Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Tučka @ 2015 03 21, 14:45)
Norejau dar paklausti, jei lapelius, kad isleistu saknis deti i perlita, tai jo su niekuo nereikia sumaisyti? Taip ir istatyti i sausa?  blush2.gif

Būtina sudrėkinti mirksiukas.gif Ir laikas nuo laiko pasižiūrėti ar neišdžiuvo. Šaknų auginimui būtent reikalinga drėgmė, perlitas tiesiog padeda lapeliams laikytis stabiliai. Beje, man labiau patinka vermikulitas (arba jų mišinys)
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2015 03 21, 16:10)
Būtina sudrėkinti  mirksiukas.gif Ir laikas nuo laiko pasižiūrėti ar neišdžiuvo. Šaknų auginimui būtent reikalinga drėgmė, perlitas tiesiog padeda lapeliams laikytis stabiliai. Beje, man labiau patinka vermikulitas (arba jų mišinys)

Sekanti karta reiks vermikulito nusipirkti. smile.gif

Cia kazkur skaiciau, kad gyre Bakal trasas. Tai ju yra ermitaze, bet nezinojau kurias pirkti. ax.gif
Atsakyti
Kol dar nežydi smile.gif
Sparkleberry
user posted image
Atsakyti
O man kol kas su margalapem nesiseka... Bet labai grazu....
Maniskes jau zydi:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražu wub.gif
Kaip smagu, kad tema atgyja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 23 kovo 2015 - 16:35
Maximinukė džiugina ax.gif

user posted image
Atsakyti
Mirstanti Gulbė user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 23 kovo 2015 - 19:38
Oho, kiek gražiū žiedų smile.gif Aš dar laukiu tik. Pažiūrėkit, ar jai drėgmės trūksta, kad taip raitosi lapai? Ją turbūt ir persodint jau reikia? g.gif
user posted image
Atsakyti
Aš manau perdaug šviesos. Anksčiau trūko, o dabar perdaug. Kad garbiniuoti-gal tokia veislė, bet ji lapkočių nespėja dabar užaugint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 24 kovo 2015 - 10:32
Ar galima dabar persodinti sanpauliją? Lapus leidžia žemyn, vaizdas nekoks, bet dabar matau, kad leidžia žiedyną.
Atsakyti
Tai siūlote kur tamsiau pastatyt? O persodint? blush2.gif
Atsakyti
Ką čia bepasiūlysi, tiesiog reikia kažką keist , bandyt. Gal ir persodinimas padės ir šiek tiek laikyčiau tamsiau nei augo.

karambole, tas paskutinis žiedelis toks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 24 kovo 2015 - 11:49