrai geri, na, išskyrus tą AMH, pas ginę kažkada buvau nulėkus dar neseniai, sakė, kad viskas gerai, bet kodėl mmm ateina kas 2 sav? Gal man kokia liga? Nežinau, kas negerai. Man visą gyvenimą viskas labai čiki ir reguliariai. O jei tas, kas "kažkas negerai", tai ir IVF kenks  verysad.gif

Pritariu Commai, man visada irgi taip būna, jei tik stipriai susinervinu, mmm ateina anksčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 12:26)
Mergaitės, visos palaikymo komandos paskatinta pridaviau kraują  group.gif

Beliko laukti 16.30 val  gathering.gif

Na galim totalizatorių daryti  lotuliukas.gif Aš tikrai jau nemanau, kad bus teigiamas rezultatas, nors norėčiau!

Manau šou iš to tikrai nedarysim!!! Visgi čia rimti dalykai. Geriau ramiai, susikaupę ir spausdamos kumščiukus už didelius skaičiukus laukiam 16:30 wub.gif
gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 10 24, 13:28)
Manau šou iš to tikrai nedarysim!!! Visgi čia rimti dalykai. Geriau ramiai, susikaupę ir spausdamos kumščiukus už didelius skaičiukus laukiam 16:30  wub.gif
gathering.gif

Na, man jau ir graudu, ir juokinga iš savęs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 24, 12:27)
Ech, jau geriau būt su "ilgu protokolu". Comma, aš irgi niekad negėriau KT, galėjau juos pagerti, blyn, dabar visiška nesąmonė kažkokia. Nžn, ar galima taip jaudintis, kad net viskas taip sutriktų. Ech, na, svarbiau, kad Cestrella pridavė kraują.

Aš žinok esu labai paklusti pacientė - kaip daktariukas pasako, taip ir darau thumbup.gif
Aišku man dabar irgi nėra ramu kada tos mm pasirodys, nes KT geriu pirmą kartą gyvenime... g.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 14:30)

vai tu tuoj gausi lupt tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 12:30)

Rezultato dabar jau nebepakeisi. Taškas. O juoktis iš savęs visada sveikiau nei laidoti ax.gif Bus kaip bus, but life still goes on 4u.gif

Bet kuriuo atveju, mergyt, manau čia, šioje temutėje, visada rasi su kuom pasidalinti ir džiaugsmu, ir skausmu... Čia tas mažas kampelis, kuriame visos tavo nuotaikos welcome wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 24 spalio 2014 - 13:36
QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 15:26)
Beliko laukti 16.30 val  gathering.gif

Kaip gaila, dirbu iki 16 val., kol parsibelsiu namo, bus kokia 18 val. doh.gif Bet visa laika galvosiu apie tavo skaiciukus ir bandysiu mintimis prittraukti kuo didesnius wub.gif wub.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 11:37)
Nenuleisiu rankų, matyt čia šiuo metu tokios mintys apėmę...
Jūs labai visos mokate įtikinti lotuliukas.gif Aš paskutinė kvailė buvau, kad tylėjau visą savo IVF kelio laiką, nes JŪS merginos GERIAUSIOS mano draugės, nors Jūsų ir nepažįstu smile.gif Nu taip mokate nuraminti ir pakelti tikėjimą, nuotaiką 4u.gif  4u.gif  4u.gif
gandrai mūsų visų čia neaplenks, tik gal kiekvienai turi ateiti tinkamas laikas g.gif

visai kita kalba drinks_cheers.gif pirma sulaukiam skaiciuku o paskui jau emocijos tegul liejasi kurioms priklauso

QUOTE(RositaK @ 2014 10 24, 12:04)
Pirmoje info žinutėje padariau patobulinimą jūsų patogumui  bigsmile.gif pink spalva pažymėtos merginos šiuo metu IVF procese  wub.gif  bus lengviau orientuotis kas turkinasi tuo metu  biggrin.gif

ech grazu ziureti, bent jau zinai ka reikia "pajudinti" mirksiukas.gif

as dar pagalvojau apie toki isskyrima, kurios jau tikrai vaziuoja, pvz 2014 lapkritis ir po juo eina visa eile, 2014 gruodis, 2015 sausis. vis tik smagu zinoti, kad ne viena planuoji ir skrendi.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 24, 14:38)
Kaip gaila, dirbu iki 16 val., kol parsibelsiu namo, bus kokia 18 val.  doh.gif  Bet visa laika galvosiu apie tavo skaiciukus ir bandysiu mintimis prittraukti kuo didesnius  wub.gif  wub.gif  4u.gif  biggrin.gif

Vat vat, ir aš 4u.gif
Atsakyti
pajūrio kaimas, aš tave matau lens.gif Greitai prisiduodi su lapkričio darbais blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif na, merginos, pas jus ir kalbėjimo tempai blink.gif cestrellos prikalbinimo daryti HCG operacijai skirta 7 lapai 10temos lotuliukas.gif tai kas bus, kai sužinosim rezultatus? biggrin.gif tik palik čia pusdieniui neskaitytą temą... doh.gif
QUOTE(Nica79 @ 2014 10 24, 14:27)
Nžn, ar galima taip jaudintis, kad net viskas taip sutriktų. Ech, na, svarbiau, kad Cestrella pridavė kraują.

galima galima, mano mm prieš Turkiją buvo 7d., 33d., 23d.

QUOTE(cestrella @ 2014 10 24, 14:30)

na, jei nepasiseks, tai nors bus ką prisiminti, ane ? mirksiukas.gif
Atsakyti